Schoonmaak na verbouwing

De schoonmaak na een verbouwing is een behoorlijke klus. Het grote werk is afgerond, de nieuwe muren staan en de vloer is gelegd, het huis stofvrij maken na de verbouwing is een klus waar niemand dan op zit te wachten. Gelukkig hebben we daar de schoonmakers van Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean voor! Wij zijn gespecialiseerd om uw huis of bedrijfsruimte na een verbouwing schoon te maken.

Schoonmaak na Verbouwing

Een verbouwing, zowel zakelijk als particulier, vergt veel tijd. Verbouwingen duren in de regel langer dan aanvankelijk geraamd. Een oplevering van het schoonmaakwerk heeft het beste resultaat, wanneer de medewerkers zonder onderbreking van bouwmedewerkers, schilders of stoffeerders hun werk kunnen uitvoeren. Hoe minder onderbrekingen, hoe sneller de oplevering, hoe lager de kosten. De schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn dan ook afhankelijk van de verbouwing. Wanneer eindelijk de datum van de oplevering bekend is, wilt u zo spoedig mogelijk het pand, de woning of ruimte betrekken. All Clean kan u huis grondig laten schoonmaken in een handomdraai, kortom bespaar uzelf de moeite en huur de schoonmakers van All Clean in! Wij zijn zeer flexibel in het organiseren van een schoonmaakteam dat uw ruimte schoon kan maken.

Huis Schoonmaken na Verbouwing

Een huis schoonmaken na verbouwing~ en sloopwerkzaamheden is vaak een hele klus. De vervuiling die achterblijft na oplevering van werkzaamheden is stoffig en is vaak moeilijk te verwijderen. Het is begrijpelijk dat dit het laatste is waar u zich mee bezig wilt houden. Het goede nieuws is dat dit ook niet hoeft. Wilt u het stof verwijderen na de verbouwing uitbesteden en gelijk het huis grondig laten schoonmaken na de verbouwing? Huur dan de schoonmaakspecialisten van Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean in. Wij helpen u graag uw stoffige huis weer stofvrij te maken. Onze specialisten gaan grondig te werk en zorgen er voor dat uw huis weer toonbaar is. Wilt u dat wij tijdens de verbouwing al langskomen om verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren? Bel dan direct voor een offerte of afspraak.

Huis stofvrij maken na verbouwing

Wilt u uw huis huis stofvrij maken na verbouwing? Wanneer u besluit de werkzaamheden door All Clean te laten uitvoeren zal u, na het bespreken van uw wensen ter plaatse, geheel vrijblijvend een prijsopgave worden aangeboden. Wij kunnen u hiervoor een tarief op nacalculatie aanbieden of een vast tarief. Wanneer u informatie wenst over de mogelijkheden en tarieven kunt u tijdens kantooruren contact opnemen, wij staan u graag te woord. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over de geleverde diensten. De medewerkers zullen daarom na uitvoering van werkzaamheden de opdracht aan u opleveren. Sinds 22 december 2010 bedraagt het Btw-tarief 6% voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen woningen. Schoonmaakwerkzaamheden aan de buitenkant van woningen, zoals gevelreiniging en glazenwassen, evenals specifieke schoonmaakdiensten binnen woningen vallen buiten het 6% BTW –tarief. Wanneer u zich kunt vinden in de offerte zal een team van gespecialiseerde medewerkers worden ingezet om uw huis stofvrij te maken na de verbouwing.
Neem hier contact op met het contactformulier bel 030 – 228 13 25.

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Wij krijgen met regelmaat de vraag of wij ook een schoonmaakbedrijf voor particulieren zijn? Hier kunnen we u in gerust stellen. Ook particuliere klanten zijn bij All Clean meer dan welkom. Heeft u hulp in huis nodig of kunnen we u helpen bij gevelreiniging of als glazenwasser? Neem dan contact met ons op.