Mieren bestrijden

Professionele mierenbestrijding voor bedrijven

Mieren bestrijding Utrecht

Als één mier de weg naar uw bedrijfspand heeft gevonden, volgt de hele kolonie. Zo ontstaat binnen de kortste keren een mierenplaag. Door de complexiteit kan een mierennest bestrijden een flinke uitdaging zijn. Maar niet voor de specialisten van All Clean ongediertebestrijding Utrecht. Zij kennen de strategie om een mierenplaag te overwinnen op een verantwoorde manier. Zo is uw pand snel vrij van dit kleine, maar vervelende ongedierte. Bel ons direct en onze specialisten komen snel ter plaatse.

Mierenbestrijding door All Clean

  • Bestrijdingsdienst is snel ter plaatse
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) bestrijdingsmiddelen
  • Doelgerichte bestrijding & praktisch advies
  • Snel af van uw mierenplaag

Mierenplaag: oorzaken en gevolgen

Een mierennest begint altijd met een mierenkoningin. In het voorjaar kiest zij een goede plek uit om een nest te bouwen en graaft zich vervolgens in. De koningin maakt een aantal tunnels en legt hierin eitjes waaruit werkmieren komen. Zij zijn de hele dag op zoek naar eten en bouwen het nest verder uit. Door een geurspoor achter te laten keren ze gemakkelijk terug naar de voedselbron. Ondertussen blijft de koningin eitjes leggen. Een mierenplaag ontwikkelt zich dus razendsnel. Als dit in uw pand is heeft u een groot probleem en is mieren bestrijden noodzakelijk.

Mieren geven niet alleen een onverzorgde indruk, ze kunnen ondanks hun kleine formaat ook schade aanrichten. De tunnels en nesten kunnen bijvoorbeeld leiden tot grondverzakkingen waardoor een straat of terras wordt aangetast. Ook verspreiden de beestjes bladluis, wat op haar beurt schadelijk is voor planten. Lopen er mieren over voedsel? Dan is de kans groot dat ze het eten besmetten en dit kan schadelijk zijn voor onze gezondheid.

Mierenplaag herkennen

Wanneer u mieren ziet lopen is er niet direct sprake van een mierenplaag, wel als u ze in rijen ziet lopen. Een plaag is ook te herkennen aan planten die bedekt zijn met mieren, hoopjes zand tussen tegels of mieren in keukenkastjes of op het aanrecht. Kom in dat geval meteen in actie, want mierennesten verdwijnen niet vanzelf.

Hoe bestrijd ik mieren?

Vaak worden er mierenbestrijdingsmiddelen gebruikt door particulieren. Het kan ook op een natuurlijke manier, bijvoorbeeld met kokend water. Zelf een mierennest bestrijden kan een uitdaging zijn als het op een moeilijk bereikbare plek zit. Bovendien moet het probleem bij de oorzaak aangepakt worden. Helpen de eerdergenoemde middelen niet en wilt u snel af van dit ongedierte? Schakel dan een professionele mierenbestrijder in.

Professionele mierenbestrijding

De ongediertebestrijders van All Clean laten mieren als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat doen ze door een ecologisch verantwoord product te spuiten waardoor de mieren vluchten en geen eitjes meer leggen. Dit middel is niet schadelijk voor mens en dier. Mieren verdelgen met chemische middelen is namelijk niet toegestaan. De behandeling dient minimaal twee keer per jaar uitgevoerd te worden, zodat wij kunnen garanderen dat de mieren wegblijven. Daarnaast adviseren onze bestrijders u graag over preventieve maatregelen die doeltreffend zijn in uw situatie.

Oplossing voor bedrijven

Wij focussen ons vooral op de zakelijke markt. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Wat kost mieren bestrijden?

Allereerst bekijken onze bestrijders de ernst van de mierenplaag. Daarbij achterhalen we ook de oorzaak. In het geval van lekkages of andere vochtproblemen dienen deze eerst opgelost te worden. De totale kosten zijn afhankelijk van de ernst van het probleem en hoeveel behandelingen er nodig zijn. De prijs is daarom op aanvraag. Ontvangt u graag een kostenindicatie? Neem dan contact met ons op via 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. De kosten zijn inclusief gecertificeerde bestrijdingsmiddelen, kwalitatieve apparatuur en er komen vakkundige en ervaren ongediertebestrijders bij u op locatie.

Snel en effectief mieren bestrijden Utrecht

Voor een mierenplaag geldt: niets doen is geen optie. De mierenkolonie zal dan alleen maar groter worden. Een flinke plaag lost u alleen op met de hulp van een professionele ongediertebestrijder. Aarzel niet als u een mierenplaag vermoedt en bel ons direct. Wij zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid van de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing EVM onder registratienummer 1957061401. Van onze vakmensen mag u dus professioneel resultaat verwachten. All Clean is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030-2281325. U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Wij doen mierenbestrijding Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een specialist bij u op locatie komen en bent u verlost van die vervelende mierenplaag!