Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen Utrecht – Schoonmaakbedrijf All Clean

Zonnepanelen reinigen? All Clean kan u helpen. Wij hebben in de provincie Utrecht schoonmakers voor het reinigen van zonnepanelen. Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak hoeft op te gaan. Laat uw zonnepanelen reinigen door de specialisten van All Clean voor bijvoorbeeld zonnepanelen op een plat dak of schuin dak. Wilt u weten wat de kosten zijn van zonnepanelen reinigen van uw woning? dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een overzicht van de kosten.

Zonnepanelen reinigen noodzakelijk?

Het is logisch dat zonnepanelen buiten vervuild raken. Deze kunnen door middel van modder, zoutaanslag of mos e.d. vies worden. Nu kan het zijn weggespoeld door de regen maar dit kan ook niet het geval zijn. Indien er veel vuil op de zonnepanelen blijft liggen kan het minder licht opvangen waardoor het minder rendement kan opleveren. De zonnepanelen reinigen als deze vervuild zijn is dus nuttig en kan eventueel meer rendement opleveren.

Zonnepanelen schoonmaken Utrecht

Zoekt u naar een bedrijf voor zonnepanelen schoonmaken in Utrecht? All Clean kan u dan helpen. All Clean maakt namelijk zonnepanelen schoon in heel de provincie Utrecht. Wij maken bijvoorbeeld zonnepanelen schoon in Amersfoort, Hilversum en reinigen ook zonnepanelen in Utrecht of Zeist . Zie ons werkgebied voor informatie over ons werkgebied.

Kosten Zonnepanelen schoonmaken

De kosten van zonnepanelen schoonmaken hoeft niet veel te kosten. De kosten worden berekend door de middel van de maten van de zonnepanelen, aantal panelen. Overzicht van kosten zonnepanelen reinigen vindt u hieronder:

0-10 zonnepanelen €75 per schoonmaakklus
11-50 zonnepanelen €5 per paneel
>50 zonnepanelen Neem contact op voor prijs per paneel

Zonnepanelen laten reinigen door All Clean Utrecht

All Clean is een schoonmaakbedrijf die bestaat reeds sinds 1988. All Clean heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een geprofessionaliseerd, gecertificeerd midden-groot bedrijf met meer dan 70 medewerkers in dienst. Al jaren richt schoonmaakbedrijf All Clean zich op MVO. All Clean richt zich op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Wij maken bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de economische en maatschappelijke effecten.

Kortom, heeft u iemand nodig die voor u het dak op gaat voor het reinigen van uw zonnepanelen. Laat uw zonnepanelen dan zorgeloos schoonmaken door All Clean. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie