Kantoor coronaproof: corona schoonmaak & desinfectie

Uw bedrijfspand of kantoor coronaproof met All Clean

De coronacrisis heeft veel teweeggebracht in Nederland. Kantoren stroomden leeg en werknemers moesten hun werk thuis doen. Inmiddels zien we het op steeds meer plekken drukker worden. Ook keren mensen weer terug op kantoor. Maar is dat wel veilig en is uw kantoor coronaproof? Veel mensen zijn nog bang om op kantoor te werken vanwege het hoge(re) besmettingsrisico. Daarom denkt schoonmaakbedrijf All Clean graag met u mee op het gebied van extra hygiëne. Met onze speciale corona schoonmaak en desinfectie aanpak maken wij ieder kantoor coronaproof. Daarmee zorgen wij dat uw medewerkers zich weer veilig voelen in hun werkomgeving.

Waarom een corona schoonmaak?

Hygiëne is van levensbelang. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen is goede schoonmaak essentieel. Dit betekent idealiter een dagelijkse reiniging van het gebouw volgens het reguliere schoonmaakprogramma, met extra aandacht voor oppervlakken en aanraakpunten. De benodigde frequentie hiervan hangt af van het aantal medewerkers, de gebruiksintensiteit en de mate van vervuiling. Advies nodig? Samen met u stellen wij een corona schoonmaakplan op zodat ook uw kantoor coronaproof wordt!

Corona schoonmaak & desinfectie bij All Clean

Om uw kantoor coronaproof te maken moeten er een aantal zaken op orde zijn. Bij een corona schoonmaak en corona desinfecteren nemen wij de volgende stappen:

  • Het inventariseren van de ruimtes middels een corona checklist o.a.:
  • Kantoren
  • Vergaderzalen
  • Spreekkamers
  • loungeruimtes etc.
  • Nulbeurt: eenmalige schoonmaak inclusief desinfectie van het gehele kantoorgebouw.
  • Dagelijks of meerdere keren per dag/wekelijks en/of periodiek desinfecteren van de werkplek en werkruimte.
  • Attentiekaartjes plaatsen waarop de data en tijdstippen staan aangegeven wanneer de werkplek voor het laatst gereinigd en gedesinfecteerd is.
  • Het verhogen van de schoonmaakfrequentie (afhankelijk van gebruiksintensiteit en mate van vervuiling).

Onze aanpak is geschikt voor ieder bedrijfspand. Voordat een ruimte kan worden gedesinfecteerd zal er eerst een schoonmaakbeurt (nulbeurt) plaatsvinden. Met schoonmaken verwijderen wij vuil om te voorkomen dat micro-organismen ontstaan, vermenigvuldigen of zich verspreiden. Daarna worden alle in de ruimte aanwezige oppervlakken gedesinfecteerd. Desinfecteren is het onschadelijk maken van micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen op (levenloze) oppervlakken.

Desinfector Pro Vernevelaar Schoonmaakbedrijf All Clean

Checklist coronaproof kantoor en corona schoonmaakplan

Wanneer het kantoor voor de eerste keer schoongemaakt en gedesinfecteerd is, is het zaak dit goed bij te houden. Daarom kunt u door All Clean een checklist coronaproof kantoor en corona schoonmaakplan laten maken. Hierin staat precies wat er wanneer moet gebeuren zodat u het coronavirus zo goed mogelijk buiten de deur kunt houden.

Heeft u advies of kan uw bedrijf wel een schoonmaakplan gebruiken? Natuurlijk kunt u met ons een afspraak maken zodat wij een goede indruk van de werkomgeving krijgen. Op basis daarvan kan het stappenplan en het uiteindelijke schoonmaakplan opgesteld worden.

Coronaproof kantoor

Corona schoonmaak & desinfectie volgens RIVM richtlijnen

Onze medewerkers maken op professionele wijze uw werkruimtes schoon en zijn geïnstrueerd om aan het huidige hygiëneniveau te voldoen. Dat wil zeggen dat ze zich houden aan de richtlijnen van het RIVM, op een juiste manier gebruikmaken van persoonlijke beschermingsmiddelen en extra aandacht schenken aan oppervlakken en aanraakpunten.

Tevens hebben wij een specialistisch team van medewerkers dat is getraind in het desinfecteren van werkplekken/werkruimtes. Schoonmaakbedrijf All Clean maakt hierbij gebruik van gecertificeerde goedgekeurde (Ctgb) producten met een virusclaim en gebruikt deze producten volgens de juiste werkmethode.

Kantoor coronaproof maken? Schakel Schoonmaakbedrijf All Clean in!

Wilt u een veilige werkomgeving creëren voor medewerkers en dus uw kantoor coronaproof maken? Schakel dan Schoonmaakbedrijf All Clean uit Utrecht in! Bel 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. All Clean komt graag vrijblijvend bij u langs om u hierin op maat te adviseren. Samen krijgen wij corona onder controle.