Verhuis schoonmaak

Wanneer u gaat verhuizen is het prettig om in een schoon huis te starten. U verwacht dan ook dat de vorige bewoners de woning netjes hebben achtergelaten. Het komt regelmatig voor dat u de woning niet schoon genoeg vindt. Wanneer dit het geval is, kunt u ons inschakelen voor een verhuis schoonmaak.

Bij de verhuis schoonmaak maken wij de gehele woning voor u schoon maar u kunt er ook voor kiezen slechts een gedeelte van de woning schoon te laten maken.
U kunt hierbij denken aan de meest belangrijke ruimtes zoals de sanitaire ruimtes, toilet, badkamer of keuken.
Wij nemen graag het eenmalig groot schoonmaakonderhoud of een gedeelte hiervan(oplevering) uit handen. Wanneer Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean is geweest kunt u de laatste puntjes op de i zetten en gaan genieten van uw nieuwe woning.

Wanneer u uit een woning vertrekt, wilt u dit ook schoon achterlaten. Immers, dit hoopt u ook aan te treffen in uw nieuwe woning. Uiteraard maken wij ook graag de woning die u heeft verkocht voor u schoon, zodat u met een gerust hart de deur achter u dicht kunt doen.

Opdrachten betreft het schoon opleveren van de woning bij aan- en verkoop worden ook veelal gegeven door makelaars.

Sinds 22 december 2010 bedraagt het Btw-tarief 6% voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen woningen.
Met ‘woningen’ worden hier onroerende zaken bedoeld die zijn bestemd voor particuliere bewoning. Het gaat om woningen waarin particulieren permanent mogen verblijven.

Schoonmaakwerkzaamheden aan de buitenkant van woningen, zoals gevelreiniging en glazenwassen, evenals specifieke schoonmaakdiensten binnen woningen vallen buiten het 6% BTW-tarief.

Verhuis schoonmaak

Kortom, gaat u verhuizen, wilt u de schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden en bent u op zoek naar een bedrijf dat de verhuis schoonmaak grondig oppakt? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf All Clean. Wij helpen op regelmatige basis bedrijven maar ook particulieren met hun verhuis schoonmaak. Onze accountmanager staat u graag te woord.