Schoonmaakbedrijf Houten

schoonmaakbedrijf houten

Wie voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf Houten en omgeving afzoekt, zal snel uitkomen bij All Clean. Als schoonmaakbedrijf verzorgen wij al meer dan 25 jaar de schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en kantoren in de provincie Utrecht. Onze schoonmakers zijn allemaal gekwalificeerd op het gebied van schoonmaken en hebben in de meeste gevallen jaren ervaring.

Schoonmaak Houten

Houten ligt in het midden van de provincie Utrecht vlak onder de stad niet ver van onze vestiging in Den Dolder. Onze schoonmaakkrachten wonen vrijwel altijd in de buurt en kunnen dan, wanneer nodig, snel ter plaatse zijn. Meerdere bedrijven uit Houten gingen u voor en maken gebruik van onze schoonmakers.

Schoonmaakbedrijf Houten

Wij hebben als schoonmaakbedrijf Houten opgenomen in ons werkgebied. Graag maken we samen met u een afspraak om de werkzaamheden die dagelijks, wekelijks of maandelijks moeten gebeuren zo in te plannen dat deze passen in uw schema. Heeft u specialistisch werk zoals gevelreiniging, dieptereiniging, of glazenwassen? Dan kunt u ook periodiek bij ons terecht!

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Wij krijgen met regelmaat de vraag of wij ook een schoonmaakbedrijf voor partculieren zijn? Hier kunnen we u in gerust stellen. Ook particuliere klanten zijn bij All Clean meer dan welkom. Heeft u hulp in huis nodig of kunnen we u helpen bij gevelreiniging of als glazenwasser? Neem dan contact met ons op.