Schoonmaakbedrijf kantoren

Schoonmaakbedrijf kantoren gezocht? Schoonmaakbedrijf All Clean kan voor u uw kantoren schoonmaken. All Clean is gespecialiseerd in kantoren schoonmaken! U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Schoonmaakbedrijf kantoren – All Clean

Gezocht naar schoonmaakbedrijf kantoren? All Clean is een professioneel schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw kantoren of kantoorpand. In de provincie Utrecht is men al jaren bekend met de kwaliteit van schoonmaakbedrijf All Clean. Hier bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel dat weet wat professioneel schoonmaken inhoudt. Uiteraard van uitstekende kwaliteit en flexibel inzetbaar. Ga alleen voor het beste op het gebied van schoonmaken en kies voor Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean.

Laat uw kantoor schoonmaken door ons uitstekende personeel

De provincie Utrecht en de Randstad zijn al meer dan 30 jaar het belangrijkste werkgebied voor schoonmaakbedrijf All Clean. Bij ons werken meer dan 70 professionele schoonmakers en wij maken daarnaast ook regelmatig gebruik van onderaannemers. Wanneer u ons inschakelt voor kantoren schoonmaken of bedrijfspanden schoonmaken (periodiek), maken wij op basis van een kritische en zorgvuldige selectie een keuze voor een medewerker die naar onze mening het beste bij u en uw bedrijfscultuur past. Indien u uw kantoren laat schoonmaken door All Clean controleert ook een van onze rayonmanagers regelmatig of de kwaliteit van de door ons aangeboden schoonmaak service gewaarborgd blijft door langs te gaan bij. Mede daardoor onderscheiden wij ons van andere schoonmaakbedrijven.

Schoonmaakbedrijf All Clean Utrecht: tijdregistratie

Om de reputatie, kwaliteit, controle en veiligheid nog professioneler te laten verlopen heeft All Clean gekozen voor een tijdregistratiesysteem voor alle medewerkers. Dit is wederom een unieke stap naar de toekomst waarbij All Clean zich onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven. Sinds maart 2014 is All Clean Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten de samenwerking gestart met CleanJack te Den Haag en met veel enthousiasme is dit systeem onder alle klanten en personeel gelanceerd.

All Clean schoonmaakbedrijf: gericht op inspanning en resultaat!

Naast ons standaard schoonmaakprogramma dat met name gericht is op inspanning, kunnen wij ook samen met u een programma opstellen dat vooral gericht is op resultaat. Heeft u bijvoorbeeld voor een glazenwasser Utrecht afgezocht en niet gevonden? Of bent u op zoek naar een periodieke schoonmaakdienst voor uw kantoor? Dan kunnen wij voor u, op basis van onze diverse pakketvormen, geheel vrijblijvend een offerte op maat samenstellen. Daarbij houden wij rekening met voor u gewenste kwaliteitsniveau, die bij All Clean altijd hoog is. Dat kunnen niet alle schoonmaakbedrijven! Ongeacht waar u gevestigd bent, wij zijn u graag van dienst. Ons werkgebied is namelijk zeer groot. Wilt u meer weten over wat All Clean voor uw bedrijfs- of kantoorpand kan betekenen op het gebied van schoonmaken? Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 030 – 228 13 25 of vul uw gegevens hier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Milieubewust schoonmaakbedrijf All Clean

Met het oog op duurzaam ondernemen bieden wij de mogelijkheid om milieubewust (dus zonder chemicaliën of andere schadelijke schoonmaakproducten) de schoonmaakwerkzaamheden bij u te komen verrichten. Hierbij maken wij gebruik van het Reflex-microvezelsysteem, waardoor wij milieuvriendelijk kunnen schoonmaken. Voor een professioneel en kwalitatief hoogwaardig schoonmaakbedrijf moet u bij All Clean zijn.

De voordelen van kantoren schoonmaken via All Clean

Wie er voor kiest om het eigen kantoor- of bedrijfspand door All Clean te laten schoonmaken, profiteert van een flink aantal voordelen:

  • wij hebben een jarenlange ervaring in kantoren schoonmaken van bedrijven
  • wij maken gebruik van flexibel inzetbaar en gekwalificeerd personeel
  • wij zorgen voor een regelmatige tussentijdse controle door onze rayonmanagers op de door ons geleverde schoonmaakwerkzaamheden
  • u krijgt van ons een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen
  • er zijn mogelijkheden tot milieubewust schoonmaken

Schoonmaakbedrijf kantoren: All Clean kan helpen!

Bent u al overtuigd van wat All Clean voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt uw All Clean als schoonmaakbedrijf voor kantoren of uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!