Schoonmaak na verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen is het prettig om in een schoon huis te starten. U verwacht dan ook dat de vorige bewoners de woning netjes hebben achtergelaten. Het komt regelmatig voor dat u de woning niet schoon genoeg aantreft. Wanneer dit het geval is, kunt u ons inschakelen voor een verhuis schoonmaak.

Bij de verhuis schoonmaak maken wij de gehele woning voor u schoon maar u kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de woning schoon te laten maken.

Denk hierbij aan de meest belangrijke ruimtes zoals het sanitaire gedeelte: toilet, badkamer en/of de keuken.

Wij nemen graag de grote verhuis schoonmaak of een gedeelte hiervan(oplevering) graag voor u uit handen. Wanneer Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean is geweest kunt u de laatste puntjes op de i zetten en gaan genieten van uw nieuwe woning.

Opdrachten betreft het schoon opleveren van de woning bij aan- en verkoop worden ook veelal gegeven door makelaars.

Wat wordt er schoongemaakt bij een verhuis schoonmaak

Bij een verhuis schoonmaak worden de volgende onderdelen (of een gedeelte) grondig schoongemaakt.

 • Vloeren
 • Sanitair
 • Keuken
 • Plinten
 • Raamwerk
 • Houtwerk
 • Deuren

Duur van een verhuis schoonmaak

De duur van een verhuis schoonmaak is uiteraard afhankelijk van de grootte van de woning en de mate van vervuiling. De schoonmaak van een middelgroot appartement duurt gemiddeld 6 uur, voor een eengezinswoning bedraagt dit 6-9 uur en voor een villa is dit 9-30 uur.

Hoe gaat een verhuis schoonmaak in zijn werk

 1. Indien u geïnteresseerd bent in een verhuis schoonmaak bij All Clean, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. In het contactformulier kunt u de volgende punten aangeven:
  • Contactgegevens
  • Het adres van de woning die een verhuis schoonmaak behoeft
  • Hoeveel m2 de woning is
  • Eventuele bijzonderheden: zoals mate van vervuiling, welke verdieping, `
 2. Wij nemen aan de hand van het contactformulier zo snel mogelijk contact met u op, en wij sturen u de geschatte aantal uren toe voor het schoonmaken. Wij werken op basis van uurtarief. Afhankelijk van de mate van vervuiling kan een schoonmaak korter of langer duren. De prijs is inclusief alle gebruikte materialen producten, en exclusief eventuele parkeerkosten
 3. Op de afgesproken datum vindt de verhuis schoonmaak plaats
 4. Na afloopt kunt u pinnen. Hiervan ontvangt u een betalingsbewijs.

Verhuisschoonmaak door All Clean

All Clean is al langer dan 30 jaar een familiebedrijf. Momenteel heeft All Clean een team van 75 medewerkers. Waarvan collega’s zijn gespecialiseerd in het opleveren van woningen en zijn gewend om goed en netjes te werken. Onze opdrachtgevers voor een verhuis schoonmaak zijn o.a. particulieren, woningbouwverenigingen en makelaars. Bekijk onze referenties.
Kortom, bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een verhuis schoonmaak? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf All Clean. Wij helpen op regelmatige basis bedrijven maar ook particulieren met hun verhuis schoonmaak. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier of telefonisch.