Bouwschoonmaak Utrecht

Bouwschoonmaak is één van de schoonmaakwerkzaamheden waarin wij uitblinken! Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten opleveringsschoonmaak. Bouwterreinen hebben vaak een andere behandeling nodig dan normale ruimten en brengen risico’s met zich mee. Bouwschoonmaak doen wij voornamelijk in de bouw maar ook regelmatig bij particulieren. Heeft u behoefte aan een schoonmaakbedrijf dat uw bouwterrein opruimt? Schakel dan Schoonmaakbedrijf Utrecht AllClean in!

Bouwschoonmaak Utrecht

Bouwterreinen brengen andere omstandigheden met zich mee dan de ruimten waarin wij normaal schoonmaken. Geen bestrating, bouwstof en bouwafval maken een bouwterrein tot een moeilijke plek om schoon te maken. Toch is het schoonmaken van bij voorbeeld een bouwkeet of een pand na bouwoplevering van groot belang voor de aannemer. Onderdelen die wij bij een opleveringsschoonmaak schoonmaken zijn:

  • De uitvoerderskeet
  • De schaftkeet
  • De sanitairkeet

Wanneer uw pand om welke reden dan ook wordt verbouwd waardoor u zich tijdelijk in mobiele units moet vestigen, kunnen wij ook hiervoor uw schoonmaakonderhoud voor de duur van de bouw uitvoeren.

Opleveringsschoonmaak

Ook voor opleveringsschoonmaak kunt u terecht bij Schoonmaakbedrijf Utrecht. De opleveringsschoonmaak gebeurt aan het einde van een bouwproject. AllClean helpt u graag mee op het op te leveren gebouw tip top in orde te maken. De volgende onderdelen nemen wij daarbij extra onder handen zodat het gebouw er als nieuw uitziet:

  • Het sanitair
  • Reiniging van de keukens
  • De vloeren
  • De ramen
  • Deuren & plinten

Voor een complete opmaak van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u.

Het Bouwschoonmaak Schoonmaakteam

All Clean heeft gespecialiseerde mensen in dienst die graag de handen uit de mouwen steken. Dit team van specialisten is uitermate geschikt voor het aanpakken van de werkzaamheden in en rondom een bouwterrein. Zij zien het schoonmaken van bouwketen en het opruimen van bouwvuil als onderdeel van het bouwproces en weten hoe belangrijk het is om in een opgeruimde omgeving te werken. Daarnaast zijn onze mensen er van bewust dat er na de bouw een schoon en nieuw pand opgeleverd dient te worden en nemen daarom opleveringsschoonmaak serieus. U kunt dus verwachten nadat All Clean is langs geweest dat uw terrein er weer schoon en opgeruimd uitziet.
Het opleveringsschoonmaak schoonmaakteam maakt bouwterreinen schoon in Utrecht en omgeving. Ligt uw bouwterrein buiten Utrecht? Neem dan contact met ons op. We bekijken per locatie wat de mogelijkheden zijn om u te helpen.

Neem contact op voor bouw schoonmaak

Indien u geïnteresseerd bent in onze bouw schoonmaak, dan staan wij u graag te woord. Verschillende bouwondernemingen en aannemers zijn u voor gegaan en willen als referentie dienen. Het opvragen van referenties is alleen mogelijk indien wij u een offerte mogen aanbieden, dit ter bescherming van de privacy van onze klanten en uit oogpunt van het concurrentiebeleid.

Neem voor een bouwschoonmaak offerte hier contact op met het contactformulier of bel met 030 – 228 13 25.

Onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Gevelreiniging Utrecht

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. All Clean zorgt er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

Kantoor desinfecteren door Schoonmaakbedrijf All Clean

Desinfecteren kantoor

Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan o.a. meubels.

Glazenwasser Utrecht

All Clean is al sinds 1988 gespecialiseerd in glasbewassing. Als professioneel glazenwasser zorgen wij dat uw ramen weer blinken.

Dakreiniging Utrecht

Wij bieden dé oplossing voor het reinigen van vuile daken of daken met aanslag zoals mos. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn onze specialisaties.

Ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte­bestrijding

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen.

Kantoor Coronaproof door Schoonmaakbedrijf All Clean

Kantoor coronaproof

Veel mensen zijn bang om op kantoor te werken vanwege het besmettingsrisico. All Clean denkt met u mee op het gebied van extra hygiëne.

Vloerreiniging Utrecht

Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen.

Zonnepanelen reinigen

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak op hoeft.

Graffiti verwijderen Schoonmaakbedrijf All Clean

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme.