Kantoren schoonmaken

Vandaag de dag mag de hygiëne van uw bedrijfspand niet meer ontbreken op de prioriteitenlijst. Op die manier creëert u een prettige werkomgeving voor medewerkers. Ook maakt u hiermee een goede indruk op klanten en bezoekers. Kantoren schoonmaken is echter geen eenvoudige klus, maar verdient de nodige kennis en aandacht. Het team van Schoonmaakbedrijf All Clean is gespecialiseerd op alle vlakken en denkt graag met u mee. Zo zorgen we dat uw bedrijfspand tot in de puntjes wordt schoongemaakt.

Waarom kantoren schoonmaken?

Het succes van uw bedrijf wordt mede bepaald door de hygiëne binnen het bedrijf. Allereerst vinden medewerkers het prettig om in een schone, opgeruimde omgeving te werken. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit. Vooral in tijden van crisissituaties zoals het coronavirus is het welzijn van medewerkers belangrijk. Het verlaagt de drempel om op kantoor te werken. Daarbij komt dat schone ruimtes zorgen voor de juiste uitstraling. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in het schoonhouden van uw pand.

Kantoorschoonmaak van A tot Z

Een fijn welzijn en de juiste uitstraling bereikt u met een totale schoonmaak van kantoren. All Clean is een veelzijdig bedrijf en levert alle mogelijke diensten. Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Regulier en periodiek onderhoud;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Daarnaast kunnen wij u, als schoonmaakbedrijf kantoren, in deze coronatijd adviseren en ondersteunen m.b.t. extra hygiëne. Bijvoorbeeld door een eenmalige nulbeurt uit te voeren, gevolgd door het desinfecteren van het gehele gebouw. Ook een periodieke desinfectie of desinfectie van de werkplek of een bepaalde ruimte is mogelijk. Zo wordt uw kantoor coronaproof.

Professionele aanpak

Een hygiënisch bedrijfspand vraagt om schoonmaakwerkzaamheden op reguliere basis. Ook dienen deze op de juiste manier te worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn vakkundig, getraind, vriendelijk, meedenkend en voeren de taken goed uit. Zij zetten voor u graag een stapje extra. Dat komt doordat wij investeren in ons team. We zorgen voor onze medewerkers door ze te laten werken met goede middelen en materialen. Ook plannen we regelmatig contactmomenten in, zodat zij de aandacht en waardering krijgen die zij verdienen. Hierdoor gaan zij met plezier aan de slag met kantoren schoonmaken. Het overgrote deel van ons teams werkt al jaren voor All Clean en daarom is het verloop minimaal. Hierdoor kunnen wij continuïteit garanderen en heeft u doorgaans dezelfde vertrouwde medewerkers in uw pand die bekend zijn met uw situatie.

Schoonmaak kantoren is milieubewust

Schoonmaakbedrijf All Clean uit Utrecht streeft naar behoud van de natuurlijke leefomgeving. Daarom werken wij alleen met de beste milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Ook zijn er geen volle emmers water nodig om goed schoon te kunnen maken. Door deze werkwijze belasten we het milieu een stuk minder. Een ander mooi voorbeeld is het smart mop-systeem. Hiermee worden vloeren veel grondiger schoon, terwijl er 95% minder water en chemicaliën worden gebruikt. Tevens brengt het smart mop-systeem ook fysiek gezien voordelen met zich mee: het werk is veel lichter en sommige schoonmaakhandelingen kunnen in frequentie drastisch verminderd worden.

Onze werkwijze

Voor welke dienst u ook kiest, bij All Clean bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Onze rayonmanagers controleren hier regelmatig op, zodat de kwaliteit die met u is afgesproken ook daadwerkelijk wordt geleverd. Voor welke dienst u ook kiest, Schoonmaakbedrijf All Clean hecht veel waarde aan samenwerking, toewijding, focus en transparantie. Voor All Clean zijn korte lijnen, snelle communicatie en teamwork geen uitzondering maar een gewoonte. Op die manier kan ons team snel inspelen op veranderende omstandigheden. Om dit te kunnen realiseren, communiceren wij op de door u gewenste manier. Telefonisch, per e-mail, via WhatsApp of middels een digitaal logboek met een QR code.

Er wordt gewerkt volgens een planning, maar onze medewerkers zijn flexibel en passen zich aan indien nodig. Uiteraard gebeurt dit altijd in goed overleg. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen zowel voor, na als tijdens kantoortijden plaatsvinden.

Kosten schoonmaak kantoren

Indien u een offerte aanvraagt zal er, afhankelijk van de omvang, eerst een gesprek plaatsvinden bij u op locatie. We bekijken de huidige situatie en op basis daarvan adviseren we u zo goed mogelijk. Onze diensten proberen wij zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen en budget. U bepaalt, maar wij denken graag mee. Binnen een paar dagen na het gesprek ontvangt u per e-mail een heldere en vrijblijvende offerte. Hierin staan de calculatie met daarin algemene informatie, werkplanning en algemene voorwaarden van All Clean.

All Clean is hét schoonmaakbedrijf uit Utrecht voor kantoren

Ieder bedrijfspand is uniek, en daarom biedt All Clean een kantoorschoonmaak op maat. Schoonmaakbedrijf All Clean bestaat al ruim 30 jaar en is inmiddels een begrip in de regio. We hebben meer dan 70 medewerkers in dienst. Zowel in loondienst als in onderaanneming. Bovendien zijn wij ook sterk in hospitality. Onze medewerkers dragen hierbij herkenbare kleding. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de provincie Utrecht en omstreken. Wilt u weten wat All Clean voor uw situatie kan betekenen op het gebied van kantoren schoonmaken en/of overige diensten? Neem dan gerust contact met ons op en bel 030 – 228 13 25, of vul hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Gevelreiniging Utrecht

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. All Clean zorgt er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

Kantoor desinfecteren door Schoonmaakbedrijf All Clean

Desinfecteren kantoor

Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan o.a. meubels.

Glazenwasser Utrecht

All Clean is al sinds 1988 gespecialiseerd in glasbewassing. Als professioneel glazenwasser zorgen wij dat uw ramen weer blinken.

Dakreiniging Utrecht

Wij bieden dé oplossing voor het reinigen van vuile daken of daken met aanslag zoals mos. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn onze specialisaties.

Ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte­bestrijding

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen.

Kantoor Coronaproof door Schoonmaakbedrijf All Clean

Kantoor coronaproof

Veel mensen zijn bang om op kantoor te werken vanwege het besmettingsrisico. All Clean denkt met u mee op het gebied van extra hygiëne.

Vloerreiniging Utrecht

Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen.

Zonnepanelen reinigen

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak op hoeft.

Graffiti verwijderen Schoonmaakbedrijf All Clean

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme.