Dakreiniging Utrecht? Dakpannen reinigen door een schoonmaakbedrijf

Heeft u voor dakreiniging Utrecht geheel afgezocht? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf All Clean aan het juiste adres. Wij bieden dé oplossing voor uw vieze daken. Dakpannen reinigen is de specialiteit van All Clean! Al jaren maakt All Clean in de omgeving Utrecht dakpannen schoon en mag zich daarom specialist in dakreiniging noemen.

Dakpannen reinigen of dakpanplaten reinigen?

Nederland is, zoals u weet, een mooi, groen en bosrijk land. Maar Nederland heeft ook de perfecte weersomstandigheden voor de groei van algen en mos. Hierdoor worden uw dakpannen of dakpanplaten snel groen en vies. Niet alleen dakpannen en dakpanplaten maar ook dakkapellen, schoorstenen, dakgoten en de dak omlijsting worden door deze organismen aangetast.

Dakreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Voor dakreiniging kan u bij Schoonmaakbedrijf All Clean terecht. All Clean maakt uw dak snel weer schoon. Wij beschikken over de middelen om uw dakpannen, dakpanplaten, dakkapel of woning jaarlijks schoon te maken. Verder beschikken wij over de middelen om uw gevel en uw dakgoten te onderhouden.

Werkwijze dakreiniging

All Clean heeft de volgende werkwijze voor dakreiniging: uw dak wordt eerst ingezet met een biologisch afbreekbaar product. Na de juiste inwerktijd, worden uw dakpannen nagespoeld met mineraalvrij water, het zogenaamde osmose-water. Deze methode zorgt er voor dat uw dakpannen na de reiniging weer vrij is van mos, algen en andere groene aanslag.

Dakreiniging met een hoogwerker

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers eenvoudig uw hoge of lastige bereikbare dak reinigen. Heeft u een lastig dak met vreemde hoeken en gaten? Maakt u zich dan geen zorgen. All Clean zorgt er voor dat uw dak, hoe hoog het ook is, weer schoon wordt.

Wilt u meer dan alleen dakpannen laten reinigen? All Clean kan op het gebied van schoonmaakdiensten meer betekenen. Indien gewenst, kunnen wij het volgende voor u combineren met de dakreiniging (indien u in onderstaande schoonmaakdiensten geïnteresseerd bent kan u dit aangeven bij de offerte aanvraag):

Dakkapel reinigen

Als u geïnteresseerd bent om de dakpannen te laten reinigen en u heeft een dakkapel die aan een reiniging toe is, dan kan dit ook gecombineerd worden (u kan dit aangeven in de offerte aanvraag zodat wij een combinatie prijs voor u kunnen samenstellen). Zie dakkapel reinigen voor meer informatie

Zonnepanelen reinigen

Heeft u zonnepanelen en bent u van plan de dakpannen te laten reinigen? Dan is het verstandig om gelijk de zonnepanelen mee te nemen als deze aan een reiniging toe zijn. Als de zonnepanelen erg vies zijn, kan een schoonmaak het rendement van de zonnepanelen verhogen. Zie zonnepanelen reinigen voor meer informatie

Gevelreiniging

Wilt u gelijk de gevel laten reinigen? Geen probleem. All Clean kan bij het reinigen van het dak ook de gevel schoonmaken. Zie gevelreiniging voor meer informatie

Glazen wassen

Zijn niet alleen de dakpannen vies maar ook de ramen, of heeft u een moeilijk te bereiken dakraam? Ook voor glasbewassing kan u terecht bij All Clean. Indien gewenst, kan u ook de ramen laten schoonmaken. Hiervoor kan u bij de offerteaanvraag aangeven hoeveel m2 ramen u wilt laten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken

Het onderhouden van de dakgoot is belangrijk. Als u het dak wilt laten reinigen kunnen wij ook de dakgoot schoonmaken. Zie dakgoot schoonmaken voor meer informatie

Dakreiniging Utrecht – Laat uw dak reinigen door All Clean

Kortom, heeft u voor dakreiniging Utrecht en omgeving afgezocht en u bent bij All Clean terecht gekomen? Laat All Clean dan uw dak reinigen!. Wilt u meer informatie over onze dak reiniging diensten? Neem dan contact met ons op via 030-2281325.