Glazenwasser Soest

glazenwasser Soest

Bij particuliere woningen zal er pas vanaf 100 m2 glaswerk een prijsopgave c.q. offerte worden gemaakt!

Glazenwasser Soest

Wij hebben als glazenwasser Soest opgenomen in ons werkgebied. Schone ruiten staan verzorgd en zijn prettig om door naar buiten te kijken. Regen en wind zorgen ervoor dat uw ramen snel vuil worden. Veel ramen zijn lastig om zelf te zemen en in veel gevallen is dit zelfs niet mogelijk, zoals bij kantoorgebouwen. En dit terwijl schone ramen bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. U bent daarom op zoek naar professionele glazenwassers, die alle ramen streeploos schoon kunnen krijgen. De vakmensen van All Clean Soest zijn ervaren in het schoon krijgen van verschillende soorten ramen. Zij komen zelfs op moeilijk bereikbare plekken, zoals in glazen koepels. Bij het reinigen van de ramen wordt rekening gehouden met de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving. De middelen die worden gebruikt zijn niet belastend voor het milieu of voor de gezondheid.

Traditioneel glazenwassen

Voor het glazenwassen worden bij All Clean zowel moderne als traditionele methoden ingezet. Glazenwassen op de traditionele manier gebeurt met een ladder of hoogwerker. De ladder kan gebruikt worden tot 9,5 meter hoogte. De ondergrond waarop de ladder wordt geplaatst moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Dit om de veiligheid van u en onze glazenwassers te waarborgen.

Als een ladder niet toereikend is, dan maken de glazenwassers van All Clean gebruik van een hoogwerker. Hiermee kan gemakkelijk iedere ruit van een kantoorpand worden bereikt. Onze glazenwassers hebben de juiste opleidingen en certificaten om te kunnen werken met hoogwerkers. Zij weten precies wat ze moeten doen om de veiligheid te bewaken. Daarbij houden ze er rekening mee dat er niets beschadigd tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Moderne techniek

Glazenwassen kan tegenwoordig ook gedaan worden door middel van de Telewash Methode. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van mineraalvrij water. Deze methode zorgt voor een grondige reiniging van de ramen en heeft een langdurig effect. De ramen blijven langer schoon dan normaal, onder alle weersomstandigheden. Er wordt bij de Telewash Methode geen gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen. De manier van reinigen is niet alleen geschikt voor het schoonmaken van ramen, maar ook voor diverse andere objecten, zoals kozijnen, gevelbeplating en lichtbakken. De bereikbaarheid van bepaalde objecten is met de Telewash Methode erg groot, waardoor alles tot in detail gereinigd kan worden.

Contact opnemen met glazenwasser Soest

Voor uw glazenwasser Soest hoeft u niet meer verder te zoeken. All Clean verzorgt graag de periodieke schoonmaak van uw ramen. Of het nu gaat om uw huis of een kantoorpand, wij hebben de juiste glazenwassers. Neem direct contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.