Natuursteenonderhoud voor uw vloer

Heeft u een prachtige natuurstenen vloer of een marmeren vloer en is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt? All Clean is specialist in het onderhoud van alle natuursteen vloeren en marmeren vloeren. Wij maken uw natuursteen vloer grondig schoon zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet na de reinigingsbeurt.

Natuurstenen vloer reinigen

Uw natuursteen vloer kristalliseren wij en wordt weer glimmend en hersteld tot de originele staat door middel van het verwijderen van de toplaag met een specialistische schrobmachine. Deze machine is voorzien van diverse diamantpads waardoor de vloer prachtig gepolijst en gekristalliseerd wordt. Na het kristalliseren worden er meerdere vochtwerende conserveringen op de marmeren of natuurstenen vloer aangebracht (op nano-basis) voorzien van een anti-sliplaag. Deze onderhoudsbehandeling is zeer geschikt voor marmeren en andere natuursteen vloeren en kent meer dan 3 jaar garantie!

Deskundig onderhoud aan natuurstenen vloeren


All Clean is het schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht die ruime ervaring heeft met het onderhoud aan natuurstenen vloeren. Profiteer van onze kennis en deskundigheid en laat ook uw voer door professionals schoonmaken. U zult verrast zijn van het prachtige resultaat!

Vraag nu vrijblijvend advies

Onderhoud natuursteen vloer Utrecht

Woont u in de omgeving Utrecht en heeft u een mooie natuursteen vloer die toe is aan een schoonmaakbeurt? Schakel dan de professionals van schoonmaakbedrijf All Clean in om uw natuurstenen vloer te reinigen. Bel 030 – 228 13 25 voor een offerte of een afspraak.