Dakreiniging Utrecht? Dakpannen reinigen door een schoonmaakbedrijf

Heeft u voor reiniging van daken of dakreiniging Utrecht afgezocht? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf All Clean aan het juiste adres. Wij bieden dé oplossing voor het reinigen of schoonmaken van vuile of vieze daken of daken met aanslag zoals mos of alg. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn specialisaties van All Clean. Ook op moeilijk begaanbare/bereikbare plekken kan All Clean met een Jetstream apparaat het dak veilig en feilloos schoon krijgen. Zie hiervoor het filmpje voor dakreiniging met jetstream. Al jaren maakt All Clean in de provincie Utrecht dakpannen schoon en mag zich zelf daarom specialist in dakreiniging noemen. Wij adviseren in alle steden en dorpen, zoals Utrecht, Amersfoort, Driebergen, Cothen etc.

Dakpannen reinigen of dakpanplaten reinigen?

Nederland is, zoals u weet, een mooi, groen en bosrijk land. Maar Nederland heeft ook de perfecte weersomstandigheden voor de aangroei van alg en mos. Hierdoor worden uw dakpannen, dakpanplaten, dakgevels, dakkapellen, schoorstenen, dakgoten en dak omlijstingen aangetast door verschillende organisme. Wij kunnen voor u de dakpannen reinigen en u hier vrijblijvend in adviseren. Wanneer wij de dakpannen reinigen het het Jetstream zie je direct resultaat!

Dakreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Voor dakreiniging kunt u bij All Clean terecht. All Clean Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. maakt uw dak snel en veilig schoon. Wij beschikken over de nieuwste materialen en middelen om uw dakpannen, dakpanplaten, dakgevels, dakkapellen, schoorstenen, dakgoten en dak omlijstingen van uw woning jaarlijks schoon te maken. Verder beschikken wij over de beste middelen en producten om uw gevel en uw te onderhouden en te beschermen.
Vraag hiervoor naar ons advies.

Werkwijze om het dak veilig schoon te maken, te onderhouden en te beschermen

Voor dat het werk wordt uitgevoerd wordt bij de offerte een toegevoegde risico inventarisatie gemaakt om de veiligheid te waarborgen. Schoonmaakbedrijf All Clean heeft als eerste de veiligheid op de hoogste prioriteit staan, daarom zijn onze vaste medewerkers in het bezit van hun VCA certificaat voor leidinggevende (veiligheidscertificaat). All Clean heeft de volgende werkwijze bedacht om direct te reinigen met lage druk maar met zeer hoge temperatuur, tot 150 graden Steamplus. Daardoor gebruikt All Clean minder of geen chemie meer, wat ten goede komt aan het milieu. All Clean Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft vakkundige dak- en gevelreinigers, die ook glasbewassing in hun specialisatie hebben.

Dakreiniging met een hoogwerker en jetstream apparaat

All Clean Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. hebben een jaren lange samenwerking met het hoogwerkers verhuurbedrijf Collé. Collé adviseert All Clean geheel vrijblijvend waardoor de juist hoogwerker wordt geleverd. Door met de nieuwste materialen te werken, kan All Clean een veilig en goed eindresultaat leveren aan de opdrachtgever. Het komt ook vaak voor dat de hoogwerker alleen aan één zijde bereik heeft en dan komt onze jetstream apparaat goed van toepassing. Zie foto afbeelding of youtub link https://youtu.be/DLdg9ee5cmU met de tekst Dakreiniging met jetstream. Dus All Clean vindt het altijd een uitdaging om op moeilijke bereikbare plekken te komen, vraag naar ons vrijblijvend advies.

Wilt u meer dan alleen dakpannen laten reinigen? All Clean kan op het gebied van schoonmaakdiensten meer betekenen. Indien gewenst, kunnen wij het volgende voor u combineren met de dakreiniging (indien u in onderstaande schoonmaakdiensten geïnteresseerd bent kan u dit aangeven bij de offerte aanvraag):

Dakkapel reinigen

Als u geïnteresseerd bent om de dakpannen te laten reinigen en u heeft een dakkapel die aan een reiniging toe is, dan kan dit ook gecombineerd worden (u kan dit aangeven in de offerte aanvraag zodat wij een combinatie prijs voor u kunnen samenstellen). Zie dakkapel reinigen voor meer informatie

Zonnepanelen reinigen

Heeft u zonnepanelen en bent u van plan de dakpannen te laten reinigen? Dan is het verstandig om gelijk de zonnepanelen mee te nemen als deze aan een reiniging toe zijn. Als de zonnepanelen erg vies zijn, kan een schoonmaak het rendement van de zonnepanelen verhogen.

Gevelreiniging

Wilt u gelijk de gevel laten reinigen? Geen probleem. All Clean kan bij het reinigen van het dak ook de gevel schoonmaken. Zie gevelreiniging voor meer informatie

Glazen wassen

Zijn niet alleen de dakpannen vies maar ook de ramen, of heeft u een moeilijk te bereiken dakraam? Ook voor glasbewassing kan u terecht bij All Clean. Indien gewenst, kan u ook de ramen laten schoonmaken. Hiervoor kan u bij de offerteaanvraag aangeven hoeveel m2 ramen u wilt laten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken

Het onderhouden van de dakgoot is belangrijk. Als u het dak wilt laten reinigen kunnen wij ook de dakgoot schoonmaken. Zie dakgoot schoonmaken voor meer informatie

Dakreiniging Utrecht – Laat uw dak reinigen door All Clean

Kortom, heeft u voor dakreiniging Utrecht en omgeving afgezocht en u bent bij All Clean terecht gekomen? Laat All Clean dan uw dak reinigen!. Wilt u meer informatie over onze dak reiniging diensten? Neem dan contact met ons op via 030-2281325.