Glazenwasser Utrecht

Heeft u voor een glazenwasser Utrecht geheel afgezocht? Dan gaat u zeker slagen bij schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean. Ergert u zich ook zo aan vuile ramen en zoekt u in provincie Utrecht glazenwassers zodat u ramen op professionele wijze weer schoon zijn? Dan kan schoonmaakbedrijf All Clean u helpen! All Clean is een professioneel schoonmaakbedrijf sinds 1988 en kan u op meerdere gebieden m.b.t schoonmaken van dienst zijn.

GLAZENWASSER MET MODERNE TECHNIEKEN

All Clean heeft als glazenwasser Utrecht uitgekozen als hét gebied waar zij haar activiteiten met plezier en inzet uitvoert. Het uitvoeren van glasbewassing is een vanzelfsprekendheid voor ons, hetgeen binnen het totaalpakket van All Clean valt.

Rekening houdend dat voor particuliere woningen pas vanaf 100 m2 glaswerk een prijsopgave c.q. offerte wordt opgemaakt.

De glazenwasser kan in Utrecht op verschillende wijze uw glaswerkonderhoud van u of een andere partij overnemen. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze, te weten met een ladder tot de hoogte bepaald door de Arbo-wet, op de traditionele wijze met hoogwerker of middels een Telewash methode.

GLAZENWASSEN MET TRADITIONEEL LADDERWERK

Tot een hoogte van maximaal 9,5 meter is traditioneel ladderwerk voor glazenwassers in Utrecht toegestaan, wel moet de plek waar de ladder staat aan bepaalde eisen voldoen. Deze voorwaarde kunnen wij telefonisch aan u uitleggen.

GLAZENWASSER UTRECHT? OOK MET DE TELEWASH METHODE

Telewash systeem vindt plaats met mineraalvrij water dat een optimale reiniging en (na droging) streeploos oppervlak oplevert.

De voordelen van het Telewash systeem zijn:

  • Milieuvriendelijke glasbewassing: geen reinigingsmiddelen
  • Minder snelle herbevuiling
  • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht
  • Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, bij koepels, glazen overkappingen (serres, winkelpromenades)
  • Ramen wassen met veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden

GLAZENWASSER MET INZET VAN HOOGWERKER

Wij hebben als glazenwasser Utrecht uitgekozen als ons primaire werkgebied. Wanneer het glaswerk in de omgeving Utrecht hoger reikt dan maximaal is toegestaan of wanneer het glaswerk niet goed of veilig bereikbaar is middels ladder en/of telewash methode, kan All Clean hiervoor een hoogwerker inzetten afgestemd op het object.
Voor de professionele glazenwasser in Utrecht geldt dat veiligheid voorop staat. Hiervoor hebben onze glazenwassers speciale opleidingen afgerond en zijn ze op de hoogte van arbowet- en regelgeving en de wetgeving van de provincie Utrecht.

GLAZENWASSER VOOR UW BEDRIJF OF VOOR UW WONING

All Clean kunt u inzetten voor zowel glasbewassing van uw bedrijfspand of voor uw eigen woning (vanaf 100m2 glaswerk). Heeft uw woning geen 100m2 glaswerk maar wilt u gezamenlijk met uw buren een offerte aanvragen? Dan is dat mogelijk, bij All Clean kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!

GEVELREINIGING EN GELIJK DAKGOTEN/GEVEL REINIGEN

Zijn naast de ramen ook de gevel of dakgoten toe aan een schoonmaakbeurt? Dan kunt u een pakket aanvragen voor glazenwassen, dakgoten en/of gevelreiniging. Zo heeft u in 1x de benodigde schoonmaak laten doen en ziet uw woning er weer gereinigd uit!

PRIJZEN GLAZENWASSER UTRECHT?

Kortom, als u voor een glazenwasser Utrecht geheel heeft afgezocht en u bent bij All Clean terecht gekomen dan zijn uw ramen in goede handen. Wij zorgen er voor dat uw kantoor of woning (periodiek) wordt schoongemaakt. Neem contact met ons op en vraag naar de prijzen.