Zonnepanelen reinigen

zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen Utrecht – Schoonmaakbedrijf All Clean

Zonnepanelen reinigen? All Clean kan u helpen. Wij hebben in de provincie Utrecht schoonmakers voor het reinigen van zonnepanelen. Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak hoeft op te gaan. Laat uw zonnepanelen reinigen door de specialisten van All Clean voor bijvoorbeeld zonnepanelen op een plat dak of schuin dak. Wilt u weten wat de kosten zijn van zonnepanelen reinigen van uw woning of bedrijf? dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een overzicht van de kosten.

Zonnepanelen reinigen noodzakelijk?

Het is logisch dat zonnepanelen buiten vervuild kunnen raken. Deze kunnen door middel van modder, zoutaanslag of mos e.d. vies worden. Nu kan het zijn weggespoeld door de regen maar dit is niet altijd het geval. Indien er veel vuil op de zonnepanelen blijft liggen kan dit laag vormen over de panelen waardoor deze minder licht kunnen opvangen. Doordat de zonnepanelen minder licht kunnen opvangen kan dit zorgen voor minder rendement. De zonnepanelen reinigen als deze vervuild zijn is dus nuttig en kan meer rendement opleveren. Zonnepanelen zitten vaak op een moeilijk te bereiken plek, schoonmaakbedrijf All Clean kan voor u makkelijk en snel de zonnepanelen reinigen zodat u niet zelf het dak hoeft op te gaan.

Zonnepanelen schoonmaken Utrecht

Zoekt u naar een bedrijf voor zonnepanelen schoonmaken in Utrecht? All Clean kan u dan helpen. All Clean maakt namelijk zonnepanelen schoon in heel de provincie Utrecht. Wij maken bijvoorbeeld zonnepanelen schoon in Amersfoort, Hilversum en reinigen ook zonnepanelen in Utrecht of Zeist . Zie ons werkgebied voor informatie over ons werkgebied.

Kosten Zonnepanelen schoonmaken

De kosten van zonnepanelen schoonmaken hoeft niet veel te kosten. De kosten worden berekend aan de hand van het aantal panelen. Overzicht van de kosten voor zonnepanelen reinigen is te vinden in de tabel hieronder:

20-50 zonnepanelen € 7,50 per paneel
51-100 zonnepanelen € 5,00 per paneel
>100 zonnepanelen Neem contact op voor prijs per paneel

Zonnepanelen laten reinigen door All Clean Utrecht

All Clean is een schoonmaakbedrijf die bestaat reeds sinds 1988. All Clean heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een geprofessionaliseerd, gecertificeerd midden-groot bedrijf met meer dan 70 medewerkers in dienst. Al jaren richt schoonmaakbedrijf All Clean zich op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. All Clean richt zich op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Wij maken bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de economische en maatschappelijke effecten.

Kortom, heeft u iemand nodig die voor u het dak op gaat voor het reinigen van uw zonnepanelen. Laat uw zonnepanelen dan zorgeloos schoonmaken door All Clean. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor meer informatie