Schoonmaak sportcentra

Sportcentra worden iedere dag intensief gebruikt. Denk aan de kleedkamers, douches en sporttoestellen. Een grondige schoonmaak is daarom noodzakelijk. All Clean zorgt met regulier onderhoud voor een frisse en schone uitstraling van uw sportcentrum. Zo kan iedereen sporten in een hygiënische omgeving. Hiervoor maken we slim gebruik van milieuvriendelijke producten en middelen. En we komen langs op het moment dat het u uitkomt. Zo lopen we niemand in de weg. 

Waarom is een sportcentra schoonmaak nodig?

Hygiëne in sportcentra is uiterst belangrijk. Bezoekers, kinderen en teamsporters verwachten namelijk dat zij kunnen sporten in een hygiënische ruimte. Bovendien trekt een schone omgeving ook meer bezoekers aan. Frisse en smetteloze vloeren, doucheruimtes, kleedkamers, tribunes en toestellen vragen daarom uw aandacht. All Clean neemt het schoonmaakwerk uit handen op de momenten dat u dat wenst. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden.

Sportcentra schoonmaak van A tot Z

Voor een hygiënische sporthal en brandschone sanitaire ruimtes voeren wij een complete schoonmaak uit. Hiervoor levert All Clean alle mogelijke diensten. Omdat sporters veel zweten, is een dieptereiniging zo nu en dan geen overbodige luxe. Na afloop ziet uw sportcentrum er weer als nieuw uit. Dit is een greep uit de werkzaamheden die wij uitvoeren:

  • Reguliere en periodieke schoonmaak sportcentra (entree, tribune, toestellen, etc.);
  • Dieptereiniging van o.a. vloeren en sanitaire ruimtes;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Ons team gaat altijd voor een brandschoon resultaat, maar in tijden van corona geven we de hygiëne extra aandacht. We voeren bijvoorbeeld een eenmalige nulbeurt uit waarna we het hele pand desinfecteren. Ook bepaalde ruimtes desinfecteren is mogelijk, net als een periodieke desinfectie.

Professioneel team

Als schoonmaakbedrijf voor sportcentra beschikken we over de juiste kennis, schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur om uw pand intensief te reinigen. Het kwaliteitsniveau stemmen we vooraf met u af. Ons team werkt daar iedere dag heel hard voor. Daarom plannen we regelmatig contactmomenten in om ze de aandacht te geven die ze verdienen. Hierdoor hebben we een hechte ploeg met minimaal verloop. Dat betekent dat u iedere keer dezelfde schoonmakers in uw sportcentrum aantreft die weten waar ze mee aan de slag gaan.
Onze rayonmanagers controleren regelmatig bij het sporthal schoonmaken en de schoonmaak van sportcentra. Zo leveren we de kwaliteit die vooraf met u is afgesproken.

Milieubewust sportcentra schoonmaken

Voor een grondige schoonmaak is het niet nodig om schadelijke middelen te gebruiken. Daarom werken wij alleen met milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Ook volle emmers water zijn uit den boze. Een ander mooi voorbeeld is dieptereiniging. Hierbij spelen we met de druk en temperatuur zodat veel water en schoonmaakmiddelen niet of nauwelijks nodig zijn. Milieuvriendelijk schoonmaken ziet u op nog veel meer manieren terug in onze werkzaamheden.

Onze werkwijze

Sportcentra schoonmaakbedrijf All Clean hecht veel waarde aan samenwerking, toewijding, focus en transparantie. Ook houden we van korte lijnen, snelle communicatie en teamwork. Hierdoor spelen we snel in op veranderende omstandigheden. Bijvoorbeeld als u extra schoonmaak nodig heeft. Om dit te realiseren, communiceren wij op de door u gewenste manier: per telefoon, e-mail, WhatsApp of via een digitaal logboek met een QR code.
Samen met u spreken we een planning af. Is er meer of minder schoonmaakwerk nodig, dan past ons team zich gemakkelijk aan. Normaal gesproken komen we langs buiten openingstijden. Maar ook tijdens rustige uren staan we voor u klaar.

