Wespennest verwijderen

Professionele wespenbestrijding voor bedrijven

Wespennest verwijderen Utrecht door Bestrijdingsdienst All Clean

Wespen zijn op veel momenten erg hinderlijk. Ze duiken op eten en drinken, zijn storend op het terras en zwerven op ongewenste plekken in of rondom uw pand. Om de overlast te stoppen is het nodig om het wespennest aan te pakken. Dat doet u niet zelf, maar laat u doen door de professionals van All Clean. Zij gaan verantwoord te werk zodat u geen ernstige gezondheidsklachten oploopt. Bel ons, All Clean: Ongediertebestrijding Utrecht, direct en onze specialisten komen snel ter plaatse. Op naar een wespenvrije zomer!

Wespen bestrijden door All Clean

  • Bestrijdingsdienst is snel ter plaatse
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) bestrijdingsmiddelen
  • Doelgerichte bestrijding & praktisch advies
  • Snel af van uw wespenplaag

Wespenplaag: oorzaken en gevolgen

Een wespenplaag ontstaat als er in de buurt van uw pand een wespennest hangt. Deze zit vaak op een beschutte plek. Denk aan gaten in boomstommen, in spouwmuren, in de schuur of onder de dakgoot. De nesten worden ieder jaar opnieuw gemaakt door de koningin, meestal in het voorjaar. Hiervoor kauwt ze hout fijn wat ze mengt met speeksel, waardoor een wespennest eruitziet als een papieren bal. Eenmaal af legt ze hierin haar eitjes. Volwassen wespen gaan zelf op zoek naar voedsel en zijn dol op zoetig eten en drinken. U kunt bijvoorbeeld overlast ervaren als uw terras of looppad in hun aanvliegroute ligt, of als het wespennest in uw pand zit.

Wespen kunnen voor vervelende klachten zorgen omdat ze steken als er gevaar dreigt. Een wespensteek leidt tot pijnlijke en opgezwollen plekjes op uw lichaam. Ook kunnen de luchtwegen opzetten en in het ergste geval leidt dit tot verstikking. Zit het nest in uw pand, dan kunnen de wespen zich een weg naar binnen vreten als de ruimte niet groot genoeg is om het nest te laten groeien. Dit zorgt bij veel mensen voor grote paniek. Wespen bestrijden, of beter gezegd het wespennest bestrijden, is op dat moment noodzakelijk.

Wespenplaag herkennen

Er zijn duidelijke signalen die duiden op een wespenplaag. Worden zoetigheden aangevallen en breidt het aantal wespen zich in korte tijd uit? Dan is er hoogstwaarschijnlijk een nest in de buurt. In dat geval is het belangrijk om de aanvliegroute te achterhalen. Ook een zoemend geluid (lage bromtoon) uit de hoek van de zolder of schuur duidt op een wespennest. Tot slot is een papieren bal een duidelijk signaal. Ga wel na of het om een nieuw of oud nest gaat, want een oude is niet gevaarlijk.

Wespennest verwijderen: hoe doe ik dat?

Zelf een wespennest bestrijden of een wespennest verwijderen raden we ten zeerste af. De wespen worden agressief als u het nest aanraakt en steken in grote aantallen, soms wel 6 tot 7 keer per wesp. Probeer ook niet het gat van het nest af te dichten. De wespen vreten zich dan door de wand heen en dringen uw pand binnen. De enige en beste oplossing is de hulp inschakelen van een professionele wespenbestrijder. Zo voorkomt u de risico’s van pijnlijke wespensteken en nog meer overlast.

Professionele wespenbestrijding

De ongediertebestrijders van All Clean kunnen een wespennest verwijderen op een verantwoorde manier. Zij weten hoe ze de aanvliegroute kunnen ontdekken, komen op voor u onbereikbare plekken en dragen beschermende kleding. All Clean komt op locatie en kan het wespennest verdelgen door de invliegroute te bespuiten met een bestrijdingsmiddel. Dit middel is niet schadelijk voor mens en dier. Als de wespen zijn gestorven vormt het nest geen gevaar meer. Het wespennest weghalen is dus niet nodig. Daarnaast adviseren onze bestrijders u graag over preventieve maatregelen die doeltreffend zijn in uw situatie.

Oplossing voor bedrijven

Wij focussen ons vooral op de zakelijke markt. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Wespennest verwijderen kosten

Allereerst bekijken onze bestrijders de ernst van de wespenplaag en waar het nest zit. De totale kosten zijn afhankelijk van de ernst van het probleem en hoeveel behandelingen er nodig zijn om uw pand wespenvrij te maken. De prijs is daarom op aanvraag. Ontvangt u graag een kostenindicatie? Neem dan contact met ons op via 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. De kosten zijn inclusief gecertificeerde bestrijdingsmiddelen, kwalitatieve apparatuur en er komen vakkundige en ervaren ongediertebestrijders bij u op locatie.

Wespennest verwijderen Utrecht: snel en effectief

Denkt u een wespennest te hebben ontdekt? Blijf dan vooral rustig, ga niet zelf aan de slag maar neem direct contact op met All Clean. Onze ongediertebestrijders zijn snel op locatie en lossen het vakkundig voor u op. Wij zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid van de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing EVM onder registratienummer 1957061401. Van onze vakmensen mag u dus professioneel resultaat verwachten.

All Clean is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030 – 228 13 25. U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Wij doen wespenbestrijding Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een specialist bij u op locatie komen en bent u verlost van die vervelende wespenplaag!