Spinnen bestrijden

Professionele spinnenbestrijding voor bedrijven

Spinnen bestrijden Utrecht | Spinnenplaag snel verholpen

In ieder bedrijfspand of woning zijn honderden spinnen te vinden die spinrag en uitwerpselen achterlaten. De beestjes weghalen kan sommige mensen de stuipen op het lijf jagen. Bovendien komen er vaak meer spinnen voor terug. Insecticiden zijn verboden, dus wat nu? Met de professionele spinnenbestrijding van All Clean ongediertebestrijding Utrecht hoeft u ze met geen vinger aan te raken. De spinnenplaag wordt met de juiste middelen bestreden en door preventieve maatregelen bent u goed voorbereid op de toekomst. Bel ons direct en onze specialisten komen snel ter plaatse.

Spinnenbestrijding door All Clean

  • Bestrijdingsdienst is snel ter plaatse
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) bestrijdingsmiddelen
  • Doelgerichte bestrijding & preventie
  • Snel af van uw spinnenplaag

Spinnenplaag: oorzaken en gevolgen

In elk bedrijf zijn spinnen te vinden, ook als het om een relatief nieuw en/of schoon gebouw gaat. Omdat spinnen heel klein zijn dringen ze gemakkelijk uw pand binnen via kiertjes, gaatjes en spleetjes. Met name in de herfst omdat ze dan op zoek gaan naar onderdak of een partner. Eén spin kan maar liefst 100 eitjes leggen dus een spinnenplaag ligt op de loer. De beestjes zijn dol op vocht en daarom ervaren bedrijven die aan het water liggen vaak veel overlast. Ook lekkages of andere vochtproblemen kunnen een oorzaak zijn.

Door hun lange sprietige poten kunnen spinnen sommige mensen de stuipen op het lijf jagen als ze door het bedrijf kruipen. Ook maken ze op de meest onhandige plekken hun webben waardoor spinrag blijft hangen in haar en kleding. Bovendien laat al dat rag een onverzorgde indruk achter. Het zuur dat in de uitwerpselen zit kan schade veroorzaken aan kozijnen, meubels of andere oppervlakken. Ondanks dat spinnen niet gevaarlijk zijn voor de mens kunnen ze wel degelijk voor veel hinder zorgen.

Spinnenplaag herkennen

Omdat in ieder bedrijfspand spinnen voorkomen is er niet direct sprake van een plaag. Het ongedierte komt vooral af op vocht en daarom kan het probleem snel verergeren bij bedrijven die aan het water liggen. In werkruimtes, magazijnen of rondom het pand weven de spinnen veel webben. Hierdoor worden ruimtes of plekken onbegaanbaar voor medewerkers en klanten. Dan is het tijd om in actie te komen.

Hoe bestrijd ik spinnen?

Het is erg lastig om een volwaardige spinnenplaag zelf op te lossen. Wanneer u spinnen weghaalt komen er vaak meer spinnen voor terug. Met spinnenvangers, een stofzuiger of goed ventileren krijgt u het ongedierte meestal niet weg. Spinnen verdelgen met insecticide mag niet, omdat spinnen officieel geen insecten zijn. Om echt af te komen van een spinnenplaag is het slimmer om een professionele bestrijder in te schakelen.

Professionele spinnenbestrijding

De ongediertebestrijders van All Clean mogen wel verantwoorde middelen inzetten, zoals een werende vloeistof. Spinnen bestrijden betekent in dit geval dus het weren van spinnen. Wij gebruiken een ecologisch verantwoord product waardoor de spinnen vluchten en geen eitjes leggen. Dit middel is niet schadelijk voor mens en dier. De behandeling dient minimaal twee keer per jaar uitgevoerd te worden, zodat wij garantie kunnen geven op het wegblijven van de spinnen. Daarnaast adviseren onze bestrijders graag over preventieve maatregelen, specifiek voor uw situatie.

Oplossing voor bedrijven

Wij focussen ons vooral op de zakelijke markt. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Wat kost spinnen bestrijden?

Allereerst bekijken onze bestrijders de ernst van de spinnenplaag. Daarbij achterhalen we ook de oorzaak. In het geval van lekkages of andere vochtproblemen dienen deze eerst opgelost te worden. De totale kosten zijn afhankelijk van de ernst van het probleem en hoeveel behandelingen er nodig zijn. De prijs is daarom op aanvraag. Ontvangt u graag een kostenindicatie? Neem dan contact met ons op via 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. De kosten zijn inclusief gecertificeerde bestrijdingsmiddelen, kwalitatieve apparatuur en er komen vakkundige en ervaren ongediertebestrijders bij u op locatie.

Snel en effectief spinnen bestrijden Utrecht

Spinnen zelf weghalen is allesbehalve prettig. Door de hulp in te schakelen van onze professionals is uw pand snel weer schoon en toegankelijk. Aarzel niet als u een spinnenplaag heeft ontdekt en bel ons direct. Wij zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid van de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing EVM onder registratienummer 1957061401. Van onze vakmensen mag u dus professioneel resultaat verwachten. All Clean is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030-2281325. U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Wij doen spinnenbestrijding Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een specialist bij u op locatie komen en bent u verlost van die vervelende spinnenplaag!

De aanwezigheid van veel spinnen in huis kan te maken hebben met voedselbronnen, toegangspunten, veilige schuilplaatsen, seizoensgebonden activiteit, nabijheid van natuurlijke omgevingen, lichtbronnen en ongebruikte ruimtes. Je kunt spinnen verminderen door voedselbronnen te beheersen, openingen af te dichten en rommel op te ruimen. Overweeg professionele hulp als de overlast aanhoudt.

Mensen kiezen er vaak voor om spinnen in huis te bestrijden vanwege verschillende redenen, zoals esthetiek, hygiëne, het vermijden van overlast, fobieën, voorkomen van spinnenbeten en bescherming van eigendommen. Deze motivaties spelen een rol bij het minimaliseren van spinnen in huis, hoewel het belangrijk is om te beseffen dat spinnen ook positieve aspecten hebben als nuttige insecteneters.

Voor het bestrijden van spinnen in huis, is het belangrijk om het huis schoon te houden, spinnenwebben te verwijderen en openingen af te sluiten. Natuurlijke afweermiddelen zoals pepermuntolie en azijn, evenals commerciële spinnenafweermiddelen, kunnen van dienst zijn.

Als de hinder aanhoudt, is het verstandig om professionele hulp te overwegen. Ongediertebestrijdingsbedrijven kunnen passende oplossingen aandragen.