Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen? All Clean helpt u verder. Wij hebben in de provincie Utrecht schoonmakers voor het reinigen van zonnepanelen. Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak hoeft op te gaan. Laat uw zonnepanelen schoonmaken door de specialisten van All Clean voor bijvoorbeeld zonnepanelen op een plat dak of schuin dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een overzicht van de kosten voor het reinigen van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen reinigen noodzakelijk?

Het is logisch dat zonnepanelen vervuild raken buiten. Dit kan zijn door modder, zoutaanslag of mos e.d. Nu kan het zijn weggespoeld door de regen maar dit kan ook niet het geval zijn. Indien er veel vuil op de zonnepanelen blijft liggen kan het minder licht opvangen waardoor het minder rendement kan opleveren. Je zonnepanelen reinigen als ze vies zijn is dus nuttig.

Zonnepanelen schoonmaken Utrecht

All Clean maakt zonnepanelen schoon in heel de provincie Utrecht. Wij maken bijvoorbeeld zonnepanelen schoon in Amersfoort, Hilversum en reinigen ook zonnepanelen in Utrecht of Zeist . Zie ons werkgebied voor informatie over ons werkgebied.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Al jaren richt schoonmaakbedrijf All Clean zich op MVO. All Clean richt zich op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Wij maken bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de economische en maatschappelijke effecten. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van meerdere elektrische bedrijfsauto’s.

Kosten Zonnepanelen schoonmaken

Zonnepanelen schoonmaken hoeft niet veel te kosten. Zonnepanelen heb je in verschillende maten en hoeveelheden. De kosten zijn gebaseerd op het aantal zonnepanelen. Hieronder vindt u de kosten voor het reinigen van zonnepanelen. indien u meer dan 50 zonnepanelen wilt laten reinigen kan u vrijblijvend een offerte aanvragen.

0-10 zonnepanelen €75 per schoonmaakklus
11-50 zonnepanelen €5 per paneel
>50 zonnepanelen Neem contact op voor prijs per paneel

Zonnepanelen laten reinigen door All Clean Utrecht

Schoonmaakbedrijf All Clean bestaat reeds sinds 1988. All Clean heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een geprofessionaliseerd, gecertificeerd midden-groot bedrijf met meer dan 70 medewerkers in dienst.
Kortom, hebt u iemand nodig die voor u het dak op gaat voor het reinigen van uw zonnepanelen. Laat uw zonnepanelen dan zorgeloos schoonmaken door All Clean. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie