Tapijt reinigen Utrecht

Wilt u uw tapijt reinigen? Is uw tapijt of vloerbedekking vuil en moet deze vakkundig worden gereinigd? All Clean maakt alle soorten vloerbedekking en tapijt schoon. Uw vloerbedekking of tapijt reinigen laat u doen door onze specialisten. Wij hebben diverse methoden voor deskundige tapijtreiniging in de provincie Utrecht en omgeving. Bij tapijtreiniging zorgen we voor een optimale bescherming van uw tapijt en vloerbedekking.

Tapijtreiniger voor vloerbedekking en tapijt

Bij het shamponeren van vloerbedekking wordt uw tapijt of vloerbedekking met een laagje schuim bespoten. Na de inwerktijd van de tapijtreiniger en het schuim met vuil verzadigd is wordt het vuile schuim machinaal opgezogen. Na deze shamponeer behandeling kunt u weer normaal over het tapijt lopen. Deze behandeling is geschikt voor alle soorten tapijt en vloerbedekking.

Tapijtreiniging met behulp van bonnetsprayen

Het oppervlakte van het tapijt wordt hierbij schoongemaakt en ingesprayed met een schoonmaakmiddel. Dit wordt gedaan met een lage druk tapijt schoonmaakmachine. Uw vloerbedekking na de inwerktijd gespoeld waarbij het vuil effectief wordt verwijderd. Uw tapijt ziet er weer als nieuw uit! Na behandeling kunt u weer normaal over de vloerbedekking of het tapijt lopen. Deze behandeling is geschikt voor alle soorten vloerbedekkingen en tapijtsoorten.

Vloerbedekking Reinigen

Hebt u geen tapijt maar vloerbedekking dan kunnen wij u ook helpen. Vloerbedekking reinigen lijkt erg op tapijt en wordt middels dezelfde methode gereinigd. Ernstige vlekken als wijn, cola, ketchup en andere viezigheid zijn geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw vloerbedekking er weer als nieuw uitziet! Vloerbedekking reinigen door Schoonmaakbedrijf AllClean: gegarandeerd schoon resultaat.
Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor tapijtreiniging? Neem dan contact met ons op!

Tapijt reinigen Utrecht

Woont u in de omgeving Utrecht en wilt u uw tapijt reinigen? Schakel dan schoonmaakbedrijf Allclean in voor het vakkundig reinigen van uw tapijt. Tapijttegels reinigen doen we ook. Dit wordt met een speciale tapijtreiniger uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u bellen met 030 – 228 13 25.