Opleveringsschoonmaak particuliere woning

Na een verbouwing is een grote schoonmaak nodig om al het stof, vuil en de werkresten te verwijderen. Ook de oude woning die u achterlaat is vaak niet schoon meer nadat deze is leeggehaald. De opleveringsschoonmaak of bouwschoonmaak is een tijdrovende klus waar u niet op zit te wachten. Hoe fijn is het dan dat Schoonmaakbedrijf All Clean deze werkzaamheden uit handen kan nemen? Ons vakkundige team kan alle gewenste onderdelen op professionele wijze schoonmaken en zorgt voor een stralend eindresultaat. Zo houdt u meer tijd over om te verhuizen.

Waarom een opleveringsschoonmaak?

Bij het verbouwen van een woning of bij een nieuwbouwwoning ontstaat er doorgaans veel bouwstof. Ook zijn de cementresten of sluier op tegels, muren, ramen en vloeren vaak hardnekkig en erg arbeidsintensief om zelf te verwijderen. All Clean beschikt over de juiste middelen en materialen. Bovendien hebben wij een team van medewerkers klaar staan dat gespecialiseerd is in bouwschoonmaak. Een opleveringsschoonmaak is ook ideaal wanneer u uw oude woning schoon moet opleveren aan de verhuurder of nieuwe bewoners. Wij zorgen dat zowel uw nieuwe als oude woning tot in de puntjes wordt schoongemaakt.

Welke werkzaamheden zijn er mogelijk?

Bij een schoonmaak na verbouwing of een opleveringsschoonmaak neemt ons team van specialisten verschillende onderdelen vakkundig onder handen, zoals:

  • Vloeren
  • Wanden
  • Ramen
  • Keuken
  • Sanitair
  • Deuren
  • Plinten

De werkzaamheden zijn afhankelijk van uw situatie en kunnen dus per woning verschillen. Wanneer de woning sterk vervuild is, kunt u ook gebruikmaken van onze dieptereiniging. Bij dieptereiniging worden de moeilijk bereikbare plekken grondig schoongemaakt, eventueel met hulp van een professionele stoomreiniger. Door middel van hete, droge stoom wordt het vuil losgeweekt. De stoomreiniger biedt uitkomst wanneer een normale reiniging tekort schiet.

Onze werkwijze

In elk team is een meewerkend voorman aanwezig die door Schoonmaakbedrijf All Clean is geïnstrueerd over de uit te voeren opdracht. Bij aanvang maakt de voorman samen met u een ronde door het huis. Hij luistert daarbij naar uw wensen. Wanneer dit afwijkt van wat eerder is doorgegeven, overlegt hij met u en zijn leidinggevende. Daarna gaat hij samen met zijn team aan de slag. Zodra de werkzaamheden bijna zijn afgerond zal er contact met u worden opgenomen. Vervolgens maakt de voorman met u een laatste ronde door de woning, zodat eventuele opmerkingen van uw kant netjes afgerond kunnen worden. Na de oplevering tekent u voor akkoord en kunt u met pin bij onze medewerkers afrekenen. Na een opleveringsschoonmaak is uw woning volledig schoon en gebruiksklaar, zodat u kunt genieten van de nieuwe of verbouwde woning.

Opleveringsschoonmaak is milieubewust

All Clean vindt het behoud van de natuurlijke leefomgeving erg belangrijk. Daarom werken wij alleen met de beste milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Op die manier belasten we het milieu zo min mogelijk.

Professionele aanpak

Wanneer u kiest voor uw huis laten schoonmaken na verbouwing door All Clean, staat er een specialistisch en opgeleid team tot uw beschikking. Zij zijn zich bewust dat ze bij u te gast zijn en gaan zorgvuldig om met uw eigendommen. Onze medewerkers dienen alle gegevens die hen ter kennis komen, geheim te houden en hebben dit ondertekend bij indiensttreding. Tevens zijn zij in bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag).

Kosten opleveringsschoonmaak

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van particuliere opleveringsschoonmaak in de verschillende woningsegmenten, kunnen wij een reële inschatting maken van de kosten. Wij hoeven hiervoor niet langs te komen op locatie. Bij bijzonder grote woningen komen wij wel langs omdat de werkzaamheden hierbij omvangrijker zijn.
Het kan zijn dat de verbouwing niet de gehele woning betreft, of dat u niet alle ruimtes wilt laten schoonmaken. In overleg is het mogelijk om alleen de ruimte(s) schoon te laten opleveren die voor u belangrijk zijn (afhankelijk van het aantal m2).

All Clean is hét schoonmaakbedrijf voor uw woning

Wilt u uw huis stofvrij maken na verbouwing? Of wilt u uw huis schoonmaken na verbouwing of verhuizing? Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op via 030 – 228 13 25 of vul hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.