Schoonmaakdiensten Utrecht

Professioneel schoonmaakbedrijf voor bedrijven en particulieren

Een schone werkomgeving is van essentieel belang, vooral voor kantoren. Bij All Clean begrijpen we het belang van een frisse werkplek en staan we klaar om deze te bieden. Ons ervaren team is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten en opleveringsschoonmaak in Utrecht en de omliggende gebieden. We zijn uw betrouwbare partner, of het nu gaat om regulier onderhoud of grondige opleveringsschoonmaak. Onze experts behandelen het met zorg.

Schoonmaakdiensten door All Clean

Verhuis schoonmaak

Voor een complete of gedeeltelijke verhuisschoonmaak, flexibel aangepast aan uw wensen, kunt u bij All Clean terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Opleverings-
schoonmaak

Na verhuizingen of verbouwingen is een diepgaande reiniging van je huis vaak essentieel, en All Clean staat klaar om deze taak van je over te nemen in Utrecht en omgeving.

Schoonmaak na verbouding

Schoonmaakbedrijf All Clean neemt de professionele schoonmaak van je huis na een verbouwing graag uit handen, met de keuze om specifieke delen of het gehele huis te laten reinigen.

Dieptereiniging Utrecht

Schoonmaakbedrijf All Clean biedt professionele dieptereiniging voor horeca en industriële locaties, inclusief keukens en sanitaire ruimtes, met stoomcleanen voor maximale hygiëne.

Milieuvriendelijk schoonmaken

All Clean is een toonaangevend professioneel schoonmaakbedrijf dat milieuvriendelijk schoonmaakt met biologisch afbreekbare disposables en duurzame methoden omarmt.

Glazenwasser Utrecht

All Clean, uw professionele glazenwasser in Utrecht en omgeving, zorgt voor kraakheldere ramen en biedt aanvullende reinigingsdiensten voor een verzorgde uitstraling.

Gevelreiniging

All Clean, uw partner in gevelreiniging in Utrecht, biedt professionele gevelreiniging en graffiti verwijdering met de focus op kwaliteit, veiligheid en kostenbesparing.

Dakreiniging

All Clean, uw professionele dakreiniger in Utrecht en omgeving, verwijdert effectief vuil, mos en algen van daken met milieuvriendelijke Jetstream-apparatuur.

Schoonmaakdiensten door All Clean

  • Snel ter plaatse voor schoonmaakdiensten
  • Vakbekwaam en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde schoonmaakmiddelen
  • Grondige schoonmaak en periodiek onderhoud
  • Laat ons uw kantoren weer laten stralen

Glazenwasser en meer

Naast onze schoonmaakdiensten bieden we ook glazenwassers voor een helder uitzicht. Onze glazenwassers leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat uw ramen weer glanzen.

Het hele jaar door tot uw dienst voor uw schoonmaakklussen

Schoonmaak is een voortdurende zorg die het hele jaar door nodig is. Van lente-opfrissingen tot zomerse reiniging en winteronderhoud, uw kantoor, pand of woning heeft het hele jaar door aandacht nodig. Denk bijvoorbeeld aan het laten reinigen van uw dakkapel om uw pand in topconditie te houden. Stof, vuil, vlekken, en rommel kunnen zich ophopen en de werkplek of ruimte onaangenaam maken. All Clean staat het hele jaar door voor u klaar en begrijpt de schoonmaakuitdagingen die bij elk seizoen horen.

Schoonmaakdiensten kosten

De kosten van onze schoonmaakdiensten variëren op basis van uw specifieke behoeften. De prijs wordt op aanvraag verstrekt en is inclusief de benodigde schoonmaakmiddelen, professionele apparatuur en geschoold personeel. Voor een kostenindicatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 030-2281325 of het contactformulier hierboven gebruiken.

Schoonmaakdiensten Utrecht

All Clean bestaat sinds 1988 en is groot geworden door het uitvoeren van schoonmaakonderhoud voor bedrijven. Inmiddels is All Clean flink gegroeid en hebben we meer dan 70 enthousiaste, vakkundige, positief kritische en flexibele medewerkers in dienst. Wij werken in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een schoonmaker bij u op locatie komen.

Kwalitatieve schoonmaak voor bedrijven

We richten ons voornamelijk op de zakelijke markt voor schoonmaakdiensten. We hebben veel ervaring met het schoonmaken van kantoren en andere panden. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Effectief schoonmaken door All Clean

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor een kantoor, school, restaurant of ander bedrijfspand? Aarzel niet en neem direct contact op met All Clean. Onze vakmensen zijn gecertificeerd om professionele schoonmaak resultaten te leveren. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030-2281325. U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Stel gerust al uw vragen en wij kunnen indien gewenst een prijsindicatie geven. Wij bieden u graag een passende offerte aan, gericht op uw schoonmaakwens.