Scholen schoonmaken

Scholen schoonmaken door Schoonmaakbedrijf All Clean Utrecht

De hygiëne op school verdient iedere dag aandacht. Een schone school draagt namelijk bij aan een gezonde en productieve leefomgeving voor zowel kinderen als leraren. Hoewel iedereen op school hier verantwoordelijk voor is, zorgt All Clean met regulier onderhoud dat het gebouw iedere dag brandschoon is. Hiervoor maken we slim gebruik van milieuvriendelijke producten en middelen. Zijn er calamiteiten of schoolevenementen? Ook dan zijn we flexibel en staan we voor u klaar.

Waarom scholen schoonmaken?

Schone, opgeruimde klaslokalen en onderwijsruimtes komen de prestaties en resultaten van leerlingen ten goede. Ook leraren zijn op die manier beter in staat om les te geven. Vergeet ook niet dat de eerste indruk van de school bepalend is voor het oordeel dat leerlingen en ouders hebben. Lege flesjes en rondslingerend papier geven al snel een rommelige indruk. Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in het schoonhouden van uw pand. Bij All Clean realiseren we ons dat maar al te goed en daarom zorgt ons team voor een brandschone school.

Schoolschoonmaak van A tot Z

Een fijne leeromgeving en de juiste uitstraling bereikt u met een totale schoonmaak. All Clean is een veelzijdig bedrijf en levert alle mogelijke diensten voor de schoonmaak op scholen. Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Reguliere en periodieke schoonmaak van scholen;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Daarnaast besteden wij in tijden van corona extra aandacht aan hygiëne. Hierin kunnen wij u goed adviseren en ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan een eenmalige nulbeurt waarna we het hele gebouw desinfecteren. Ook een periodieke desinfectie of desinfectie van bepaalde onderwijsruimtes is mogelijk.

Professioneel team

Samen met u spreken we een kwaliteitsniveau af. Dit bereiken onze medewerkers iedere schoonmaakbeurt opnieuw door de inzet van moderne apparatuur en de juiste middelen. Ook zijn zij vakkundig, getraind, vriendelijk en meedenkend. We plannen regelmatig contactmomenten in zodat ons team de aandacht en waardering krijgt die zij verdienen. Hierdoor gaan ze de volgende keer weer met plezier aan de slag. Het is niet voor niets dat het overgrote deel van ons team al jaren voor All Clean werkt. Ook het verloop is minimaal. Zo kunnen we u continuïteit garanderen en heeft u doorgaans dezelfde vertrouwde medewerkers in uw pand die bekend zijn met de situatie.

Onze rayonmanagers controleren regelmatig bij het scholen schoonmaken, zodat de kwaliteit die met u is afgesproken ook daadwerkelijk wordt geleverd.

Milieubewust schoonmaken op school

Een brandschone school is ons doel, maar dat mag niet ten koste gaan van de natuur. Daarom werken wij alleen met milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Zo gebruiken onze medewerkers geen volle emmers water om goed schoon te maken. Een ander mooi voorbeeld is het smart mop-systeem. Hiermee maken we vloeren veel grondiger schoon, terwijl er 95% minder water en chemicaliën aan te pas komen. Milieuvriendelijk schoonmaken ziet u op nog veel meer manieren terug in onze werkzaamheden.

Onze werkwijze

Schoonmaakbedrijf All Clean hecht veel waarde aan samenwerking, toewijding, focus en transparantie. Voor ons zijn korte lijnen, snelle communicatie en teamwork geen uitzondering maar een gewoonte. Op die manier kunnen onze medewerkers snel inspelen op veranderende omstandigheden. Om dit te kunnen realiseren, communiceren wij op de door u gewenste manier: per telefoon, e-mail, WhatsApp of via een digitaal logboek met een QR code.

We werken volgens een planning, maar onze medewerkers passen zich aan als dat nodig is. Feestdagen, vakanties en evenementen vragen logischerwijs om een flexibele aanpak. Dat gebeurt altijd in goed overleg. Schoonmaakwerkzaamheden kunnen zowel voor, tijdens als na schooltijd plaatsvinden.

