Glazenwasser Amersfoort

glazenwasser amersfoort

Bij particuliere woningen zal er pas vanaf 100 m2 glaswerk een prijsopgave c.q. offerte worden gemaakt!

Heeft u voor een glazenwasser Amersfoort geheel doorzocht? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf All Clean aan het juiste adres. Iedereen vindt het vervelend op het moment dat je niet goed door je ramen kan kijken. Vogelpoep, zand en stof slaan door weer en wind op de ruiten waardoor je periodiek je ramen moet lappen. Wilt of kunt u dit niet zelf doen, of zitten de ramen op een lastige plek? Schakel ons dan in. Wij maken alle soorten ramen schoon! Uw ramen zullen weer blinken!

Glazenwasser met moderne technieken

Wij hebben als glazenwasser Amersfoort uitgekozen als één van onze targetgebieden. Wij kunnen, waar nodig, binnen een dag op locatie zijn om uw ramen te lappen. Ramen schoonmaken, of het nu van een kantoor is of bij iemand thuis, doen wij dan ook dagelijk. Heeft u meer schoonmaakwerkzaamheden zoals gevelreiniging, vloeronderhoud of regulier schoonmaakwerk, dan kunt u dit combineren in een All Clean totaalpakket. Vraag hiernaar als u contact met ons opneemt via 030 – 228 13 25.

Glazenwasser Amersfoort inhuren?

Wij kunnen al uw ruiten schoonmaken maar doen doen dit wel door middel verschillende methoden. Volgens de Arbo-wet is het tegenwoordig niet meer geoorloofd om boven een bepaalde hoogte te werken met een lader. Dit doen wij dan ook niet. Is uw huis of kantoor te hoor dan gaan wij aan de slag met of via een Telewash machine, of wij gebruiken een hoogwerker om op grote hoogte glazen te wassen.

Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze, te weten met een ladder tot de hoogte bepaald door de Arbo-wet, op de traditionele wijze met hoogwerker of middels een telewash methode.

Veiligheid Glazenwasser Amersfoort

Voor de professionele glazenwasser in Amersfoort geldt dat veiligheid voorop staat. Hiervoor hebben onze glazenwassers speciale opleidingen afgerond en zijn ze op de hoogte van arbowet- en regelgeving en de wetgeving van de provincie Utrecht.

Glazenwasser Amersfoort gevonden?

Kortom, als u voor een glazenwasser Amersfoort geheel heeft afgezocht en u bent bij All Clean terecht gekomen dan zijn uw ramen in goede handen. Wij zorgen er voor dat uw kantoor of woning periodieke wordt schoongemaakt. Neem direct contact met ons op via: 030 – 228 13 25.