Schoonmaak medische sector

Medische sector en Ziekenhuis Schoonmaken Schoonmaakbedrijf All Clean Utrecht

Ziekenhuispatiënten en ouderen in een zorginstelling zijn kwetsbaar. Een hygiënische omgeving is daarom heel belangrijk voor hen. Bij All Clean begrijpen we dat als geen ander. Daarom voeren we specialistische reiniging uit op medische locaties. Zo voelen patiënten, ouderen en bezoekers zich veilig op de plek waar zij herstellen. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken, werken we altijd in overleg met u. Bovendien maken we slim gebruik van milieuvriendelijke producten en middelen. Zo dragen we ook de natuur een warm hart toe.

Waarom is een medische schoonmaak nodig?

Hygiëne is overal belangrijk, maar in de medische sector is dit van nog groter belang. Mensen die ziek of op leeftijd zijn, zijn gevoeliger voor bacteriën en virussen. Een schone operatiekamer, herstelruimte en wachtkamer zijn daarom een must. Het team van All Clean neemt de schoonmaakwerkzaamheden over van medische praktijken in de breedste zin van het woord: ziekenhuizen, zorgcentra, tandartspraktijken, laboratoria, verpleeghuizen, etc. De schoonmaak van een ziekenhuis of schoonmaak van een zorginstelling stemmen we altijd af op uw wensen. Zonder hinder voor het personeel en de patiënten.

Specialistische schoonmaak van A tot Z

In de medische sector zijn er dagelijks ontzettend veel schoonmaakwerkzaamheden nodig. Bij All Clean is vrijwel alles mogelijk. De complete schoonmaak stemmen we speciaal af op medische instellingen en zorgcentra. Omdat hygiëne uiterst belangrijk is, is een periodieke dieptereiniging geen overbodige luxe. Zo is uw medische instelling iedere dag klaar voor intensief gebruik. Dit gaan we onder andere doen:

In de medische sector zijn er dagelijks ontzettend veel schoonmaakwerkzaamheden nodig. Bij All Clean is vrijwel alles mogelijk. De complete schoonmaak stemmen we speciaal af op medische instellingen en zorgcentra. Omdat hygiëne uiterst belangrijk is, is een periodieke dieptereiniging geen overbodige luxe. Zo is uw medische instelling iedere dag klaar voor intensief gebruik. Dit gaan we onder andere doen:

  • Reguliere en periodieke schoonmaak ziekenhuis/zorginstelling/praktijk. Denk aan het schoonmaken van de kamers, entree, gangen, objecten, etc.;
  • Dieptereiniging van o.a. vloeren en sanitaire ruimtes;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Vooral in tijden van corona hebben medische instellingen en zorgcentra extra aandacht nodig op het gebied van hygiëne. Daar is All Clean helemaal in thuis. We voeren bijvoorbeeld een eenmalige nulbeurt uit waarna we het hele pand desinfecteren. Ook bepaalde ruimtes desinfecteren is mogelijk, net als een periodieke desinfectie.

Professioneel team

Schoonmaken in de medische sector vraagt om een andere aanpak dan in andere branches. Daarom is ons team juist opgeleid om het kwaliteitsniveau te halen dat we vooraf met u afstemmen. Naast de juiste vaardigheden hebben wij ook de schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur in huis voor een specialistische reiniging. We maken onze medewerkers enthousiast door regelmatig contactmomenten in te plannen. Zo krijgen zij de aandacht die ze verdienen voor hun harde werk. Het resultaat? Een hecht team met minimaal verloop. Hierdoor ziet u dezelfde gezichten bij u op locatie.

Onze rayonmanagers controleren regelmatig bij het ziekenhuis schoonmaken en de schoonmaak van medische instellingen. Zo leveren we de kwaliteit die vooraf met u is afgesproken.

Milieubewuste schoonmaak van zorginstellingen

Tijdens het schoonmaken houden we niet alleen rekening met patiënten, artsen en medewerkers, maar ook met de natuur. Daarom werken we alleen met milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Uit ervaring weten we dat er geen volle emmers water nodig zijn om grondig schoon te maken. Bij dieptereiniging spelen we met de druk en temperatuur. Hierdoor zijn schoonmaakmiddelen niet of nauwelijks nodig en besparen we een hoop water. Milieuvriendelijk schoonmaken ziet u op nog veel meer manieren terug in onze werkzaamheden.

Onze werkwijze

Wij zijn pas tevreden als het eindresultaat brandschoon is en u tevreden bent. Een goede samenwerking, toewijding, focus en transparantie leggen hiervoor de basis. Veranderende omstandigheden zijn normaal in de medische sector. Daarom houden we van korte lijnen, snelle communicatie en teamwork. Zo komen we snel in actie als u bijvoorbeeld extra schoonmaakhulp nodig heeft. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, communiceren we op de manier die u het fijnst vindt: per telefoon, e-mail, WhatsApp of via een digitaal logboek met een QR code.

Samen spreken we een planning af, maar er is zeker ruimte voor aanpassingen en extra werkzaamheden. Schoonmaken doen we op het moment dat het u uitkomt. Zo zijn we de patiënten en het personeel zo min mogelijk tot last.

Kosten schoonmaak ziekenhuis en zorgcentra

Onze werkwijze en berekening van de kosten gaat als volgt:

  1. U vraagt een offerte aan.
  2. Afhankelijk van de grootte van het project vindt het eerste gesprek plaats op locatie.
  3. We kijken wat er nodig is, geven advies en houden rekening met uw budget. 
  4. We sturen u een offerte met daarin de kosten, werkplanning, algemene informatie en algemene voorwaarden. U zit nergens aan vast.
  5. Als u akkoord bent, gaat ons team aan de slag volgens planning.

Hét schoonmaakbedrijf voor de medische sector in Utrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat oog heeft voor detail, patiënten én medewerkers? Bij All Clean geven we de ondersteuning waar en wanneer u dat nodig heeft. Zo focust u op uw eigen kerntaken. Snel en efficiënt schoonmaken met zo min mogelijk overlast? Ons ervaren team maakt het waar. En vul de standaard schoonmaakwerkzaamheden gerust aan met wensen die voor uw zorginstelling noodzakelijk zijn. Met ruim 30 jaar ervaring staan we nergens meer van de kijken. Inmiddels zijn we een begrip in de provincie Utrecht en omstreken. 

We gaan graag aan de slag met de schoonmaak in zorginstellingen zoals die van u. Neem gerust contact met ons op en bel 030 – 228 13 25, of vul hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Gevelreiniging Utrecht

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. All Clean zorgt er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

Kantoor desinfecteren door Schoonmaakbedrijf All Clean

Desinfecteren kantoor

Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan o.a. meubels.

Glazenwasser Utrecht

All Clean is al sinds 1988 gespecialiseerd in glasbewassing. Als professioneel glazenwasser zorgen wij dat uw ramen weer blinken.

Dakreiniging Utrecht

Wij bieden dé oplossing voor het reinigen van vuile daken of daken met aanslag zoals mos. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn onze specialisaties.

Ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte­bestrijding

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen.

Kantoor Coronaproof door Schoonmaakbedrijf All Clean

Kantoor coronaproof

Veel mensen zijn bang om op kantoor te werken vanwege het besmettingsrisico. All Clean denkt met u mee op het gebied van extra hygiëne.

Vloerreiniging Utrecht

Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen.

Zonnepanelen reinigen

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak op hoeft.

Graffiti verwijderen Schoonmaakbedrijf All Clean

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme.