Desinfecteren kantoor

Uw pand volledig coronaproof door stoomreiniging

Desinfectie kantoor | Ruimtes desinfecteren door All Clean

Wilt u graag een coronaproof en schone omgeving bieden aan medewerkers, klanten en bezoekers? Met een periodieke schoonmaak bent u op de goede weg, maar het kan nog beter. Door te reinigen met stoom kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan meubels, apparatuur en andere oppervlaktes. Hiermee is stoomreiniging de ideale aanvulling op de gewone schoonmaak. De specialisten van All Clean doen dit al jaren en komen graag bij u langs voor een stoomreiniging. Vakkundig en met oog voor detail!

Wat is kantoor desinfectie door stoomreiniging?

Stoomreiniging is een reinigingsmethode waarbij oppervlaktes gedesinfecteerd worden door middel van stoom en een kleine hoeveelheid desinfectiemiddel. De stoom heeft een temperatuur van 100 graden of meer. Door stoom te gebruiken kan er veel dieper gereinigd worden dan bij een normale schoonmaak. Stoom doodt alle bacteriën, virussen en ontvet uitstekend.

Een periodieke desinfectie kantoor behandeling zorgt ervoor dat uw pand brandschoon blijft. Hoe vaak stoomreiniging nodig is hangt af van het project. Op plekken waar veel (zieke) mensen komen en de kans op besmetting groot is, bijvoorbeeld in een apotheek, is een maandelijkse reiniging het advies. Bij kantoren is één behandeling per kwartaal voldoende. Zo weet u zeker dat u een schone en veilige omgeving kunt bieden.

Stoomreiniging is niet schadelijk

Hoewel stoomreiniging wordt gedaan met heet water, wordt de behandeling droog uitgevoerd. De stoommachine gaat snel over de oppervlaktes heen zodat er geen vochtdruppels achterblijven. Op die manier blijven apparatuur en andere spullen onaangetast. Tevens is het mogelijk om stoomreiniging op alle soorten oppervlaktes toe te passen. Alle ruimtes desinfecteren in het pand is dus zeker haalbaar. Bij All Clean hebben wij respect voor mens, dier en milieu. Daarom is het desinfectiemiddel dat we gebruiken in combinatie met de stoom ecologisch verantwoord en veilig.

Voordelen van stoomreiniging

Doorgaans worden standaard schoonmaakmethodes en desinfectiemiddelen op alcoholbasis gebruikt voor desinfecteren kantoor. Dit is effectief, maar stoomreiniging door All Clean gaat een stapje verder dan regulier kantoor schoonmaken. Dit zijn alle voordelen op een rij:

 • Doodt alle bacteriën en virussen, niet alleen corona;
 • Diep desinfecteren werkplekken, keuken, toiletten en meer;
 • Ervaren specialisten;
 • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) producten;
 • Schriftelijke verklaring na de behandeling als bewijs;
 • Kantoor coronaproof!

Bedrijf desinfecteren: onze werkwijze

Bij kantoor desinfectie doorlopen wij de volgende stappen:

 1. Inventariseren van de ruimtes zoals:
 • Kantoren
 • Vergaderzalen
 • Wachtkamers
 • Loungeruimtes etc.
 1. Voor de ruimte gedesinfecteerd kan worden, dient deze eerst helemaal schoongemaakt te worden.
 2. Ruimtes desinfecteren met stoom. De ruimte is nu helemaal gedesinfecteerd.
 3. Uitreiken van een schriftelijke verklaring waarop staat welke ruimtes op welke datum door ons zijn gedesinfecteerd. Hiermee kunt u medewerkers, klanten en bezoekers bewijs bieden.
 4. Bepalen met welke regelmaat stoomreiniging hierna zal plaatsvinden. Bijvoorbeeld maandelijks of ieder kwartaal. Daar kunnen wij goed over adviseren en een volgende afspraak kan direct gepland worden.

Kosten desinfectie kantoor

Wat een bedrijf ontsmetten kost hangt af van de grote van het project, het aantal werkplekken in het kantoor en ook hoeveel bezoekers er op de locatie komen. De prijs is daarom op aanvraag. Indien u graag een indicatie ontvangt kunt u contact met ons opnemen via 030-2281325 of bovenstaand contactformulier gebruiken. De kosten zijn inclusief gecertificeerde producten, kwalitatieve apparatuur en er komt een getrainde en ervaren medewerker bij u op locatie. Tevens wordt er gewerkt volgens de RIVM-richtlijnen.

Kantoor desinfecteren door All Clean

Wilt u een veilige omgeving creëren voor medewerkers, klanten en bezoekers? En dus uw kantoor desinfecteren of effectieve wijze? Schakel dan Schoonmaakbedrijf All Clean uit Utrecht in! Bel 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. All Clean komt graag vrijblijvend bij u langs om u hierin op maat te adviseren.