Dakgoot Schoonmaken & Dakgoten Reinigen

Gezocht naar schoonmaakbedrijven voor dakgoot schoonmaken in Utrecht? Geen probleem! schoonmaakbedrijf All Clean kan uw dakgoot schoonmaken! Wij zijn werkzaam in heel de provincie Utrecht!

Dakgoot schoonmaken Utrecht

Dakgoot schoonmaken laten uitbesteden? Neem dan contact op met All Clean. Dakgoten en platte daken zijn vaak aan het zicht onttrokken waardoor deze vaak worden vergeten in het onderhoud. Dit kan grote nadelige gevolgen veroorzaken, zoals lekkages en verstoppingen. Om dit te voorkomen is het mogelijk om Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean opdracht te geven om dit 2-jaarlijks te laten controleren en indien nodig de bevuiling uit de dakgoten of van platte daken te verwijderen, waardoor de afwatering sterk verbetert en niet langer verstopt raakt en lekkages veroorzaakt. U heeft er geen omkijken naar. All Clean komt op gezette tijden 2 maal per jaar langs en uw dakgoot is weer schoon. Kortom een ideale afspraak.

Dakgoten schoonmaken, geen overbodige luxe…

Wat wij aantreffen in dakgoten zal u verbazen, van uiteraard blad, groenafval en vogelnesten tot speelgoedauto’s, washandjes en haarborstels. Een dakgoot schoonmaken doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze schoonmaakopdrachten betreffen het schoonmaken van dakgoten en van platte daken bij gemeente instellingen, woningcoöperaties, scholen en particulieren in de hele provincie Utrecht.

Dakgoot Reinigen Utrecht

Dakgoot reinigen in Utrecht? Dat kan! Onze specialisten weten precies waar zij op moeten letten. Zo voorkomt u lekkages, kapotte leidingen, scheuren en vieze geuren. Bel ons om een afspraak te maken. Een jaarlijkse inspectie is geen overbodige luxe. Voorkom erger, laat uw dakgoot reinigen door schoonmaakbedrijf All Clean.

Periodiek uw dakgoot schoonmaken?

Voorkom lekkages en verstoppingen en laat schoonmaakbedrijf All Clean elk jaar uw dakgoot schoonmaken. Bij All Clean kunt u periodiek uw dakgoot laten schoonmaken.

Dakgoot schoonmaken en meer

All Clean kan naast uw dakgoot schoonmaken u ook van dienst zijn met andere schoonmaakdiensten zoals (indien u geïnteresseerd bent, kan u de opties aangeven in de offerteaanvraag):

Naast dakgoot reiniging kan All Clean ook gelijk de zonnepanelen reinigen indien u dit wenst

Indien u een dakkapel heeft en deze ook toe is aan een reiniging kan All Clean naast uw dakgoot schoonmaken ook uw dakkapel reinigen

Wilt u naast een dakgoot reiniging ook een gevelreiniging? All Clean kan voor u een offerte opstellen voor dakgootreiniging en gevelreiniging

Wilt u naast schoonmaken van uw dakgoot ook gelijk het gehele dak laten reinigen? All Clean kan uw dakgoot en uw dakpannen/dakpanplaten reinigen.

Over All Clean

All Clean is een schoonmaak bedrijf in Utrecht. Sinds 1988 voert All Clean schoonmaakwerkzaamheden uit in de provincie Utrecht. All Clean is intussen gegroeid naar een middengroot bedrijf met meer dan 70 medewerkers in dienst.

Neem contact met ons op via de website, bel 030 – 228 1325 of mail naar info@allclean.nl voor een afspraak.