All Clean maakt professioneel schoon in heel Utrecht

U zoekt het perfecte schoonmaakbedrijf? Utrecht telt veel bedrijven die schoonmaak aanbieden, maar er is maar één All Clean! Al meer dan 30 jaar staan we bekend als hét schoonmaakbedrijf in Utrecht en omstreken. Daar werken we elke dag weer keihard aan.

Samen met meer dan 70 professionele medewerkers bieden we schoonmaak zoals u dat wenst. Wist u bijvoorbeeld dat u via ons schoonmaakbedrijf Utrecht kunt verfraaien? U hoeft alleen maar ons in te schakelen voor het beheer van objecten, als handyman of voor receptie- en conciërgetaken.

U zegt het maar: wat kunnen we voor u doen? Wij doen er alles aan om als schoonmaakbedrijf Utrecht nog beter op de kaart te zetten.

Dit mag u verwachten van uw Utrechtse schoonmaakbedrijf:

  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Schoonmaakonderhoud gericht op resultaat
  • Meer dan 25 jaar ervaring op alle schoonmaakgebieden
  • Professionele schoonmakers die topkwaliteit leveren
  • Talloze tevreden klanten
  • Diverse andere diensten naast schoonmaken

Onze specialisaties als schoonmaakbedrijf Utrecht

De belangrijkste diensten die wij u kunnen aanbieden zijn schoonmaken van kantoor of bedrijfspand, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, dakreiniging en bouwschoonmaak. Daarmee kunnen we zowel particulieren als bedrijven prima van dienst zijn. Heeft u voor uw nieuwe schoonmaakbedrijf Utrecht en omgeving afgezocht? Dan heeft u ons nu gevonden!

Schoonmaken van kantoor of bedrijfspand

p zakelijk gebied zijn wij enorm ervaren. Zodra u voor All Clean kiest om uw bedrijfsgebouw of kantoor te laten schoonmaken, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat de schoonmakers passen bij uw organisatie. Daar zorgen wij voor. Met een zorgvuldige selectieprocedure kiezen we de juiste medewerker voor u. De kwaliteit van de aangeboden schoonmaakdiensten controleren wij regelmatig. Onze rayonmanagers garanderen zo dat u precies de hoge kwaliteit krijgt die u verwacht.

Het is mogelijk om ons in te schakelen op basis van inspanning of op resultaat. Wilt u ervan verzekerd zijn dat wij uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakproducten gebruiken? Dat is eveneens mogelijk. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook als u de flexibele inzetbaarheid van schoonmaakmedewerkers wilt afstemmen met ons, kunt u altijd bellen met 030 – 228 13 25. Wij maken graag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Glazenwassen in de hele provincie Utrecht

Indien u vuile ramen heeft op de zaak of thuis, helpen wij u graag bij het reinigen daarvan. Aangezien wij als schoonmaakbedrijf Utrecht als werkgebied hebben, helpen we klanten in de hele provincie. Ook particulieren, al wassen we daar de ramen pas vanaf 100 m2 glaswerk.

Het mooiste aspect van onze dienstverlening is dat onze ramenwasprofessionals compleet milieuvriendelijk werken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over verontreiniging, want wij wassen uw ramen met mineraalvrij water. Dat zorgt ervoor dat er minder snel nieuw vuil op uw ruiten komt. Het droogt bovendien streep- en vlekvrij op.

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor glazenwassen.

Gevelreiniging voor een goede eerste indruk

Als visitekaartje van uw bedrijf is de gevel heel belangrijk. U wilt dan ook zeker weten dat deze er goed uitziet. Daar zorgt All Clean voor. Wij helpen als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf Utrecht en omstreken al jarenlang met het reinigen van gevels. Veilig, flexibel en voor een goede prijs.

Er zijn verschillende methoden die we kunnen hanteren voor gevelreiniging. Afhankelijk van uw wensen adviseren we u graag welke het beste bij u past. Met onze professionele mobiele hogedrukreinigingsunits speciaal voor gevels gaan we daarna aan de slag voor u. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over gevelreiniging in Utrecht en omstreken.

Vloeronderhoud voor particulieren en bedrijven

Elke dag wordt uw vloer intensief gebruikt. Dan is het logisch dat er op den duur slijtage plaatsvindt. Reiniging en onderhoud zijn dan nodig om uw vloer weer als nieuw te maken. Daarvoor kunt u terecht bij All Clean. Onze ervaren specialisten helpen u verder.

Of u nu een vloer van linoleum, PVC, beton, hout, tapijt of parket heeft: wij weten er wel raad mee. Van schrobben tot polijsten, van strippen tot re-coaten en van droog reinigen tot schuren, All Clean heeft altijd de ideale onderhoudsmethode voor uw vloer. Meer weten? Neem contact met ons op.

Dakreiniging maakt uw dak weer als nieuw

Wat wij in de praktijk vaak meemaken zijn daken die nog voorzien zijn van perfecte dakpannen, maar ze zien er niet mooi meer uit. Bovendien zorgt een vies, groen dak ervoor dat de pannen op een bepaald moment wél schade gaan ondervinden. Daarom helpt All Clean u graag met dakreiniging. Zo weet u zeker dat uw bestaande dakpannen nog jaren meekunnen terwijl uw dak er weer als nieuw uitziet.

Tijdens de reiniging beginnen we met het inzetten van een biologisch afbreekbaar product. Dit werkt in op het mos en de algen die op uw dakpannen zitten. Met mineraalvrij water spoelen we het dak na. Onze speciale hoogwerker zorgt ervoor dat we overal prima bij kunnen. Zoekt u dus het ideale schoonmaakbedrijf? Utrecht en omstreken weet All Clean wel te vinden voor dakreiniging. Nu u nog: neem contact met ons op.

Bouwschoonmaak: ons specialisme

Waar gebouwd wordt, is vuil te vinden. Dat weet iedereen, van bouwbedrijf tot en met de bewoners. Al deze doelgroepen helpen wij met verschillende varianten van een bouwschoonmaak. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het opruimen van bouwterreinen en opgeleverde woningen en bedrijfspanden. Wij weten dat er een andere aanpak nodig is dan bij regulier schoonmaakwerk. Daarom hebben wij als schoonmaakbedrijf Utrecht en omstreken veroverd met onze expertise.

De keet van de uitvoerder, de schaftkeet van de bouwvakkers, de sanitairunits: allemaal moeten ze schoongemaakt worden om een goede werksfeer te kunnen garanderen. Dat is waar wij goed in zijn. All Clean helpt u hier graag bij. Wilt u uw nieuw gebouwde woning laten schoonmaken na oplevering? Wij zorgen ervoor dat de vloeren, ramen, deuren, plinten, sanitaire ruimten en keuken helemaal schoon worden. Neem contact met ons op en ons bouwschoonmaakteam gaat voor u aan de slag!