Graffiti verwijderen Utrecht

Wilt u graffiti verwijderen maar lukt het niet om dit zelf te doen? Schakel dan een professioneel schoonmaakbedrijf in. Een graffiti verwijderaar van All Clean kan u hierbij helpen! Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Graffiti verwijderen is lastig

Graffiti wordt meestal met een verfspuitbus aangebracht op muren, houtwerk en stalen constructies. Ook in Utrecht is dit vaak het geval. Wie ergert zich niet aan de graffiti bekladding van de openbare ruimte zoals bouwwerken, winkels of flatgebouwen? Graffiti spuiters veroorzaken helaas veel overlast en de kosten van graffiti verwijderen zijn vaak niet terug te vorderen bij de daders.

Graffiti laten verwijderen door een specialist of zelf doen?

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme en wordt het aangezicht van de omgeving bedorven. Ongewenste graffiti schoonmaken kan door diverse methoden toe te passen. Dit hangt af van de gebruikte verf. Zelf graffiti weghalen met removers levert vaak niet het gewenste resultaat op, zeker niet bij hardnekkige graffiti. In dat geval kunt u beter een bedrijf inschakelen. De professionele graffiti verwijderaars van All Clean hebben hier veel ervaring mee en gebruiken onder meer thermisch reinigen.


Heeft u bijvoorbeeld graffiti op uw bedrijfspand of woning? Dan kunt u All Clean inschakelen voor graffiti verwijdering op professionele wijze door onze experts!

Professionele graffitiverwijdering en gevelreiniging

All Clean heeft deskundig schoonmaakpersoneel in dienst die de graffiti kan verwijderen. Dit gebeurt met uiterste zorg zodat gevels niet beschadigen. Echter kan graffiti laten verwijderen in Utrecht, net als gevelreiniging, permanente schade aanrichten aan de onderliggende gevel. Een reinigingsmethode welke op de ene steensoort succesvol is, kan op de andere zeer nadelig uitpakken. All Clean zal altijd de juiste methode kiezen en indien nodig worden gevels hersteld.


Wij verwijderen de graffiti met professionele hoge druk units met water dat een temperatuur heeft boven het kookpunt (± 130 °C). Hiermee wordt het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust wordt gehandeld. Indien nodig vangt All Clean het afvalwater op en wordt het vuile water afgevoerd volgens de wettelijke regelgeving. Na de graffiti schoonmaak behandelen wij uw gevel met een anti-graffiti coating.

Graffiti verwijderen kosten Utrecht

Om er zeker van te zijn dat de graffiti volledig is verwijderd is een juiste graffiti schoonmaak essentieel. Daarom adviseren wij u contact op te nemen met All Clean. Wij bekijken ter plaatse wat de schade is om de juiste schoonmaaktechniek te kunnen bepalen. Op basis hiervan bieden we u een vrijblijvende offerte aan. Het is altijd mogelijk een proefstuk te plaatsen in de provincie Utrecht of in de Randstad. Deze is kosteloos wanneer u de graffiti vervolgens door ons laat verwijderen.


Overweegt u graffiti laten verwijderen door een professioneel schoonmaakbedrijf? Of wilt u meer informatie over kosten graffiti verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag hoe we voor u een schoon resultaat kunnen realiseren.

Over schoonmaakbedrijf All Clean

All Clean is al langer dan 25 jaar een professioneel schoonmaakbedrijf. Naast graffiti verwijderen kunnen wij als schoonmaakbedrijf ook ingezet worden voor andere schoonmaakdiensten in de provincie Utrecht zoals:

Heeft u meerdere objecten welke toe zijn aan een grondige schoonmaak? Wilt u bijvoorbeeld graffiti laten verwijderen en gelijk een gevelreiniging? Of wilt u graffiti verwijderen en een grondige dakreiniging laten uitvoeren? Geen probleem, we maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Neem hiervoor contact met ons op