Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Als u voor een goed schoonmaakbedrijf Amersfoort en de directe omgeving afzoekt, komt u al snel terecht bij schoonmaakbedrijf All Clean. Met ruim 30 jaar ervaring verzorgt dit professionele schoonmaakbedrijf het schoonmaken van o.a. kantoren, scholen, bedrijven, Verenigingen van Eigenaren en woningcoöperaties in de gemeente Amersfoort.
Wilt u ons inschakelen zodat wij uw onderneming voortaan professioneel komen schoonmaken in Amersfoort of waar u ook zit: neem vandaag nog contact met ons op! All Clean kan ongetwijfeld wat voor uw bedrijf betekenen. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw woning  dan kunt u ons ook contacten!

Onze Schoonmaakdiensten:

U kunt All Clean benaderen voor vele schoonmaakdiensten:

Schoonmaak Amersfoort

Amersfoort en de rest van de regio Utrecht zijn goed bekend met de kwaliteit die schoonmaakbedrijf All Clean biedt. U profiteert bij All Clean van uitstekend personeel dat enthousiast te werk gaat en schoonmaken professioneel aanpakt. All Clean heeft als schoonmaakbedrijf Amersfoort opgenomen in haar primaire werkgebied en doet er alles aan om de gebouwen en kantoren schoon te maken én te houden.

Op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf? Amersfoort is trots op All Clean!

Amersfoort is een gemeente die ongeveer 150.000 inwoners telt. Qua bevolkingsaantal is het dan ook de tweede stad van de provincie Utrecht. Amersfoort staat bekend als een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Aan onze sterk groeiende klantenkring merken wij dat steeds meer bedrijven zich hier gevestigd hebben op deze strategische plek. Maar al die gebouwen moeten natuurlijk wel schoongehouden worden. Zoekt u de betere oplossingen in schoonmaken? Amersfoort is zeer bekend terrein voor Schoonmaakbedrijf All Clean!

Alleen gedegen personeel laten wij bij u schoonmaken

Wij beschikken over een personeelsbestand van meer dan 75 schoonmaakmedewerkers; allen zorgvuldig door ons geselecteerd. Hierdoor hebben we nagenoeg geen personeelsverloop en hebben we de beschikking over een buitengewoon enthousiast team. Ook maken we gebruik van goed gekwalificeerde Zelfstandigen. Daarbij is het van het grootste belang dat de kwaliteit van de geleverde service gewaarborgd is. Onze rayonmanagers komen daarom regelmatig bij u langs om de uitgevoerde werkzaamheden controleren. Alleen zo op deze manier kunnen wij het beste schoonmaakbedrijf van Amersfoort blijven.

All Clean schoonmaakbedrijf Amersfoort: de voordelen

Als u voor diverse schoonmaak werkzaamheden kiest voor All Clean, profiteert u onder meer van:

  • Altijd gekwalificeerd en flexibel inzetbaar personeel
  • Ruime ervaring in het schoonmaken van bedrijven en kantoren
  • Het kunnen aanbieden van facilitaire diensten
  • regelmatige tussentijdse controle door een rayonmanager of op verzoek door een extern bureau
  • Milieu bewust schoonmaken
  • Een vrijblijvende offerte die goed past bij uw bedrijf

All Clean Werkgebied

All Clean richt zich als schoonmaakbedrijf voornamelijk op de steden en dorpen in de provincie Utrecht. Inmiddels hebben we tevreden klanten in onder andere AmersfoortUtrechtWoerdenHilversumDoornZeist, en Nieuwegein. Zit uw bedrijf in één van deze steden of bent u ergens in de provincie Utrecht op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met All Clean.

Bouwschoonmaak

Een verbouwing zorgt er vrijwel altijd voor dat er veel stof, puin en andere troep vrij komt. Ook het schoonmaken van de keet of andere locaties op een terrein waar gebouwd wordt is met regelmaat een noodzaak. Een schoonmaker is dan geen overbodige luxe. All Clean bezit over een aantal schoonmakers die veel ervaring hebben op dit gebied.

Dakreiniging

Daken worden op een continue basis blootgesteld aan alle weersinvloeden die Nederland rijk is. In de winter zijn de de hele tijd vochtig van de regen en de sneeuw. In de zomer worden de dakpannen warm van de zon. In de herfst en de lente geeft dit mos en algen de ideale bodem om te groeien. Uw dak wordt dan snel groen en zelfs zwart in de loop der jaren. Eens in de zoveel tijd uw dak reinigen is dan ook verstandig. Het geeft uw huis een mooie uitstraling en is onderhoudstechnisch verstandig.

Dakgoot schoonmaken

In de herfst vallen de bladeren van de bomen en komen deze veelal op daken en in de goten terecht. Dit zorgt ervoor dat uw goot in een korte tijd kan verstoppen. Uw dakgoten periodiek reinigen is dan ook verstandig. Zoekt u iemand die dit voor u kan oplossen? Neem dan contact op met All Clean.

Gevelreiniging

Een gevel is het aangezicht van uw bedrijf. Een vieze gevel is dan ook geen gezicht. Groene aanslag, roet en schimmel kunnen voor veel ergernis zorgen. Uw gevel eens in de zoveel tijd professioneel laten reinigen is dan ook verstandig. Wees er op tijd bij, een vuile gevel kan een bedrijf klanten kosten.

Glazenwasser

Onze favoriete dienst voor bedrijven: glazenwassen. Zowel binnen als buiten zorgen schone ramen voor een goed gevoel. Van binnen kunt u weer normaal naar buiten kijken. Van buiten ziet uw pand er weer blinkend uit. Wilt u periodiek een glazenwasser inhuren, neem dan contact met ons op.

Graffiti verwijderen

Niks is zo vervelend als graffiti op uw muren. U wilt dan ook dat dit zo snel mogelijk wordt verwijderd op een zo goed mogelijke manier. Onze professionals hebben hier de juiste middelen voor en zorgen ervoor dat uw gevel wordt ontdaan van graffiti. U ziet er niks meer van!