Kosten schoonmaak sportcentra

Onze werkwijze en berekening van de kosten gaat als volgt:

  1. U vraagt een offerte aan.
  2. Het eerste gesprek vindt plaats op locatie (afhankelijk van de grootte van het project).
  3. We kijken wat er nodig is, wat uw budget is en geven advies. 
  4. U ontvangt een offerte met daarin de kosten, werkplanning, algemene informatie en algemene voorwaarden. U zit nergens aan vast.
  5. Na akkoord gaat ons team aan de slag op de afgesproken dagen en tijden.

Hét schoonmaakbedrijf voor sportcentra in Utrecht

Een gymzaal, sportschool, fitnesscentrum of sporthal schoonmaken. Het vraagt allemaal om een andere aanpak. Elke locatie zien wij als een nieuwe uitdaging. Wij komen langs op het moment dat u het druk heeft en extra ondersteuning kan gebruiken. Heeft u veel verschillende ruimtes of meerdere locaties? Ook grotere projecten grijpen we met beide handen aan. En bij aangepaste roosters schieten we niet in de stress. Met ruim 30 jaar ervaring weten we hoe een sportcentra schoonmaak werkt. Inmiddels zijn we een begrip in de provincie Utrecht en omstreken. 

Ook met uw pand gaan we aan de slag. Neem gerust contact met ons op en bel 030 – 228 13 25, of vul hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

AllClean biedt verschillende schoonmaakdiensten aan voor sportcentra in Utrecht en omgeving. Onze diensten omvatten gevelreiniging, desinfectie, glazenwassen, dakreiniging, ongediertebestrijding, vloerreiniging, zonnepanelen reiniging en graffiti verwijdering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

All Clean heeft inmiddels meer dan 70 goed opgeleide medewerkers in dienst. Deze medewerkers zijn ervaren, beleefd, enthousiast, vakkundig, innovatief, constructief kritisch, flexibel en hebben altijd het belang van de opdrachtgever voor ogen. Ze zetten zich gericht in om aan uw wensen te voldoen.

All Clean heeft een ruim werkgebied rondom Utrecht. Het werkgebied, waarin All Clean sportcentra schoonmaakt, bestaat uit de volgende plaatsen: Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Houten, Huis ter Heide, Lage Vuursche, Leusden, Maarsbergen, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Nieuwegein, Odijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Woudenberg, Zeist.

De kosten van het schoonmaken van een sportcentrum hangt af van verschillende factoren. Vanuit het oogpunt van de opdrachtgever bekeken, kan All Clean u een passende offerte aanbieden, gericht op uw specifieke wensen, behoeften en de beste prijs-kwaliteitverhouding. All Clean hanteert verschillende benaderingen, zoals inspannings- of resultaatgericht schoonmaakonderhoud, voor zowel dagelijks, wekelijks als periodiek onderhoud. Op basis van uw vereisten en de omvang van het kantoor zal All Clean een offerte op maat kunnen opstellen.

Onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Gevelreiniging Utrecht

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. All Clean zorgt er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

Kantoor desinfecteren door Schoonmaakbedrijf All Clean

Desinfecteren kantoor

Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan o.a. meubels.

Glazenwasser Utrecht

All Clean is al sinds 1988 gespecialiseerd in glasbewassing. Als professioneel glazenwasser zorgen wij dat uw ramen weer blinken.

Dakreiniging Utrecht

Wij bieden dé oplossing voor het reinigen van vuile daken of daken met aanslag zoals mos. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn onze specialisaties.

Ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte­bestrijding

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen.

Kantoor Coronaproof door Schoonmaakbedrijf All Clean

Kantoor coronaproof

Veel mensen zijn bang om op kantoor te werken vanwege het besmettingsrisico. All Clean denkt met u mee op het gebied van extra hygiëne.

Vloerreiniging Utrecht

Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen.

Zonnepanelen reinigen

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak op hoeft.

Graffiti verwijderen Schoonmaakbedrijf All Clean

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme.