Houten Vloer Schoonmaken

houten vloer schoonmaken

Wilt u een houten vloer schoonmaken? Onderhoud voor uw houten vloer laat u doen door een erkend schoonmaakbedrijf! Heeft u een mooie houten vloer of parketvloer laten leggen en ziet uw vloer er na een aantal jaar wat versleten of verweerd uit? Wilt u uw houten vloer schuren of uw parketvloer schoonmaken? All Clean heeft jarenlange ervaring met houten vloer onderhoud en parketvloeren in Utrecht en omgeving.

Wij inventariseren graag vooraf de staat van uw houten vloer of parketvloer zodat wij u een goed en deskundig onderhoudsadvies kunnen geven. Al naar gelang uw wensen en de staat van de vloer kunnen wij uw houten vloer schuren en lakken. Dit doen wij waar nodig meerdere malen. Na het schuren van de vloer wordt uw vloer vakkundig gelakt, in de olie of in de was gezet.

houten vloer schuren

Houten vloer onderhoud in stappen:

  • Bepalen mate van onderhoud houten vloer
  • Reinigen en schoonmaken houten vloer
  • Parketvloer of houten vloer schuren
  • Houten vloer lakken, in de was zetten of in de olie zetten
  • Tweede/derde laklaag (indien nodig gewenst)

Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor houten vloer onderhoud?
Neem contact met ons op

Houten vloer schoonmaken en houten vloer laten schuren

Wilt u uw houten vloer schuren? Laat dit dan over aan de professionals van Allclean. Uw houten vloer wordt een aantal maal vakkundig geschuurd. Door het schuren van uw (parket)vloer worden oude laklagen of waslagen effectief verwijderd. Het schuren van uw houten vloer zorgt er ook voor dat eventuele krassen, die door gebruik en slijtage van de vloer zijn ontstaan, verdwijnen of sterk verminderen.

Houten vloer schuren en lakken

Wilt u uw houten vloer schuren en lakken? Na het schuren brengen wij een krasvaste laklaag aan die bovendien slijtvast is. De laklaag wordt een aantal malen opgebracht al naar gelang de onderhoudsstaat van uw parket of houten vloer. De keuze van welke lak het beste is hangt af van de houtsoort en de door u gewenste kleur.

Houten vloer in de was zetten

Wilt u uw houten vloer in de was laten zetten dan kan dat natuurlijk ook. Wij adviseren u graag welke wassoort het beste is voor uw houten vloer. Was is waterafstotend waardoor uw vloer goed bestand is tegen vuil en vocht.

Uw houten vloer in de olie laten zetten

Heeft u een houten vloer olie onderhoud nodig? Wij helpen u ook met het onderhouden van houten vloeren die geolied moeten worden. Ook hier zijn diverse mogelijkheden waarbij wij uw graag adviseren wat in uw geval het beste voor uw houten vloer.

Houten vloer schoonmaken

Wilt u uw houten vloer schoonmaken? Is schuren niet nodig maar kan de vloer wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Dan doen wij dit graag voor u. Een houten vloer schoonmaken wordt door één van onze professionals op een vakbekwame manier gedaan waarna u weer kunt genieten van uw schone houten vloer.

Houten vloer reinigen Utrecht

Houten vloer reinigen in de provincie Utrecht? Geen probleem, All Clean maakt schoon in heel de provincie Utrecht. Wij zijn o.a. werkzaam in Utrecht, Hilversum of Soest. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw houten vloer in de provincie Utrecht, dan bent u bij het juiste adres!

Onderhoud Houten Vloer door schoonmaakbedrijf All Clean

Kortom, bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat het onderhoud van uw houten vloer graag op zich neemt? Dan bent u bij het juiste adres. Laat uw houten vloer opknappen door schoonmaakbedrijf All Clean. Neem contact op via het telefoonnummer 030 – 228 1325 of neem contact op via het contact formulier. Laat All Clean uw houten vloer behandelen en u vloer ziet er weer in no time prachtig uit!