Gevelreiniging Utrecht

Heeft u voor kwalitatieve gevelreiniging Utrecht en omgeving afgezocht, maar geen geschikt bedrijf kunnen vinden? Bij schoonmaakbedrijf All Clean bent u aan het goede adres. Wij zijn uw specialist op het gebied van gevelreiniging. De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. Zorg er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

All Clean heeft jarenlange ervaring en is een specialist in gevelreiniging Utrecht. Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop. Veiligheid en kostprijs zijn daarnaast ook van essentieel belang.

Gevelreiniging Utrecht: reinigingsmethodes

Gevelreiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Thermisch gevelreinigen gebeurt bijvoorbeeld met behulp van een machine waarbij een combinatie van stoom en hoge druk wordt gebruikt. Er kan ook gereinigd worden met product of u laat de gevel stralen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Gevel Stralen Utrecht

Wilt u uw gevel laten stralen door een professioneel schoonmaakbedrijf dat garant staat voor een mooi en schoon resultaat? All Clean helpt u graag verder. Onze specialisten hebben veel ervaring met het opknappen van gevels in Utrecht, maar ook in Amersfoort, Houten, Hilversum en Bilthoven. Wij gaan altijd grondig te werk en bovendien is een gevel stralen één van onze expertises. Na onze behandeling ziet uw gevel er weer uit als nieuw.

Gevelreiniging methodes

  1. De gevel wordt schoongemaakt en opnieuw gevoegd.
  2. Reinigen & polijsten van kozijnen.
  3. Reinigen van betonelementen.
  4. Hydrofoberen: Hierbij wordt de gevel geïmpregneerd en waterafstotend gemaakt, aangezien water veel schade kan veroorzaken.
  5. Coaten: speciaal voor ondergronden die een duurzame bescherming nodig hebben. Een gevelcoating is waterafstotend én schimmelwerend.
  6. Alg en mos bestrijding.

All Clean is in het bezit van twee professionele mobiele hoge druk gevelreiniging units. Deze zijn inzetbaar voor bovenstaande schoonmaakwerkzaamheden. De genoemde gevelreiniging methoden zijn goedgekeurd door de gemeente Utrecht en mogen daarom gebruikt worden voor de gevelreiniging van vrijwel iedere woning of bedrijfspand.

Grafitti verwijderen omgeving Utrecht

Naast het reinigen van gevels zorgt All Clean er ook voor dat gevels ontdaan worden van graffiti en andere ongewenste creatieve uitingen. Om die reden verrichten we in Utrecht een groot aantal werkzaamheden om graffiti te verwijderen van panden en gebouwen.

All Clean verwijdert graffiti door middel van professionele hoge druk units met heet water (± 130°C). Het gebruik van chemicaliën wordt hierbij beperkt, waardoor er milieubewust en met goedkeuring van de gemeente Utrecht graffiti verwijderd kan worden. Indien nodig vangen we het afvalwater op en voeren we het af. Dit is volgens de wettelijke regelgeving.

PROFESSIONELE GEVELREINIGING

Bij alle onderhoudswerkzaamheden staat veiligheid voorop. Wij voeren het gevelonderhoud uit volgens de arbonormen en de wet- en regelgeving die hierop van toepassing is. Onze gevelreinigers zijn daarnaast in het bezit van de juiste diploma’s en schoonmaak certificaten.

Kosten gevelreiniging

Wilt u de gevelreiniging kosten voor uw woning of bedrijfspand in kaart brengen? De kosten voor het gevel reinigen hangen samen met de grootte van uw woning of bedrijfspand. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor gevelreiniging. Vul hiervoor ons contactformulier in. Aan de hand van uw gegevens zal ons team een inschatting maken van de gevelreiniging kosten, en eventueel een afspraak met u inplannen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gevelreiniging is het proces waarbij vuil, aanslag en andere vervuiling van de buitenkant van gebouwen worden verwijderd. Het doel is om het oorspronkelijke uiterlijk van de gevel te herstellen en mogelijke schade te voorkomen. Deze reiniging kan worden uitgevoerd met diverse methoden, zoals hogedrukreiniging en chemische behandelingen. Het draagt bij aan het behoud en de esthetiek van gebouwen, doordat het vuil en aantasting door bijvoorbeeld algen en graffiti verwijdert.

Gevelreiniging is van groot belang om gebouwen te beschermen en op te frissen. Het herstelt het uiterlijk, voorkomt schade, verhindert vochtproblemen en kan de waarde van het pand verhogen. Regelmatige reiniging voorkomt toekomstige schade. Het kiezen van de juiste reinigingsmethode, zoals stoom of hogedruk, is essentieel voor het behoud van de gevel.

Gevelreiniging uitbesteden biedt expertise, bespaart tijd en waarborgt veiligheid. Professionals kennen de juiste methoden en kunnen advies geven. Een schone gevel is een visitekaartje voor uw pand en bedrijf. Als u niet over de middelen en kennis beschikt, kunnen gespecialiseerde bedrijven zoals het onze u helpen. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten en geef uw gevel de zorg die hij verdient.