Kosten schoonmaak scholen

Nadat we een offerteaanvraag van u hebben ontvangen zal er, afhankelijk van de omvang van het project, een eerste gesprek plaatsvinden bij u op locatie. We bekijken de huidige situatie, geven advies en laten onze werkzaamheden zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen en budget. U bepaalt, maar wij denken graag mee. Binnen een paar dagen na het gesprek ontvangt u per e-mail een heldere en vrijblijvende offerte. Hierin staan de kosten, algemene informatie, werkplanning en algemene voorwaarden van All Clean. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Hét schoonmaakbedrijf voor scholen in Utrecht

Iedere onderwijsinstelling is uniek. En de één is nog groter dan de andere. Kunnen ruimtes extra gereinigd worden en is een aangepast rooster mogelijk? Tuurlijk! Ook voor kleine scholen draaien we onze hand niet om. Met ruim 30 jaar ervaring weten we inmiddels hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen schoonmaken. All clean is een begrip in de provincie Utrecht en omstreken. Ook met uw schoonmaakklus gaan we aan de slag. Neem gerust contact met ons op en bel 030 – 228 13 25, of vul hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor kantoren heeft de volgende voordelen:

  1. Professionele reiniging en hygiëne.
  2. Creëert een gezonde en frisse werkomgeving.
  3. Bespaart tijd en laat medewerkers zich concentreren op hun taken.
  4. Verbetert de uitstraling van het kantoor en maakt een goede indruk op bezoekers.
  5. Regelmatig onderhoud zorgt voor een consistente schoonmaakstandaard.

AllClean biedt verschillende schoonmaakdiensten aan voor scholen in Utrecht en omgeving. Onze diensten omvatten gevelreiniging, desinfectie, glazenwassen, dakreiniging, ongediertebestrijding, vloerreiniging, zonnepanelen reiniging en graffiti verwijdering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

All Clean heeft inmiddels meer dan 70 goed opgeleide medewerkers in dienst. Deze medewerkers zijn ervaren, beleefd, enthousiast, vakkundig, innovatief, constructief kritisch, flexibel en hebben altijd het belang van de opdrachtgever voor ogen. Ze zetten zich gericht in om aan uw wensen te voldoen.

All Clean heeft een ruim werkgebied rondom Utrecht. Het werkgebied, waarin All Clean scholen schoonmaakt, bestaat uit de volgende plaatsen: Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Houten, Huis ter Heide, Lage Vuursche, Leusden, Maarsbergen, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Nieuwegein, Odijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Woudenberg, Zeist.

De kosten van het schoonmaken van scholen hangen af van verschillende factoren. Vanuit het oogpunt van de opdrachtgever bekeken, kan All Clean u een passende offerte aanbieden, gericht op uw specifieke wensen, behoeften en de beste prijs-kwaliteitverhouding. All Clean hanteert verschillende benaderingen, zoals inspannings- of resultaatgericht schoonmaakonderhoud, voor zowel dagelijks, wekelijks als periodiek onderhoud. Op basis van uw vereisten en de omvang van het kantoor zal All Clean een offerte op maat kunnen opstellen.

Onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Gevelreiniging Utrecht

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. All Clean zorgt er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

Kantoor desinfecteren door Schoonmaakbedrijf All Clean

Desinfecteren kantoor

Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan o.a. meubels.

Glazenwasser Utrecht

All Clean is al sinds 1988 gespecialiseerd in glasbewassing. Als professioneel glazenwasser zorgen wij dat uw ramen weer blinken.

Dakreiniging Utrecht

Wij bieden dé oplossing voor het reinigen van vuile daken of daken met aanslag zoals mos. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn onze specialisaties.

Ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte­bestrijding

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen.

Kantoor Coronaproof door Schoonmaakbedrijf All Clean

Kantoor coronaproof

Veel mensen zijn bang om op kantoor te werken vanwege het besmettingsrisico. All Clean denkt met u mee op het gebied van extra hygiëne.

Vloerreiniging Utrecht

Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen.

Zonnepanelen reinigen

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak op hoeft.

Graffiti verwijderen Schoonmaakbedrijf All Clean

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme.