Dakgoot Schoonmaken & Dakgoten Reinigen

Wil je jouw dakgoot laten schoonmaken, in Utrecht of omgeving? Neem dan contact op met schoonmaakbedrijf All Clean. We maken je dakgoot vakkundig schoon en we zijn werkzaam in de hele provincie Utrecht. Daarnaast kun je bij ons terecht voor nog veel meer schoonmaakdiensten.

Dakgoot schoonmaken Utrecht

Je dakgoot laten schoonmaken is een uitstekend idee. Dakgoten zijn namelijk vaak wat aan het zicht onttrokken. Daardoor denk je niet zo snel aan dakgootreiniging. Het nadeel van te weinig of geen onderhoud aan de dakgoot is dat dit kan leiden tot lekkages en verstoppingen.

Wil je problemen met je dakgoot voorkomen? Schakel dan schoonmaakbedrijf All Clean in. Hoe? Geef ons simpelweg de opdracht om halfjaarlijks je dakgoot te controleren. We checken je dakgoot en indien nodig verwijderen we bevuiling uit de dakgoten of van platte daken. Daardoor verbetert de afwatering sterk en heb je veel minder kans op verstoppingen en lekkages.

Schakel je All Clean in, dan heb je geen omkijken meer naar je dakgoot. We komen op gezette tijden 2 maal per jaar langs en maken je dakgoot perfect schoon. Kortom, een duidelijke afspraak: je hebt geen omkijken meer naar je dakgoten.

Dakgoot schoonmaken is geen overbodige luxe

Wat wij aantreffen in dakgoten is soms verbazingwekkend. Uiteraard veel blad- en groenafval, maar ook vogelnesten, speelgoedauto’s, washandjes en haarborstels.

Dakgoot reinigen doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven. Iedereen kan bij ons terecht voor het schoonmaken van dakgoten en van platte daken. Naast particulieren, helpen we ook graag bedrijven, gemeentelijke of andere instellingen, woningcorporaties en scholen.

Onze specialisten weten precies waar zij op moeten letten

Laat je jouw dakgoot reinigen, dan helpt dat om lekkages, kapotte leidingen, scheuren en vieze geuren te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken. Een halfjaarlijkse of jaarlijkse inspectie is geen overbodige luxe. Voorkom problemen, laat jouw dakgoot regelmatig reinigen door schoonmaakbedrijf All Clean.

Dakgoot schoonmaken en nog veel meer

All Clean verleent nog veel meer diensten naast dakgoten schoonmaken. Je ziet onze diensten verschijnen tijdens je de offerte aanvraag. Je hebt dan de mogelijkheid om extra opties aan geven en mee te nemen in de offerteberekening. We lichten ze hieronder nader toe.

Zonnepanelen reinigen

Heb je zonnepanelen? Naast de dakgoot reinigen, kan All Clean ook gelijk de zonnepanelen reinigen. Zonnepanelen kunnen na verloop van tijd behoorlijk vies worden, door bijvoorbeeld een ophoping van bladeren, takken, zand en andere op je dak gewaaide dingen. Vanaf een hoogwerker maken we je panelen schoon, zodat je zelf het dak niet op hoeft.

Dakkapel reinigen

Heb je een dakkapel en is deze toe aan een schoonmaakbeurt? Ook daarvoor kun je bij All Clean terecht. Dakkapellen worden door de relatief lastige bereikbaarheid vaak vergeten schoon te maken. We zorgen ervoor dat je dakkapel er weer als nieuw uit komt te zien.

Gevelreiniging

Wil je naast de dakgootreiniging ook een gevelreiniging? Geef het aan bij de offerte aanvraag en je krijgt van ons een overzichtelijk en compleet overzicht van de kosten, voor dakgootreiniging en gevelreiniging.

Dakreiniging

Wil je naast het schoonmaken van je dakgoot ook gelijk het gehele dak laten reinigen? Ook dat is mogelijk. We reinigen graag efficiënt je dakpannen of dakpanplaten voor je.

Gratis en vrijblijvende offerte op maat

Schakel Schoonmaakbedrijf All Clean vandaag nog in, voor het schoonmaken van jouw dakgoot, of onze andere diensten.

Vraag binnen 1 minuut gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aan via ons online offerteformulier. Je kunt gerust zijn dat we je gegevens nooit delen met welke partij dan ook en we zullen je zeker ook niet spammen. Het enige wat we doen is je een scherpe offerte sturen.

Heb je liever een afspraak bij jou op locatie voor het opstellen van een offerte? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 – 228 1325 of mail naar info@allclean.nl voor een afspraak, of vul ons contactformulier in.

Over Schoonmaakbedrijf All Clean

All Clean is een schoonmaakbedrijf in Utrecht. Sinds 1988 voert All Clean schoonmaakwerkzaamheden uit in de gehele provincie Utrecht. All Clean is sinds de start bijna 35 jaar geleden uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf met meer dan 70 medewerkers in dienst.