Opleveringsschoonmaak particuliere woning

Ga je verhuizen of ben je net klaar met een grote verbouwing? Dan is een grote schoonmaak geen overbodige luxe. Na een verbouwing moet je veel stof, vuil en werkresten verwijderen. En een oude woning is na het leeghalen vaak niet zo schoon als je dacht toen er nog meubels in stonden. Hoog tijd voor een verbouwings- of opleveringsschoonmaak dus: een tijdrovende klus die je er in drukke tijden eigenlijk niet bij kan hebben.

Hoe fijn is het dan als Schoonmaakbedrijf All Clean je deze werkzaamheden uit handen neemt? Ons vakkundige team kan een deel of de hele woning professioneel voor je schoonmaken en zorgt voor een stralend schoon eindresultaat. Zo houd je meer tijd over om te verhuizen of van je net verbouwde woning te genieten.

Waarom is een opleveringsschoonmaak nodig?

Bij het verbouwen van een bestaande of nieuwbouwwoning ontstaat er doorgaans veel bouwstof. Ook zijn de cementresten of -sluier op tegels, muren, ramen en vloeren vaak hardnekkig en erg moeilijk om zelf te verwijderen. Schoonmaakbedrijf All Clean beschikt over de juiste middelen en materialen om je deze klus uit handen te nemen. Daarnaast hebben we een team van medewerkers klaarstaan dat gespecialiseerd is in bouwschoonmaak.

Een schoonmaak voor oplevering is ook ideaal als je bij een verhuizing een oude woning schoon moet opleveren aan de verhuurder of nieuwe bewoners. Wij maken zowel je oude als nieuwe woning graag tot in de kleinste hoekjes voor je schoon.

Welke werkzaamheden zijn er mogelijk?

Bij een schoonmaak na verbouwing of een opleveringsschoonmaak neemt ons team van specialisten verschillende delen van de woning vakkundig onder handen, zoals:

  • Vloeren
  • Wanden
  • Ramen
  • Keuken
  • Sanitair
  • Deuren
  • Plinten

De werkzaamheden hangen af van de situatie en kunnen dus per woning verschillen. Is de woning erg vies? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor dieptereiniging. Bij dieptereiniging maken we de moeilijk bereikbare plekken grondig schoon, eventueel met een professionele stoomreiniger. Door hete, droge stoom weekt het vuil los. De stoomreiniger is een goede oplossing als een normale reiniging niet genoeg is.

Hoe gaan we te werk?

Al onze teams hebben een meewerkend voorman die we bij Schoonmaakbedrijf All Clean vertellen over de opdracht. Voor we met de opleveringsschoonmaak aan de slag gaan, loop je samen met de voorman een rondje door je huis. De voorman luistert naar je wensen. Wijkt dit af van wat je eerder doorgaf? Dan overlegt de voorman met een leidinggevende. Vervolgens gaat het hele team voor je aan de slag.

Zijn de werkzaamheden bijna klaar? Dan nemen we weer contact met je op. Met de voorman loop je een laatste ronde door de woning. Dat geeft ons de mogelijkheid om eventuele opmerkingen meteen op te lossen en de werkzaamheden netjes af te ronden. Als de opleveringsschoonmaak klaar is, teken je voor akkoord en betaal je met pin bij onze medewerkers.

Zijn we klaar met onze werkzaamheden? Dan is de woning helemaal schoon en gebruiksklaar. Je hebt een schone woning om op te leveren of na een verbouwing van te genieten.

Vriendelijk voor je eigendommen en het milieu

Kies je voor het schoonmaken van je woning na een verbouwing voor Schoonmaakbedrijf All Clean? Dan staat er een specialistisch en opgeleid team tot je beschikking. Ze realiseren zich dat ze bij je te gast zijn en gaan voorzichtig met je eigendommen om. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht. Ze tekenden hier bij indiensttreding voor. Daarnaast beschikken ze over een VOG (verklaring omtrent het gedrag).

Bij Schoonmaakbedrijf All Clean vinden we het behoud van de natuurlijke leefomgeving erg belangrijk. Daarom werken we alleen met de beste milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Op die manier belasten we het milieu zo min mogelijk. Lees hier meer over milieuvriendelijk schoonmaken.

De kosten van een opleveringsschoonmaak

Door onze jarenlange ervaring met een particuliere opleveringsschoonmaak in verschillende woningsegmenten, kunnen we een reële inschatting maken van de kosten. Daarvoor is het niet nodig om bij je langs te komen. Bij bijzonder grote woningen komen we wel langs, omdat de werkzaamheden dan omvangrijker zijn.

Het kan zijn dat je niet de hele woning verbouwt, of dat je niet alle ruimtes wilt laten schoonmaken. In overleg is het mogelijk om alleen de ruimte(s) schoon te laten maken die voor jou belangrijk zijn (afhankelijk van het aantal m²).

All Clean is hét schoonmaakbedrijf voor jouw woning

Wil je jouw huis na een verbouwing stofvrij maken? Of wil je jouw huis na een verbouwing of verhuizing grondig schoonmaken? Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op via 030 – 228 13 25, vraag een offerte aan of vul bovenstaand contactformulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Een opleveringsschoonmaak is een uitgebreide reinigingsprocedure die na bouw- of renovatiewerkzaamheden wordt uitgevoerd. Het richt zich op het verwijderen van bouwmaterialen, het schoonmaken van verschillende oppervlakken, sanitaire voorzieningen en keukenruimtes, evenals het zorgen voor een stofvrije en aantrekkelijke omgeving. Het hoofddoel van een opleveringsschoonmaak is om de ruimte in optimale staat over te dragen aan de eigenaar of huurder, met speciale nadruk op netheid en presentatie.

Professionele hulp bij een opleveringsschoonmaak biedt voordelen zoals expertise, efficiëntie en grondige reiniging. Dit bespaart tijd, verzekert kwaliteit en veiligheid, en stelt bouw- en renovatieprofessionals in staat om zich op hun kernactiviteiten te concentreren. Het resultaat is een professionele pandpresentatie en een positieve eerste indruk voor eigenaren, huurders of gebruikers.