Ongediertebestrijding Utrecht

Professionele ongediertebestrijder voor bedrijven

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen. All Clean is een professioneel ongediertebestrijding bedrijf in Utrecht maar is ook actief in de omringende gebieden. Onze specialisten komen snel ter plaatse voor bestrijding én preventie van ongedierte. Muizen, mieren, vliegen of een andere plaag, wij gaan ze te lijf. Vertel ons uw probleem en All Clean lost het op!

Ongedierte laten bestrijden door All Clean

Fruitvliegjes laten bestrijden door All Clean

Fruitvliegjes

Fruitvliegjes worden door veel mensen als zeer vervelend ervaren, thuis en op kantoor.

Klustervliegen laten bestrijden door All Clean

Klustervliegen

Klustervliegen nestelen zich in kieren en gaatjes van uw pand, zonder dat u het zelf doorheeft.

Mieren laten bestrijden door All Clean

Mieren

Als één mier de weg naar uw bedrijfspand heeft gevonden, volgt de hele kolonie.

Muizen laten bestrijden door All Clean

Muizen

Muizen kunnen grote schade aanrichten. U loopt gezondheidsrisico’s en etenswaar is ook niet meer veilig.

Ratten laten bestrijden door All Clean

Ratten

Een rattenplaag is gevaarlijk. De beesten laten uitwerpselen achter, knagen van alles stuk en zijn schadelijk voor de gezondheid.

Spinnen laten bestrijden door All Clean

Spinnen

In ieder bedrijfspand of woning zijn honderden spinnen te vinden die spinrag en uitwerpselen achterlaten.

Wespennest laten verwijderen door All Clean

Wespennest

Wespen zijn erg hinderlijk. Ze duiken op eten en drinken en zwerven op ongewenste plekken binnen of buiten uw pand.

Zilvervisjes laten bestrijden door All Clean

Zilvervisjes

Zilvervisjes zijn een veelvoorkomend probleem. Ondanks hun kleine formaat kunnen ze schade aanrichten.

Ongediertebestrijding door All Clean

  • Bestrijdingsdienst is snel ter plaatse
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) bestrijdingsmiddelen
  • Ongediertebestrijding én preventie
  • U bent snel af van ongedierte

Het hele jaar door overlast

Elk soort ongedierte heeft zijn eigen seizoen. Ongedierte kan daarom het hele jaar door voorkomen. Zo zijn wespen, muggen en mieren vooral actief in de zomer. Muizen zijn altijd op zoek naar eten en kunnen tijdens ieder seizoen opduiken, maar in de winter zorgen ze voor de meeste overlast. Met alle gevolgen van dien. Denk aan stankoverlast door uitwerpselen, niet meer rustig in de tuin kunnen zitten door insecten, en kapotte kabels en draagbalken door knagend ongedierte. Enkele beestjes kunnen snel uitgroeien tot een plaag en daarom is tijdig ingrijpen noodzakelijk. All Clean is het hele jaar door actief als ongediertebestrijder en op de hoogte van de ongedierte problemen die veelvoorkomend zijn in een bepaalde periode. Zo vinden we snel een doeltreffende oplossing.

Ongedierte bestrijden en preventie

Onze specialisten zorgen dat u snel vrij bent van ongedierte. Bij All Clean zetten we graag een stapje extra. Daarom behoort preventie van ongedierte ook tot onze service. Dit houdt in dat we u goed kunnen adviseren over preventieve maatregelen die u zelf kunt nemen om ongedierte voortaan buiten de deur te houden. Denk aan het plaatsen van horren of andere werende producten. In sommige gevallen werken we met een preventief middel dat ongedierte op afstand houdt. Op die manier zorgen we voor een doelgerichte en effectieve oplossing op maat.

Ongediertebestrijding kosten

De kosten voor bestrijding van ongedierte zijn afhankelijk van het soort ongedierte en de ernst van het probleem. De prijs is daarom op aanvraag. Ontvangt u graag een indicatie van de kosten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. De kosten zijn inclusief gecertificeerde bestrijdingsmiddelen, kwalitatieve apparatuur en er komen vakkundige en ervaren ongediertebestrijders bij u op locatie.

Ongediertebestrijding Utrecht

All Clean bestaat sinds 1988 en is groot geworden door het uitvoeren van schoonmaakonderhoud voor bedrijven. Daarnaast hebben wij ons verder geprofessionaliseerd op het gebied van ongediertebestrijding Utrecht. Inmiddels is All Clean flink gegroeid en hebben we meer dan 70 enthousiaste, vakkundige, positief kritische en flexibele medewerkers in dienst. Wij werken in Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een ongediertebestrijder bij u op locatie komen.

Snelle oplossing voor bedrijven

Wij focussen ons vooral op de zakelijke markt voor ongediertebestrijding. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Effectief ongedierte bestrijden door All Clean

Denkt u last te hebben van ongedierte in of rondom uw bedrijfspand? Aarzel dan niet en neem direct contact op met All Clean. Hoe langer u wacht met ongediertebestrijding, hoe groter de kans dat de plaag verergert. Wij zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid van de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing EVM onder registratienummer 1957061401. Van onze vakmensen mag u dus professioneel resultaat verwachten. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030-2281325. U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Stel gerust al uw vragen en wij kunnen indien gewenst een prijsindicatie geven. Wij bieden u graag een passende offerte aan, gericht op uw ongedierte probleem. Zo bent u er snel vanaf!