Gevelreiniging Hilversum

Gevelreiniging Hilversum

Gevelreiniging Hilversum

De eerste indruk van uw bedrijf wordt gevormd door de gevel van uw winkel of kantoorpand. Als de buitenkant er onverzorgd uitziet, zullen mensen minder snel naar binnen komen en gebruik maken van uw diensten. Daarom wilt u dat algen, mos en ook graffiti zo snel mogelijk van de gevel verwijderd worden. Om deze reden bent u voor uw bedrijf in Hilversum op zoek naar een goede gevelreiniger. U hoeft niet verder te zoeken, want de specialisten van All Clean staan voor u klaar om uw bedrijf weer de juiste uitstraling te geven. Onze gevelreinigers hebben de benodigde kennis en ervaring. Daarnaast beschikken zij over de juiste middelen om uw gevel weer brandschoon te krijgen.

Soorten reiniging

Bij All Clean gebruiken we diverse methoden om verschillende soorten gevels schoon te maken. We houden hierbij in ieder geval altijd rekening met het milieu en de veiligheid in het algemeen. U kunt bij ons terecht voor de reiniging van betonelementen die verkleurd zijn door weersinvloeden. We kunnen bepaalde gevels waterafstotend maken door deze te hydrofoberen. Hierdoor blijft de gevel langer schoon. Een andere manier om bepaalde gevelmaterialen duurzaam te beschermen is het coaten van de gevel. Ook kozijnen schoonmaken en polijsten behoort tot onze werkzaamheden. Het renoveren van de gevel verzorgen wij ook voor u. De gevel zal dan eerst goed gereinigd worden, waarna deze opnieuw gevoegd wordt.

Verwijderen graffiti

Het spuiten van graffiti is een creatieve uiting die door veel mensen niet erg wordt gewaardeerd. Graffiti op uw gevel ziet er onverzorgd uit en u wilt hier snel vanaf. Het verwijderen van graffiti is geen gemakkelijke klus. Graffiti is er immers op gemaakt om zo lang mogelijk te blijven zitten. Gelukkig hebben onze vakmensen de juiste middelen om alle graffiti te verwijderen. Dit wordt gedaan zonder schade aan te brengen aan de gevel. Gebeurt dit onverhoopt toch, dan zullen we deze weer netjes herstellen voor u. Bij het verwijderen van de graffiti wordt rekening gehouden met het milieu. Afvalwater wordt zo mogelijk opgevangen, zodat schadelijke stoffen niet in de grond terecht komen.

Onze schoonmaakwerkzaamheden

Bij All Clean kunt u niet alleen terecht voor het reinigen van uw gevel. Wij voeren al jarenlang allerlei schoonmaakwerkzaamheden uit op verschillende vlakken. Wij doen dit zowel voor bedrijven, als voor scholen, verenigingen van eigenaren en particulieren. Dus woont u in Hilversum of omgeving en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf van kwaliteit? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder.