Dakgoot Schoonmaken & Dakgoten Reinigen

dakgoot schoonmaken utrecht

Wilt u dat iemand het dakgoot schoonmaken voor u uitvoert? Neem dan contact op met All Clean. Dakgoten en platte daken zijn vaak aan het zicht onttrokken waardoor deze vaak worden vergeten in het onderhoud. Dit kan grote nadelige gevolgen veroorzaken, zoals lekkages en verstoppingen. Om dit te voorkomen is het mogelijk om Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean opdracht te geven om dit 2-jaarlijks te laten controleren en indien nodig de bevuiling uit de dakgoten of van platte daken te verwijderen, waardoor de afwatering sterk verbetert en niet langer verstopt raakt en lekkages veroorzaakt. U heeft er geen omkijken naar. All Clean komt op gezette tijden 2 maal per jaar langs en uw dakgoot is weer schoon. Kortom een ideale afspraak.

Dakgoten schoonmaken, geen overbodige luxe…

Wat wij aantreffen in dakgoten zal u verbazen, van uiteraard blad, groenafval en vogelnesten tot speelgoedauto’s, washandjes en haarborstels. Een dakgoot schoonmaken doen wij zowel voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze schoonmaakopdrachten betreffen het schoonmaken van dakgoten en van platte daken bij gemeente instellingen, woningcoöperaties, scholen en particulieren in de hele provincie Utrecht.

Dakgoot Reinigen

Wilt u dat wij bij u de dakgoot reinigen? Dat kan! Onze specialisten weten precies waar zij op moeten letten. Zo voorkomt u lekkages, kapotte leidingen, scheuren en vieze geuren. Bel ons om een afspraak te maken. Een jaarlijkse inspectie is geen overbodige luxe. Voorkom erger, laat uw dakgoot reinigen door schoonmaakbedrijf All Clean.

Wilt u elk jaar een schone dakgoot?

Voorkom lekkages en verstoppingen en laat schoonmaakbedrijf All Clean elk jaar uw dakgoot schoonmaken. Neem contact met ons op via de website, bel 030 – 228 1325 of mail naar info@allclean.nl voor een afspraak.