Schoonmaak horeca

Horeca schoonmaken door Schoonmaakbedrijf All Clean Utrecht

In de horeca wordt hard gewerkt. Logisch dus dat schoonmaken er vaak bij in schiet, of het gebeurt snel tussendoor. Een hygiënisch pand legt de basis van een succesvol restaurant, café, lunchroom of hotel. Daarom zorgt All Clean met regulier onderhoud dat uw horecazaak iedere dag brandschoon is. Hiervoor maken we slim gebruik van milieuvriendelijke producten en middelen. Zo kunt u doen wat u het liefste doet: gasten het naar hun zin maken en de bedrijfsvoering in goede banen leiden.

Waarom is een horeca schoonmaak nodig?

Met name in de horecabranche staat hygiëne op nummer één. Dat komt omdat er sprake is van wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne. Daarnaast genieten gasten het meest van hun bezoek of verblijf als zij in een schone omgeving een drankje drinken of een hapje eten. Schone tafels, glimmende vloeren, een fris toilet en een nette keuken horen daarbij. Het is daarom noodzakelijk om iedere dag aandacht te besteden aan de horeca schoonmaak. All Clean zorgt dat uw onderneming voldoet aan de hygiëneregels en laat een positieve indruk achter op de gasten.

Horeca schoonmaak van A tot Z

Een fijne ambiance en de juiste uitstraling bereikt u met een totale schoonmaak. All Clean is een veelzijdig bedrijf en levert alle mogelijke diensten voor een brandschoon resultaat. Hierbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Reguliere en periodieke horeca schoonmaak;
  • Dieptereiniging van o.a. keukens en sanitair;
  • Specialistisch vloeronderhoud/gevelonderhoud;
  • Glasbewassing;
  • Leveren van producten zoals handdoek-, toiletrol- en zeepdispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier etc.

Daarnaast besteden wij in tijden van corona extra aandacht aan hygiëne. Op dat gebied kunnen wij u goed adviseren en ondersteunen. Bijvoorbeeld door een eenmalige nulbeurt uit te voeren waarna we het hele pand desinfecteren. Ook een periodieke desinfectie of desinfectie van bepaalde ruimtes is mogelijk.

Professioneel team

Vooraf spreken we samen met u een kwaliteitsniveau af. Dit bereiken onze medewerkers keer op keer door het gebruik van moderne apparatuur en de juiste middelen. Ook zijn zij vakkundig, getraind, vriendelijk en meedenkend. De contactmomenten met het team zorgen ervoor dat ze de aandacht en waardering krijgen die ze verdienen. Hierdoor gaan ze de volgende keer weer met plezier aan de slag in uw zaak. Daarom is het niet gek dat het overgrote deel van ons team al jaren voor All Clean werkt. Ook het verloop is minimaal. Voor u betekent dat vertrouwde medewerkers die bekend zijn met uw zaak en de werkzaamheden.

Onze rayonmanagers controleren regelmatig bij de schoonmaak van horecazaken, zodat de kwaliteit die met u is afgesproken ook daadwerkelijk wordt geleverd.

Milieubewust horeca schoonmaken

We zorgen altijd dat uw horecazaak voldoet aan de strenge hygiënenormen van de horecabranche, maar dat mag niet ten koste gaan van de natuur. Daarom werken we bij All Clean alleen met milieubewuste materialen en biologisch afbreekbare producten. Volle emmers water zijn bijvoorbeeld niet nodig om goed schoon te kunnen maken. Bij diepreiniging spelen we met de druk en temperatuur. Zo hebben we veel minder water nodig en door de hoge temperatuur zijn schoonmaakmiddelen niet of nauwelijks nodig. Milieuvriendelijk schoonmaken ziet u op nog veel meer manieren terug in onze werkzaamheden.

Onze werkwijze

Horeca schoonmaakbedrijf All Clean hecht veel waarde aan samenwerking, toewijding, focus en transparantie. Voor ons zijn korte lijnen, snelle communicatie en teamwork heel normaal. Op die manier kunnen onze medewerkers snel inspelen op veranderende omstandigheden. Om dit te kunnen realiseren, communiceren wij op de door u gewenste manier: per telefoon, e-mail, WhatsApp of via een digitaal logboek met een QR code.
We werken volgens een planning, maar onze medewerkers passen zich aan als dat nodig is. Het is gebruikelijk om de schoonmaakwerkzaamheden buiten openingstijden uit te voeren, maar dit is ook mogelijk tijdens rustige uren.

Kosten schoonmaak horeca

Nadat we een offerteaanvraag van u hebben ontvangen zal er, afhankelijk van de omvang van het project, een eerste gesprek plaatsvinden bij u op locatie. We bekijken wat er nodig is, geven advies en laten onze schoonmaakwerkzaamheden zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen en budget. U bepaalt, maar wij denken graag mee. Binnen een paar dagen na het gesprek ontvangt u per e-mail een heldere en vrijblijvende offerte. Hierin staan de kosten, algemene informatie, werkplanning en algemene voorwaarden van horeca schoonmaakbedrijf All Clean. Zo weet u wat u kunt verwachten.

Hét schoonmaakbedrijf voor horeca in Utrecht

Iedere horecagelegenheid is anders. Dat betekent voor ons een nieuwe uitdaging die we graag aangrijpen. Wij ondersteunen waar u handen te kort komt. Kunnen ruimtes extra gereinigd worden en is een aangepast rooster mogelijk? Bij All Clean wel. Ook voor kleine horecazaken draaien we onze hand niet om. Met ruim 30 jaar ervaring weten we hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen schoonmaken. Inmiddels zijn we een begrip in de provincie Utrecht en omstreken. Ook met uw horecazaak gaan we aan de slag. Neem gerust contact met ons op en bel 030 – 228 13 25, of vul hier uw gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor je horecazaak heeft de volgende voordelen:

  1. Professionele reiniging en hygiëne.
  2. Tijdsbesparing voor jou als ondernemer.
  3. Een verzorgde uitstraling van je horecazaak.
  4. Regelmatig onderhoudsplan voor consistente schoonmaak.

AllClean biedt verschillende schoonmaakdiensten aan voor horeca in Utrecht en omgeving. Onze diensten omvatten gevelreiniging, desinfectie, glazenwassen, dakreiniging, ongediertebestrijding, vloerreiniging, zonnepanelen reiniging en graffiti verwijdering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

All Clean heeft inmiddels meer dan 70 goed opgeleide medewerkers in dienst. Deze medewerkers zijn ervaren, beleefd, enthousiast, vakkundig, innovatief, constructief kritisch, flexibel en hebben altijd het belang van de opdrachtgever voor ogen. Ze zetten zich gericht in om aan uw wensen te voldoen.

All Clean heeft een ruim werkgebied rondom Utrecht. Het werkgebied, waarin All Clean horeca schoonmaakt, bestaat uit de volgende plaatsen: Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Hoevelaken, Hollandse Rading, Hoogland, Houten, Huis ter Heide, Lage Vuursche, Leusden, Maarsbergen, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Nieuwegein, Odijk, Soest, Soesterberg, Utrecht, Woudenberg, Zeist.

De kosten van het schoonmaken van horeca hangen af van verschillende factoren. Vanuit het oogpunt van de opdrachtgever bekeken, kan All Clean u een passende offerte aanbieden, gericht op uw specifieke wensen, behoeften en de beste prijs-kwaliteitverhouding. All Clean hanteert verschillende benaderingen, zoals inspannings- of resultaatgericht schoonmaakonderhoud, voor zowel dagelijks, wekelijks als periodiek onderhoud. Op basis van uw vereisten en de omvang van het kantoor zal All Clean een offerte op maat kunnen opstellen.

Onze schoonmaakdiensten

Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf All Clean

Gevelreiniging Utrecht

De gevel is de eerste aanblik van uw bedrijf of woning en heeft een grote invloed op de uitstraling. All Clean zorgt er daarom voor dat deze altijd mooi schoon is.

Kantoor desinfecteren door Schoonmaakbedrijf All Clean

Desinfecteren kantoor

Door te reinigen met verneveling kunnen we uw bedrijf desinfecteren tot in de kleinste poriën. Zonder schade aan te brengen aan o.a. meubels.

Glazenwasser Utrecht

All Clean is al sinds 1988 gespecialiseerd in glasbewassing. Als professioneel glazenwasser zorgen wij dat uw ramen weer blinken.

Dakreiniging Utrecht

Wij bieden dé oplossing voor het reinigen van vuile daken of daken met aanslag zoals mos. Dakpannen of dakbedekking reinigen zijn onze specialisaties.

Ongediertebestrijding Utrecht

Ongedierte­bestrijding

Ongedierte in uw pand is alles behalve prettig. Bij All Clean begrijpen we dat u daar zo snel mogelijk vanaf wilt. Daar gaat ons ervaren team voor zorgen.

Kantoor Coronaproof door Schoonmaakbedrijf All Clean

Kantoor coronaproof

Veel mensen zijn bang om op kantoor te werken vanwege het besmettingsrisico. All Clean denkt met u mee op het gebied van extra hygiëne.

Vloerreiniging Utrecht

Onze deskundige medewerkers analyseren graag uw vloer voordat zij de juiste methode van vloeronderhoud kunnen bepalen.

Zonnepanelen reinigen

Door middel van een hoogwerker kunnen onze schoonmakers uw zonnepanelen schoonmaken zodat u niet zelf het dak op hoeft.

Graffiti verwijderen Schoonmaakbedrijf All Clean

Graffiti verwijderen

Hoewel graffiti een kunstvorm is, is niet elke graffiti uiting een kunstwerk. Steeds vaker is het een vorm van vandalisme.