Schoonmaak na verbouwing

De schoonmaak na een verbouwing is een behoorlijke klus. Het grote werk is afgerond, de nieuwe muren staan en de vloer is gelegd. Het huis stofvrij maken na de verbouwing is een grote klus waar niemand op zit te wachten. Gelukkig hebben we daar de schoonmakers van Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean voor! Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van uw huis of bedrijfsruimte na een verbouwing.

Schoonmaak na Verbouwing

Een verbouwing, zowel zakelijk als particulier, vergt veel tijd. Bovendien duren verbouwingen in de regel langer dan aanvankelijk geraamd. Wanneer de datum van de oplevering bekend is, wilt u de ruimte graag zo spoedig mogelijk betrekken. All Clean kan u huis grondig schoonmaken in een handomdraai zodat deze woon klaar is. De schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden zijn echter afhankelijk van de verbouwing. Het beste resultaat wordt geleverd wanneer de medewerkers zonder onderbreking van bouwmedewerkers, schilders of stoffeerders hun werk kunnen uitvoeren. Hoe minder onderbrekingen, hoe sneller de oplevering kan plaatsvinden en hoe lager de kosten zullen zijn.

Huis stofvrij maken na verbouwing

Bij een schoonmaak na verbouwing is stof het meest voorkomende probleem. Een huis stofvrij maken na verbouwing is een grote klus. Het stof komt overal tussendoor waardoor de stofzuiger in ieder hoekje zal moeten komen. Doet u dit liever niet zelf en wilt u uw huis professioneel laten schoonmaken? Schakel dan Schoonmaakbedrijf All Clean in. All Clean verwijdert het stof van de verbouwing op een efficiënte en effectieve wijze.

Wat wordt er schoongemaakt bij een schoonmaak na verbouwing

U kunt ervoor kiezen om het hele huis of een gedeelte te laten schoonmaken. Onderdelen die grondig schoongemaakt kunnen worden door All Clean:

 • Vloeren
 • Sanitair
 • Keuken
 • Plinten
 • Raamwerk
 • Houtwerk
 • Deuren

Duur van een schoonmaak na verbouwing

De duur van een schoonmaak is uiteraard afhankelijk van de grootte van de woning en de mate van vervuiling. Gemiddeld duurt het schoonmaken van een middelgroot appartement 8 uur. Voor een eengezinswoning bedraagt dit 8-12 uur en voor een villa 12-40 uur. Indien u ervoor kiest om een gedeelte schoon te maken zal dit het aantal uur verminderen.

Hoe gaat een verbouw schoonmaak in zijn werk?

 1. Indien u geïnteresseerd bent in een schoonmaak na verbouwing door All Clean, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. In het contactformulier kunt u de volgende punten aangeven:
  • Contactgegevens
  • Het adres van de woning die een verbouw schoonmaak nodig heeft
  • Aantal m2 van de woning
  • Eventuele bijzonderheden: zoals mate van vervuiling, welke verdieping de woning zich bevindt/li>
 2. Wij nemen aan de hand van het contactformulier zo snel mogelijk contact met u op, en wij sturen u de geschatte aantal uren toe voor het schoonmaken. Wij werken op basis van een uur tarief. Afhankelijk van de mate van vervuiling kan een schoonmaak korter of langer duren. De prijs is inclusief alle gebruikte materialen en producten, en exclusief eventuele parkeerkosten
 3. Op de afgesproken datum vindt de schoonmaak plaats
 4. Na afloop kunt u pinnen hiervan ontvangt u een betalingsbewijs

Huis stofvrij maken na verbouwing door All Clean

All Clean is al langer dan 30 jaar een familiebedrijf. Momenteel zijn er bij All Clean 75 medewerkers waarvan ervaren experts op het gebied van verhuis- en verbouw schoonmaak. Kortom, bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een schoonmaak na verbouwing? Schoonmaakbedrijf All Clean kan u helpen!