Zilvervisjes bestrijden

Professionele zilvervisjes voor bedrijven

zilvervisjes bestrijden Utrecht All Clean

Zilvervisjes zijn een veelvoorkomend probleem bij bedrijven en in woningen. Ondanks hun kleine formaat kunnen ze wel degelijk schade aanrichten. Voedsel, behang en belangrijke papieren zijn bijvoorbeeld niet veilig. Bovendien zijn zilvervisjes allesbehalve hygiënisch. Is er sprake van grote aantallen, dan biedt een professionele ongediertebestrijder uitkomst. Het team van All Clean ongediertebestrijding Utrecht komt snel ter plaatse voor bestrijding van zilvervisjes en zorgt dat de beestjes voortaan buiten de deur blijven.

Zilvervisjesbestrijding door All Clean

  • Bestrijdingsdienst is snel ter plaatse
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) bestrijdingsmiddelen
  • Doelgerichte bestrijding & preventie
  • Snel af van uw zilvervisjesplaag

Zilvervisjesplaag: oorzaken en gevolgen

Zilvervisjes worden vaak aangezien voor papiervisjes omdat ze veel op elkaar lijken. In tegenstelling tot papiervisjes, die van warmte houden, geven zilvervisjes de voorkeur aan koele omgevingen met een hoge luchtvochtigheid. Denk aan keukens, kelders en zolders in oude én nieuwe panden. Via naden en kieren dringen ze naar binnen en gaan ze op zoek naar zetmeel, cellulose en suiker dat in etenswaar zit. Naast voedsel eten ze behang, boeken, tapijt en stoffen omdat daar cellulose in zit.

Vooral wanneer zilvervisjes in grote aantallen voorkomen, veroorzaken ze schade. Schilderijen, foto’s of belangrijke documenten kunnen aangetast worden. Natuurlijk is het ook niet hygiënisch als zilvervisjes op etenswaar rondlopen en voedsel besmetten met bacteriën en schimmels die aan hun pootjes kleven.

Zilvervisjes herkennen

Ziet u een klein insect dat visachtige bewegingen maakt? En is het zilverachtig van kleur met twee lange voelsprieten op de kop? Dan is de kans groot dat het om een zilvervisje gaat. Overdag houden de beestjes zich schuil en ’s avonds komen ze tevoorschijn. Wanneer u het licht aandoet en u een grote hoeveelheid zilvervisjes ziet wegschieten, kan er sprake zijn van een plaag.

Hoe bestrijd ik zilvervisjes?

Zelf zilvervisjes verdelgen is lastig, omdat u de schuilplaats vaak niet weet. Bovendien kan elk zilvervisje zo’n 100 zilvervisjes krijgen en leggen ze soms wel 20 eitjes per dag. Een zilvervisjesplaag is dus zo is gevormd. Kleine aantallen kunt u bestrijden met doe-het-zelf producten zoals sprays. Heeft u last van grote aantallen of keren de zilvervisjes steeds weer terug? Kies dan voor professioneel zilvervisjes bestrijden.

Professionele zilvervisjesbestrijding

Succesvolle bestrijding van zilvervisjes lukt vaak alleen met een professionele ongediertebestrijder. Het team van All Clean kent de leefwijze van deze beestjes als geen ander en zorgt voor een doelgerichte en effectieve bestrijding. De methode die wij gebruiken is afhankelijk van de situatie. Een restaurant behoeft een andere aanpak dan een kantoor- of bedrijfspand. Onze bestrijders kunnen bijvoorbeeld valletjes plaatsen of een werend middel spuiten. Ook geven ze u praktische tips om de overlast van zilvervisjes voortaan terug te dringen.

Oplossing voor bedrijven

Wij focussen ons vooral op de zakelijke markt. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Zilvervisjes bestrijden kosten

De kosten voor het bestrijden van zilvervisjes hangen af van de ernst van het probleem. De prijs is daarom op aanvraag. Een kostenindicatie kunt u gerust opvragen door ons te bellen via 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. De kosten zijn inclusief gecertificeerde bestrijdingsmiddelen, kwalitatieve apparatuur en er komen vakkundige en ervaren ongediertebestrijders bij u op locatie.

Snel en effectief zilvervisjes bestrijden in Utrecht

Zilvervisjes zijn klein, maar zeker niet fijn in uw kantoor- of bedrijfspand. Richten de beestjes schade aan, neem dan direct contact op met de specialisten van All Clean. Wij zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid van de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing EVM onder registratienummer 1957061401. Van onze vakmensen mag u dus professioneel resultaat verwachten.

All Clean is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030-2281325 . U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Wij doen zilvervisjesbestrijding in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een specialist bij u op locatie komen en bent u verlost van die vervelende zilvervisjesplaag!