Graffiti verwijderen Utrecht

Graffiti verwijderen Utrecht

Bedrijf gezocht voor graffiti verwijderen? All Clean kan u helpen! Voor een vrijblijvende offerte kunt u met ons contact opnemen!

Graffiti verwijderen is lastig

Oók in Utrecht wordt graffiti meestal met een verfspuitbus aangebracht op muren, houtwerk en stalen constructies. Wie ergert zich niet aan de graffiti bekladding van de openbare ruimte zoals bouwwerken, winkels, flatgebouwen. Graffiti spuiters veroorzaken helaas veel overlast en de kosten van graffiti verwijderen zijn vaak niet te verhalen op de daders.

Graffiti overlast en wie gaat de graffiti verwijderen?

Graffiti, een vorm van vandalisme die helaas steeds vaker voorkomt en het aangezicht van de omgeving bederft. Ongewenste graffiti schoonmaken kan (afhankelijk van de gebruikte verf) door middel van diverse methoden. All Clean heeft ruime ervaring met het verwijderen van graffiti en gebruikt onder meer thermisch reinigen. Zoals het recente nieuws aangeeft, kampt met name Arnhem momenteel met veel problemen van graffitispuiters. Maar ook in Utrecht en de Randstad is er veel overlast van graffiti. En hebben wij een groot aantal klussen waarbij we graffiti verwijderen van gevels en bedrijfspanden.

Professionele graffitiverwijdering en gevelreiniging

All Clean heeft deskundig schoonmaakpersoneel in dienst die de graffiti verwijderen. Hierbij wordt alle zorg besteed zodat gevels niet beschadigen en waar nodig worden hersteld. Na de graffiti schoonmaak behandelen wij uw gevel met een anti-graffiti coating. Het verwijderen van graffiti in Utrecht kan echter, net als gevelreiniging, permanente schade aanrichten aan de onderliggende gevel. Een methode welke op de ene steensoort succesvol is, kan op de andere zeer nadelig werken. All Clean zal altijd de juiste methode kiezen bij de graffiti verwijdering. Wij verwijderen de graffiti door middel van het inzetten van professionele hoge druk units met water boven het kookpunt ( ± 130 °C).Hiermee word het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust word gehandeld. Indien nodig vangt All Clean het afvalwater op en wordt het vuile water afgevoerd volgens de wettelijke regelgeving. Heeft u naast graffiti verwijdering ook behoefte aan een glazenwasser voor uw kantoor? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Laat All Clean uw graffiti verwijderen

Om zeker te zijn van een juiste graffiti schoonmaak adviseren wij u contact met All Clean op te nemen. Graag bepalen we ter plaatse de graffiti schade om zo te de schoonmaak ervan te kunnen bepalen en u een vrijblijvende offerte te kunnen aanbieden. Het is altijd mogelijk een proefstuk te plaatsten in de provincie Utrecht of de Randstad, deze is kosteloos wanneer u besluit de opdracht betreft het verwijderen van graffiti door All Clean te laten uitvoeren.

Kosten Graffiti verwijderen Utrecht

Kortom, hebt u voor graffiti verwijderen Utrecht en omgeving afgezocht en nog geen geschikt schoonmaakbedrijf kunnen vinden? en wilt u de kosten van graffiti verwijderen weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om die lelijke graffiti te verwijderen!