Dieptereiniging

Dieptereiniging is belangrijk voor horeca en industriële toepassingen waar met voedsel wordt gewerkt. Vaak kan je met het blote oog niet goed zien of iets schoon is. Een doekje erover halen is dan op veel plekken niet voldoende. Dieptereiniging zorgt ervoor dat elk oppervlak weer schoon wordt. Keukens, sanitair en toiletten zijn goede voorbeelden waar diep in het materiaal reinigen de kans verkleind dat het vies blijft en vuil zich ophoopt. Dieptereiniging wordt veelal uitgevoerd door het gebruik van een professioneel stoomapparaat, het zogeheten stoomcleanen. Deze methode is bijzonder milieuvriendelijk omdat er op neutrale basis wordt gereinigd. Bovendien is het gebruik van (sterke) schoonmaakproducten hierdoor overbodig. Heeft u een horecazaak of baat u commercieel locaties uit waar wij u met dieptereiniging kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Wat is Dieptereiniging?

Dieptereiniging is het periodiek reinigen van oppervlakten om de hygiëne van die oppervlakten voor een langere periode te waarborgen. Denk hierbij vooral aan plekken waar regelmatig mensen komen én waar regelmatig met voedsel wordt gewerkt. Het jaarlijks reinigen zorgt ervoor dat er met zekerheid gezegd kan worden dat oppervlakten niet te veel vuil bevatten. Wij doen dit via de HACCP norm.

Dieptereiniging Keuken

Keukens kennen, ondanks dagelijks schoonmaakonderhoud, veel plekken waar vuil zich hecht of ophoopt waar men niet gemakkelijk of niet dagelijks bij komt. De hygiëne van keukens is bepalend voor het niveau van de keuken. Om de hygiëne volgens de normen te bereiken adviseren wij u naast het dagelijks schoonmaakonderhoud een periodieke dieptereiniging uit te laten voeren.

Dieptereiniging Professionele Keukens

Professionele keukens verdienen een professionele aanpak. Schoonmaakbedrijf All Clean heeft verschillende experts in dienst die weten hoe ze een keuken moeten reinigen. Ze gaan systematisch te werk en zorgen ervoor dat de keuken na de behandeling weer hygiënisch schoon is.

Dieptereiniging Grootkeukens

Grootkeukens reinigen kan uiteraard ook. Grote restaurants, hotels, warenhuizen en andere locaties de veel mensen moeten voorzien van eten dienen jaarlijks volgens bepaalde voorwaarden hun keuken te reinigen. Heeft u hier professionele hulp bij nodig? Schakel dan All Clean in.

Dieptereiniging Sanitair

Ook sanitair moet met regelmaat grondig schoon gemaakt worden. Een dieptereiniging is hiervoor de juiste oplossing. Met name door middel van stoomcleanen worden alle moeilijk bereikbare plekken geraakt en gereinigd. Met het juiste materiaal zorgen wij ervoor dat de sanitaire ruimten in uw verblijf weer grondig schoon worden. Hotels, zwembaden en andere locaties waar veel mensen komen komen allemaal in aanmerking voor onze dienstverlening.

Dieptereiniging toiletten

Toiletten worden vaak ten onrechte gezien als de meest vieze ruimte. Keukens bevatten vaak veel meer viezigheid. Dit neemt niet weg dat ook deze ruimte op regelmatige basis goed schoongemaakt moet worden. Dit kan door middel van een dieptereiniging snel en efficiënt worden gedaan. Hiermee voorkomt u dat uw toilet gezien wordt als een vieze omgeving. Dit is goed voor u, en uw klanten. Wilt u uw sanitair periodiek of eenmalig schoon laten maken, neem dan contact op met de professionals van All Clean.

Werkzaamheden die aan bod kunnen komen bij de uitvoering van dieptereiniging zijn o.a.:

  • Alle lossen attributen worden van hun plaats gehaald en gereinigd
  • Voegwerk en kitranden worden gereinigd en indien nodig vervangen/hersteld
  • Eventuele toiletzittingen en overige sanitaire artikelen die niet meer heel of compleet zijn kunnen door All Clean worden vervangen
  • De ruimte (ook de voor u onbereikbare plaatsen) zal door middel van stoom en/of door het inzetten met daarvoor bestemd product worden gereinigd