Vloeronderhoud

Uw vloer is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Schoonmaakbedrijf All Clean in Utrecht neemt zorgen rondom vloeronderhoud weg bij particulieren en bedrijven in en rondom Utrecht.
Onze deskundige medewerkers in vloerreiniging analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen. Op deze manier zijn wij in staat u een snel en duidelijk kostenoverzicht te bieden ten aanzien van de vloerreiniging.

Vloeronderhoud in de regio Utrecht

Ongeacht welke vloer u heeft, het bepaald de sfeer van uw woning of bedrijf. Door de diversiteit van vloeren zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum, linoleum, houten vloeren en parketvloeren of een natuurstenen vloer is het uitermate belangrijk dat u het vloeronderhoud hiervan door een bedrijf laat uitvoeren met verstand van zaken. Vloeronderhoud specialist All Clean Utrecht kan de volgende manieren van vloeronderhoud verzorgen voor bedrijven en particulieren:

Specialistisch vloeronderhoud door All Clean

  • Strippen en conserveren van vloeren
  • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- of linoleum vloeren
  • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking en tapijt
  • (Machinaal) schrobben van vloeren
  • Polijsten en kristalliseren van o.a. natuurstenen vloeren
  • Schuren en behandelen van houten vloeren en parketvloeren

Naast de verschillende vloeronderhoud technieken, specialiseert All Clean Utrecht zich ook in het professioneel reinigen van tapijten. Het reinigen door middel van shamponeren, bonnetsprayen en sproei-extractie technieken zijn de vloeronderhoud diensten die wij leveren in Utrecht.

Vloeronderhoud van hoge kwaliteit

Laat u vrijblijvend adviseren door All Clean of vraag eventueel een proefstuk aan voordat u besluit de vloer in zijn geheel te laten behandelen. Op alle diensten en dus ook vloeronderhoud wordt een garantie afgegeven.

Vraag Vrijblijvend advies aan Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean.

Volg de onderstaande links om meer te weten te komen over de diverse soorten vloeronderhoud. Wij bieden u de volgende vloeronderhoud in Utrecht aan:

Houten vloer onderhoud

Laat uw parketvloer of houten vloer door een erkend schoonmaakbedrijf onderhouden! Heeft u een mooie houten vloer of parketvloer laten leggen en ziet uw vloer er na een aantal jaar wat versleten of verweerd uit? Wilt u uw houten vloer…

Tapijt reinigen door All Clean

Wilt u uw tapijt reinigen? Is uw tapijt of vloerbedekking vuil en moet deze vakkundig worden gereinigd? All Clean maakt alle soorten vloerbedekking en tapijt schoon. Uw vloerbedekking of tapijt reinigen laat u doen door onze…

Onderhoud natuursteenvloer

Heeft u een prachtige natuurstenen vloer of een marmeren vloer en is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt?

Linoleumonderhoud

Wilt u uw linoleum vloer laten reinigen? Vraag All Clean voor het professioneel laten reinigen van de marmoleum vloer…