Desinfecteren kantoor

Uw pand volledig coronaproof door vernevelen

Desinfectie kantoor | Ruimtes desinfecteren door All Clean

Wilt u graag een coronaproof en schone omgeving bieden aan medewerkers, klanten en bezoekers? Met een periodieke schoonmaak bent u op de goede weg, maar het kan nog beter. Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan meubels, apparatuur en andere oppervlaktes. Hiermee is verneveling de ideale aanvulling op de gewone schoonmaak. De specialisten van All Clean doen dit al jaren en komen graag bij u langs voor het vernevelen van uw werkplek, kantoor of andere openbare ruimte. Vakkundig en met oog voor detail! Zo is uw kantoor of andere werkplek snel en veilig weer coronaproof!

Wat is kantoor desinfectie door verneveling?

Verneveling is een reinigingsmethode waarbij oppervlaktes gedesinfecteerd worden door middel van nevel en een kleine hoeveelheid desinfectiemiddel. In korte tijd kunnen grote oppervlakken gedesinfecteerd worden. Het grote voordeel van verneveling is, is dat het op vrijwel ieder oppervlak toepasbaar is. Dankzij de verneveling kan er veel dieper gereinigd en ontsmet worden dan bij een normale schoonmaak. Nevel doodt alle virussen en is daarmee uitermate geschikt voor het bestrijden van het coronavirus.

Een periodieke desinfectie kantoor behandeling zorgt ervoor dat uw pand brandschoon blijft. Hoe vaak verneveling nodig is hangt af van het project. Op plekken waar veel (zieke) mensen komen en de kans op besmetting groot is, bijvoorbeeld in een apotheek, is een maandelijkse reiniging het advies. Bij kantoren is één behandeling per kwartaal voldoende. Zo weet u zeker dat u een schone en veilige omgeving kunt bieden.

Verneveling van kantoren en openbare ruimten is niet schadelijk

Hoewel verneveling op waterbasis wordt gedaan, hoeft u zich geen zorgen te maken over schade of lelijke vlekken. Met verneveling worden Schimmels, bacteriën en virussen, waaronder COVID-19 in korte tijd gedood. Een nabehandeling van de oppervlakken niet nodig, want de desfinectie droogt streeploos op. Daarmee is het uitermate geschikt om toe te passen in kantoren, sportcentra, scholen, tandartspraktijken, horecagelegeneheden en fitnessruimtes.

Desinfector Pro Vernevelaar Schoonmaakbedrijf All Clean

Voordelen van verneveling

Doorgaans worden standaard schoonmaakmethodes en desinfectiemiddelen op alcoholbasis gebruikt voor desinfecteren kantoor. Dit is effectief, maar verneveling door All Clean gaat een stapje verder dan regulier kantoor schoonmaken. Dit zijn alle voordelen op een rij:

 • Doodt binnen 1 minuut alle gisten, bacteriën en virussen, niet alleen corona;
 • Diep desinfecteren werkplekken, keuken, toiletten en meer;
 • Ervaren specialisten;
 • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) producten;
 • Schriftelijke verklaring na de behandeling als bewijs;
 • Kantoor coronaproof!

Verneveling helpt bij het bestrijden van het coronavirus

Het desinfectiemiddel die wij gebruiken bevat een combinatie van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur en is Ctgb geregistreerd onder toelatingsnummer 15579N (PT02, PT03 en PT04). Het Ctgb heeft een lijst opgesteld waarin toegelaten PT02 desinfectiemiddelen met virusclaim gebruikt mogen worden op oppervlakken tegen het coronavirus door professionele gebruikers. De desinfectiespray (15579N) die wij gebruiken staat op deze lijst en kan dus gebruikt worden om het coronavirus te bestrijden.

Bedrijf desinfecteren: onze werkwijze

Bij kantoor desinfectie doorlopen wij de volgende stappen:

 1. Inventariseren van de ruimtes zoals:
 • Kantoren
 • Vergaderzalen
 • Wachtkamers
 • Loungeruimtes etc.
 1. Voor de ruimte gedesinfecteerd kan worden, dient deze eerst helemaal schoongemaakt te worden.
 2. Ruimtes desinfecteren met verneveling. De ruimte is nu helemaal gedesinfecteerd.
 3. Uitreiken van een schriftelijke verklaring waarop staat welke ruimtes op welke datum door ons zijn gedesinfecteerd. Hiermee kunt u medewerkers, klanten en bezoekers bewijs bieden.
 4. Bepalen met welke regelmaat verneveling hierna zal plaatsvinden. Bijvoorbeeld maandelijks of ieder kwartaal. Daar kunnen wij goed over adviseren en een volgende afspraak kan direct gepland worden.

Kosten desinfectie kantoor

Wat een bedrijf ontsmetten kost hangt af van de grote van het project, het aantal werkplekken in het kantoor en ook hoeveel bezoekers er op de locatie komen. De prijs is daarom op aanvraag. Indien u graag een indicatie ontvangt kunt u contact met ons opnemen via 030-2281325 of bovenstaand contactformulier gebruiken. De kosten zijn inclusief gecertificeerde producten, kwalitatieve apparatuur en er komt een getrainde en ervaren medewerker bij u op locatie. Tevens wordt er gewerkt volgens de RIVM-richtlijnen.

Kantoor desinfecteren door All Clean

Wilt u een veilige omgeving creëren voor medewerkers, klanten en bezoekers? En dus uw kantoor desinfecteren of effectieve wijze? Schakel dan Schoonmaakbedrijf All Clean uit Utrecht in! Bel 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. All Clean komt graag vrijblijvend bij u langs om u hierin op maat te adviseren.