Muizen bestrijden

Professionele muizenbestrijding voor bedrijven

Muizen bestrijden door ongediertebestrijding All Clean Utrecht

Muizen lijken op het eerste gezicht klein en onschuldig, maar kunnen grote schade aanrichten. U loopt mogelijke gezondheidsrisico’s, etenswaar is niet meer veilig en muizen knagen in vrijwel alles wat ze tegenkomen. Daar kan een simpele muizenval niet tegenop. Het team van All Clean ongediertebestrijding Utrecht zorgt voor een doeltreffende oplossing voordat de muizenplaag erger wordt. Bel ons direct en onze specialisten komen snel ter plaatse voor bestrijding én preventie van muizen. Samen werken we deze kleine inbrekers uw pand uit.

Muizenbestrijding door All Clean

  • Bestrijdingsdienst is snel ter plaatse
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Gebruik van gecertificeerde en goedgekeurde (Ctgb) bestrijdingsmiddelen
  • Muizenbestrijding én preventie
  • Snel af van uw muizenplaag

Muizenplaag: oorzaken en gevolgen

Muizen zijn in vrijwel ieder bedrijfspand te vinden en komen vaker voor dan de meeste mensen denken. Dat komt omdat ze door een gaatje zo groot als een potlood passen. Via die gaatjes dringen ze uw pand binnen en gaan vooral ’s nachts op zoek naar etensresten en voedselvoorraden. Daarna duiken ze weg onder bijvoorbeeld de vloer, tussen de muren of achter keukenapparatuur. Ook kunnen ze vaak achter de plint van de keuken komen en zich ongestoord nestelen in de buurt van leidingen. Daar is het lekker warm. Een muizenplaag ontwikkelt zich zo razendsnel.

Muizen laten uitwerpselen achter, plassen overal waar ze komen en dragen ziektes bij zich. De beestjes zijn niet alleen slecht voor uw gezondheid, ze zorgen ook voor (blijvende) schade aan uw bedrijfspand. Muizen knagen namelijk maar al te graag in kabels, meubels, isolatie en andere materialen die ze tegenkomen. We kunnen dus zeker spreken van ongedierte.

Muizenplaag herkennen

Vooral ’s nachts zijn muizen actief. De kans is daarom groot dat u ze zelf niet tegenkomt. Toch kunt u een muizenplaag snel herkennen aan de keutels die in hoekjes liggen, achter plinten of op het aanrecht. Muizenkeutels zien eruit als kleine zwarte pitjes. Bovendien ruikt hun urine sterk en laten ze dit onderweg lopen. Dat kan voor flinke stankoverlast zorgen. Tot slot duiden aangevreten (keuken)kastjes, kapot isolatiemateriaal of nieuwe gaatjes in de muur op de aanwezigheid van muizen.

Zelf muizen bestrijden

Om muizen buiten te houden plaatsen mensen vaak muizenvalletjes, gif of plakstroken. Hoewel de beesten hier zeker dood aan zullen gaan, is het probleem er niet mee opgelost. Het nest wat zich buiten uw bereik bevindt zal zich ondertussen snel uitbreiden. Het probleem moet daarom bij de oorzaak aangepakt worden.

Professionele muizenbestrijding

Een muizenplaag bestrijden lukt pas echt met professionele muizenbestrijding. Onze experts zijn slimmer dan deze indringers en weten de kieren en gaatjes te vinden waar muizen doorheen komen. Ook gaan ze op zoek naar urinesporen en knaagschade om te kunnen achterhalen waar de beesten vandaan komen. Dat had u zelf waarschijnlijk niet kunnen ontdekken. Muizen bestrijden is dus echt een vak apart. De muizen verdelgers van All Clean zijn specialist op dit gebied en gaan dit ongedierte te lijf met goedgekeurde en dus legale middelen die voor u niet verkrijgbaar zijn. Ook kunnen ze u adviseren over preventieve maatregelen zodat muizen niet meer terugkomen.

Oplossing voor bedrijven

Wij focussen ons vooral op de zakelijke markt. Neem gerust contact met ons op zodat we de situatie kunnen inschatten.

Muizen bestrijden kosten

De kosten voor een muizenplaag bestrijden zijn afhankelijk van de ernst van het probleem. De prijs is daarom op aanvraag. Ontvangt u graag een indicatie van de kosten? Neem dan contact met ons op via 030-2281325 of gebruik bovenstaand contactformulier. De kosten zijn inclusief gecertificeerde bestrijdingsmiddelen, kwalitatieve apparatuur en er komen vakkundige en ervaren ongediertebestrijders bij u op locatie.

Snel en effectief muizen bestrijden Utrecht

Muizen planten zich snel voort waardoor binnen de kortste keren een muizenplaag ontstaat. Aarzel dus niet als u muizen in uw bedrijfspand vermoedt en bel ons direct. Wij zijn in het bezit van het bewijs van vakbekwaamheid van de stichting Examen- en Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing EVM onder registratienummer 1957061401. Van onze vakmensen mag u dus professioneel resultaat verwachten. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 op 030-2281325. U kunt ook een mail sturen naar info@allclean.nl of het contactformulier invullen op de website. Wij doen muizenbestrijding Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Nieuwegein, Houten, Doorn, Maarssen, Amersfoort en Amsterdam. Op die manier kan er snel een muizenverdelger bij u op locatie komen en bent u verlost van die vervelende muizenplaag!