Gevelreiniging Utrecht

Heeft u voor kwalitatieve Gevelreiniging Utrecht en omgeving afgezocht, maar geen geschikt bedrijf kunnen vinden? Bel dan met Schoonmaakbedrijf Utrecht, uw specialist in gevelreiniging. De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf en heeft daarom een grote invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Kortom, heeft u naar een grondige gevelreiniging Utrecht afgezocht? Dan bent u bij All Clean aan het juiste adres. All Clean is al jarenlang een specialist in gevelreiniging. Daarbij zijn vooral zaken als veiligheid en kostprijs van essentieel belang.

Gevelreiniging Utrecht: het reinigen met product op de gevel stralen

Het reinigen van gevels kan met diverse methoden worden uitgevoerd, o.a. het onder hoge druk thermisch gevelreinigen met een machine, het reinigen met product of de gevel stralen.

Gevelreinigen, welke methoden?

  • renoveren d.w.z. schoonmaken van de gevel en opnieuw voegen
  • reinigen & polijsten van kozijnen
  • reinigen betonelementen
  • hydrofoberen, d.w.z. het materiaal zodanig te behandelen, dat het geen enkele affiniteit met water vertoont
  • coaten is speciaal geschikt voor ondergronden die een duurzame bescherming nodig hebben tegen atmosferische invloeden en waarvan de hoge esthetische waarde zeer belangrijk is
  • alg en mos bestrijding van gevel

All Clean is in het bezit van twee professionele mobiele hoge druk gevelreiniging units die voor bovenstaande gevelschoonmaak werkzaamheden inzetbaar zijn. De voorgestelde gevelreinigingsmethoden zijn goedgekeurd door de gemeente Utrecht en kunnen hierdoor ingezet worden om voor gevelreiniging van vrijwel iedere woning.

Gevel Stralen Utrecht

Wilt u uw gevel laten stralen door een professioneel bedrijf dat garant staat voor een geweldig resultaat? Dan staan wij u graag te woord. Onze specialisten hebben veel ervaring in het opknappen van gevels in de omgeving Utrecht. Daarbij richten we ons voornamelijk op de steden Amersfoort, Houten, Hilversum en Bilthoven. Wij gaan altijd grondig te werk, een gevel stralen is één van onze expertises. We zorgen er dan ook altijd voor dat u een gevel krijgt die er na de behandeling als nieuw uit ziet.

Grafitti verwijderen omgeving Utrecht

Naast het reinigen van gevels verzorgt All Clean er ook voor dat gevels beschermt worden tegen graffiti en andere ongewenste creatieve uitingen. Daartoe doen we in Utrecht een groot aantal klussen om graffiti te verwijderen van panden en gebouwen.

All Clean verwijdert graffiti door middel van het inzetten van professionele hoge druk units met water boven het kookpunt ( ± 130 °C). Hierbij wordt het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust en met goedkeuring van de gemeente Utrecht graffiti verwijderd kan worden. Indien nodig zal het afvalwater door All Clean worden opgevangen en worden afgevoerd volgens de wettelijke regelgeving.

Voor alle uitvoerende gevelonderhoudswerkzaamheden geldt dat veiligheid voorop staat. Wij voeren het gevelonderhoud uit conform de arbonormen en de wet- en regelgeving die hierop van toepassing is. Onze gevelreinigers zijn in het bezit van de juiste diploma’s en schoonmaak certificaten.

Kosten gevelreiniging

Kosten gevelreiniging voor uw woning in kaart brengen? De kosten voor het gevel reinigen hangen sterk samen met het formaat van uw bedrijfspand of woning. Mocht u geïnteresseerde zijn in een prijsopgave voor gevelreiniging, dan kunt u door middel van a. Ons team zal aan de hand van de gegevens van uw gebouw een inschatting maken van de kosten en eventueel een afspraak met u maken.

Gevelreiniging Utrecht voor particulieren

Wij krijgen met regelmaat de vraag of wij ook een schoonmaakbedrijf voor partculieren zijn? Hier kunnen we u in gerust stellen. Ook particuliere klanten zijn bij All Clean meer dan welkom. Heeft u hulp in huis nodig of kunnen we u helpen bij gevelreiniging of als glazenwasser? Neem dan contact met ons op.