Linoleumonderhoud Utrecht

Linoleum wordt ook wel marmoleum genoemd en dankt zijn populariteit aan het feit dat de linoleum vloeren praktisch onverslijtbaar zijn. Een linoleum vloer gaat al snel 25 jaar mee. Het onderhoud van linoleum vloeren is wel aan te raden want ook deze vloeren worden na verloop van tijd vuil en vies.

Linoleum vloer reinigen en onderhoud

Linoleum onderhoud kan gebeuren door het volledig te strippen van de waslaag van de vloer. Hierbij wordt de waslaag verwijderd en opnieuw aangebracht. De Linoleum vloer schoonmaken (machinaal) met een schoonmaakmiddel volstaat meestal. Na het reinigen van de linoleum vloer worden er meerdere lagen was aangebracht zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet. De linoleum vloer word eenmalig gestript d.m.v. het verwijderen van de oude waslaag met een eenschijfsmachine. Het conserveren van uw linoleum vloer of uw linoleum vloer in de was zetten wordt uitgevoerd d.m.v. het handmatig aanbrengen van een conservering met een mat, hoog- of zijdeglans waslaag.

Milieuvriendelijk linoleum onderhoud

Na deze eenmalige reiniging van uw linoleum vloer is het niet meer noodzakelijk om een soortgelijke behandeling te herhalen. Door middel van een nieuwe methode, het zogeheten recoaten, kan de vloer met water en een specifieke schuurpad opnieuw geconserveerd worden. Deze methode kent geen gebruik van chemicaliën en is daardoor een zeer milieuvriendelijke manier van reinigen van uw linoleum vloer.

Linoleum reinigen Utrecht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor linoleum reinigen? All Clean is werkzaam in de provincie Utrecht en kan het onderhoud van uw linoleum op zich nemen. Bel 030 2281325 of neem contact op via het contactformulier.

Duurzaam linoleum onderhoud

Uw linoleum vloer gaat door het recoaten ook langer mee, glanst als nooit tevoren en de kleuren zien er weer fris uit. Een mooie vloer is toch het visitekaartje van uw bedrijf of school. Zorg dus voor een mooie schone linoleum of marmoleum vloer!

Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor linoleum onderhoud? 
Neem contact met ons op