Dakreiniging Utrecht? Schoonmaakbedrijf All Clean

dakreiniging-utrecht-642x275

Heeft u voor dakreiniging Utrecht geheel afgezocht? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf All Clean aan het juiste adres. Wij bieden dé oplossing voor uw vieze daken. Al jaren maakt All Clean in de omgeving Utrecht daken schoon en mag zich daarom specialist in dakreiniging noemen.

Dakpannen of dakpanplaten reinigen?

Nederland is, zoals u weet, een mooi, groen en bosrijk land. Maar Nederland heeft ook de perfecte weersomstandigheden voor de groei van algen en mos. Hierdoor worden uw dakpannen of dakpanplaten snel groen en vies. Niet alleen dakpannen en dakpanplaten maar ook dakkapellen, schoorstenen, dakgoten en de dak omlijsting worden door deze organismen aangetast.

All Clean maakt uw dak snel weer schoon. Wij beschikken over de middelen om uw dakpannen, dakpanplaten, dakkapel of woning jaarlijks schoon te maken. Verder beschikken wij over de middelen om uw gevel en uw dakgoten te onderhouden.

Werkwijze dakreiniging

Uw dak wordt eerst ingezet met een biologisch afbreekbaar product. Na de juiste inwerktijd, worden uw dakpannen nagespoeld met mineraalvrij water, het zogenaamde osmose-water. Deze methode zorgt er voor dat uw dakpannen na de reiniging weer vrij is van mos, algen en andere groene aanslag.

Dakreiniging met een hoogwerker

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers eenvoudig uw dak reinigen. Heeft u een lastig dak met vreemde hoeken en gaten? Maakt u zich dan geen zorgen. AllClean zorgt er voor dat uw dak, hoe hoog het ook is, weer schoon wordt.

Dakreiniging Utrecht

Kortom, hebt u voor dakreiniging Utrecht en omgeving afgezocht en u bent bij AllClean terecht gekomen? Dan bent u in goede handen.  Wilt u meer informatie over onze dakreiniging diensten? Neem dan contact met ons op via 030-2281325.