Gezocht naar glazenwasser Amersfoort? Dan gaat u zeker slagen bij schoonmaakbedrijf All Clean. Heeft u een ergernis aan vuile ramen en zoekt u in provincie Utrecht glazenwassers zodat uw ramen op professioneel wijze weer schoon worden gemaakt? Dan kan schoonmaakbedrijf All Clean u helpen! All Clean is een professioneel schoonmaakbedrijf sinds 1988 en kan u op meerdere gebieden m.b.t. schoonmaken van dienst zijn waaronder glazenwasser Amersfoort. Onze team glazenwassers zijn onder leiding van Marijn Klarenbeek, netjes en goed aanspreekbaar, en doen wat er van hun verwacht wordt, en dat is de klus kwalitatief afronden.

Glazenwasser Amersfoort met moderne technieken

All Clean heeft als glazenwasser Amersfoort een groot gebied waar zij haar activiteiten met plezier en inzet uitvoert.
De glazenwasser Amersfoort kan op verschillende wijze uw glaswerkonderhoud van u of een andere partij overnemen. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze, te weten met een ladder tot de hoogte bepaald door de Arbo-wet, op de traditionele wijze met hoogwerker of middels een telescopische glasbewassingsmethode.

Voor particuliere woningen werken wij vanaf 100m2 glaswerk. Hiervoor wordt een offerte opgesteld.

Traditioneel ladderwerk

Tot een hoogte van maximaal 7,5 meter is traditioneel ladderwerk voor glazenwassers Amersfoort toegestaan, wel moet de plek waar de ladder staat aan bepaalde eisen voldoen. Deze voorwaarde kunnen wij telefonisch aan u uitleggen.

Telescopische glasbewassing methode

Telescopische glasbewassing systeem vindt plaats met mineraalvrij water dat een optimale reiniging en (na droging) streeploos oppervlak oplevert. De voordelen van het telescopische glasbewassingssysteem zijn:

  • Milieuvriendelijke glasbewassing: geen reinigingsmiddelen
  • Minder snelle herbevuiling
  • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht
  • Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, bij koepels, glazen overkappingen (serres, winkelpromenades)
  • Ramen wassen met veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden

Glazenwasser Amersfoort

Met inzet van hoogwerker

Wij hebben als glazenwasser Amersfoort uitgekozen als ons primaire werkgebied. Wanneer het glaswerk in de omgeving Amersfoort hoger reikt dan maximaal is toegestaan of wanneer het glaswerk niet goed of veilig bereikbaar is middels ladder en/of telescopische glasbewassing, kan All Clean hiervoor een hoogwerker inzetten afgestemd op het object.
Voor de professionele glazenwasser in Amersfoort geldt dat veiligheid voorop staat. Hiervoor hebben onze glazenwassers speciale opleidingen afgerond en zijn ze op de hoogte van arbo

wet- en regelgeving en de wetgeving van de provincie Utrecht.

Glazenwasser Amersfoort voor uw bedrijf of voor uw woning

All Clean kunt u inzetten voor zowel glasbewassing van uw bedrijfspand of voor uw eigen woning (vanaf 100m2 glaswerk). Heeft uw woning geen 100m2 glaswerk maar wilt u gezamenlijk met uw buren een offerte aanvragen? Dan is dat mogelijk, bij All Clean kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen!

Kosten Glazenwasser Amersfoort

Kortom, als u voor een glazenwasser Amersfoort geheel heeft afgezocht en u bent bij All Clean terecht gekomen dan zijn uw ramen in goede handen. Wij zorgen er voor dat uw kantoor of woning (periodiek) wordt schoongemaakt. Neem contact met ons op en vraag naar de prijzen