Gevelreiniging Amsterdam

Heeft u voor kwalitatieve gevelreiniging Amsterdam en omgeving afgezocht, maar geen geschikt bedrijf kunnen vinden? Bij schoonmaakbedrijf All Clean bent u aan het goede adres. Wij zijn uw specialist op het gebied van gevelreiniging. De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. Voorkom vochtproblemen en zorg er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

All Clean heeft jarenlange ervaring en is specialist in gevelreiniging Amsterdam. Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop. Ook hechten wij veel waarde aan de veiligheid en kostprijs.

Gevelreiniging Amsterdam: reinigingsmethodes

Gevelreiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Thermisch gevel reinigen gebeurt bijvoorbeeld met behulp van een machine waarbij een combinatie van stoom en hoge druk wordt gebruikt. Er kan ook gereinigd worden met een product of u laat de gevel thermisch reinigen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Gevel stralen Amsterdam

Wilt u uw gevel laten thermisch reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf dat garant staat voor een mooi en schoon resultaat? All Clean helpt u graag verder. Onze specialisten hebben veel ervaring met het opknappen van gevels in heel Amsterdam, dus ook in Amsterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West. Wij gaan altijd grondig te werk en bovendien is een gevel thermisch reinigen of stralen één van onze expertises. Na onze behandeling ziet uw gevel er weer uit als nieuw.

Gevelreiniging methodes

  1. De gevel wordt schoongemaakt en opnieuw gevoegd.
  2. Reinigen & polijsten van kozijnen.
  3. Reinigen van betonelementen.
  4. Hierbij wordt de gevel geïmpregneerd en waterafstotend gemaakt, aangezien water veel schade kan veroorzaken.
  5. Een gevelcoating is waterafstotend én schimmelwerend. Dit is speciaal voor ondergronden die een duurzame bescherming nodig hebben.
  6. Alg- en mosbestrijding.

All Clean is in het bezit van twee professionele mobiele hoge druk gevelreiniging units. Deze zijn inzetbaar voor bovenstaande schoonmaakwerkzaamheden. De genoemde gevelreiniging methodes zijn goedgekeurd door de gemeente Amsterdam en mogen daarom gebruikt worden voor de gevelreiniging van vrijwel iedere woning en ieder bedrijfspand.

Graffiti verwijderen omgeving Amsterdam

Naast het reinigen van gevels zorgt All Clean er ook voor dat gevels ontdaan worden van graffiti en andere ongewenste creatieve uitingen. Om die reden verrichten we in Amsterdam een groot aantal werkzaamheden om graffiti te verwijderen van panden en gebouwen.

All Clean verwijdert graffiti door middel van professionele hoge druk units met stoom (± 130°C). Het gebruik van chemicaliën wordt hierbij beperkt, waardoor er milieubewust en met goedkeuring van de gemeente Amsterdam graffiti verwijderd kan worden. Indien nodig vangen we het afvalwater op en voeren het af. Dit is volgens de wettelijke regelgeving.

Professionele gevelreiniging

Bij alle onderhoudswerkzaamheden staat veiligheid voorop. Wij voeren het gevelonderhoud uit volgens de Arbonormen en de wet- en regelgeving die hierop van toepassing is. Onze gevelreinigers zijn daarnaast in het bezit van de juiste diploma’s en schoonmaakcertificaten.

Kosten gevel reinigen Amsterdam

Wilt u graag een indicatie ontvangen van de gevelreiniging kosten voor uw woning of bedrijfspand? De kosten voor het gevel reinigen hangen samen met de grootte van uw woning of bedrijfspand. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor gevelreiniging Amsterdam. Vul hiervoor ons contactformulier in. Aan de hand van uw situatie zal ons team een inschatting maken van de gevelreiniging kosten, en indien gewenst een afspraak met u inplannen. Ons werkgebied omvat alle delen van Amsterdam. Wanneer u in Amsterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West komen wij graag bij u langs. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!