Opleveringsschoonmaak

Opleveringsschoonmaak wordt gedaan voor het opleveren van een ruimte dit kan zijn bij verschillende situaties:

  • Het schoonmaken van uw nieuwbouwwoning
  • Het schoonmaken van uw woning voor verkoop
  • Het schoonmaken van een woning na verbouwing

Wij nemen de opleveringsschoonmaak graag voor u uit handen! All Clean helpt om het nieuwe huis woonklaar te maken of om de op te leveren woning uiterst schoon te krijgen. Zo houdt u meer tijd over om te verhuizen.

Opleveringsschoonmaak door All Clean

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een opleveringsschoonmaak Utrecht? All Clean is een professioneel schoonmaakbedrijf dat kwaliteit garandeert. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van gekwalificeerde en professionele schoonmakers. Bovendien is ons personeel flexibel inzetbaar. Wij komen langs wanneer het u uitkomt!

Waarom is een opleveringsschoonmaak nodig?

Een opleveringsschoonmaak wordt uitgevoerd bij nieuwbouwwoningen. Na de grote verbouwing kunt u een grote schoonmaak houden voor al het stof, vuil en werkresten die bij de verbouwing zijn ontstaan.
De opleveringsschoonmaak door All Clean laten uitvoeren zodat u bovenstaande niet zelf hoeft te doen. Vloeren, wanden, ramen, deuren en andere onderdelen worden onder handen genomen zodat u daarna kunt verhuizen. Een opleveringsschoonmaak is ook ideaal wanneer u uw oude woning heeft verkocht en deze schoon moet opleveren aan de verhuurder of nieuwe bewoners. In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Wij maken zowel uw nieuwe als oude woning schoon en leveren een prachtig schoon resultaat.

Hoe gaat een opleveringsschoonmaak in zijn werk?

De bouw van uw nieuwbouwhuis is afgerond. Helaas is alles stoffig en vies, bijvoorbeeld door cementresten, gipsvlekken en bouwstof. De schoonmaak nieuwbouw vereist een andere aanpak dan een normale schoonmaak. Bovendien is het arbeidsintensief werk en daarom besteden veel mensen het uit aan All Clean. Voor dergelijke schoonmaakactiviteiten beschikken wij over speciale materialen en schoonmaakmiddelen, voor het beste resultaat! Ook als u zelf een (kleine) verbouwing heeft uitgevoerd, bijvoorbeeld om uw huis te verkopen, kunt u onze oplever schoonmaak inzetten.

Wat wordt er onder handen genomen?

Bij een oplever schoonmaak worden er verschillende zaken onder handen genomen. Wij besteden o.a. aandacht aan:

  • Het sanitair
  • Reiniging van de keukens
  • De vloeren
  • De ramen
  • Deuren & plinten

De schoonmaakwerkzaamheden kunnen per woning verschillen. Voor een complete opmaak van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw opleveringsschoonmaak Utrecht? Dan bent u bij All Clean aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel opleveringsschoonmaak als schoonmaak nieuwbouw. Of het nu gaat om werkzaamheden na een grote of kleine verbouwing, bij ons kan het allemaal! Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en maak gelijk een afspraak. Vul hiervoor vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op 030-2281325.