Houten vloer schoonmaken en schuren

Wilt u een houten vloer schoonmaken of schuren omdat deze aan onderhoud toe is? Laat het onderhoud dan over aan een erkend schoonmaakbedrijf! Heeft u een mooie houten vloer of parketvloer laten leggen en ziet uw vloer er na een aantal jaar wat versleten of verweerd uit? Wilt u uw houten vloer schuren of uw parketvloer schoonmaken? All Clean heeft jarenlange ervaring met houten vloer onderhoud en parketvloeren in Utrecht en omgeving.

Houten vloer onderhoud in stappen:

  • Bepalen mate van onderhoud houten vloer
  • Reinigen en schoonmaken houten vloer
  • Parketvloer of houten vloer schuren
  • Houten vloer lakken, in de was zetten of in de olie zetten
  • Tweede/derde laklaag (indien nodig gewenst)

Wilt u meer informatie of een prijsopgave voor houten vloer onderhoud?
Neem contact met ons op

Bepalen mate van onderhoud houten vloer

Wij inventariseren graag vooraf de staat van uw houten vloer of parketvloer zodat wij u een goed en deskundig onderhoudsadvies kunnen geven. Schoonmaakbedrijf All Clean heeft een houten vloer deskundige in dienst die vrijblijvend een afspraak maakt om uw wensen te bespreken en kan uw houten vloer schuren en lakken. Dit doen wij waar nodig meerdere malen. Na het schuren van de vloer wordt uw vloer vakkundig gelakt, in de olie of in de was gezet.

Houten vloer schoonmaken

Wilt u uw houten vloer schoonmaken? Is schuren niet nodig maar kan de vloer wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Dan doen wij dit graag voor u. Een houten vloer schoonmaken wordt door één van onze professionals op een vakbekwame manier gedaan waarna u weer kunt genieten van uw schone houten vloer.

Houten vloer schuren

Ziet uw houten vloer er verweerd uit en is het aan onderhoud toe? Laat dan uw houten vloer schuren door de professionals van All Clean. All Clean is een schoonmaakbedrijf in Utrecht en maakt al langer dan 30 jaar schoon. Wilt u dus uw houten vloer schuren? Laat dit dan gerust over aan All Clean. Uw houten vloer wordt een aantal maal vakkundig geschuurd. Door het schuren van uw (parket)vloer worden oude laklagen of waslagen effectief verwijderd. Het schuren van uw houten vloer zorgt er ook voor dat eventuele krassen, die door gebruik en slijtage van de vloer zijn ontstaan, verdwijnen of sterk verminderen.

Houten vloer schuren en lakken

Wilt u uw houten vloer schuren en lakken? All Clean kan uw houten vloer schuren zoals hierboven is uitgelegd en daarna kunnen wij een krasvaste laklaag aanbrengen die slijtvast is. De laklaag wordt een aantal malen opgebracht al naar gelang de onderhoudsstaat van uw parket of houten vloer. De keuze van welke lak het beste is voor uw vloer hangt af van de houtsoort en de door u gewenste kleur.

Houten vloer in de was zetten

Wilt u uw houten vloer in de was laten zetten dan kan dat natuurlijk ook. Wij adviseren u graag welke wassoort het beste is voor uw houten vloer. Was is waterafstotend waardoor uw vloer goed bestand is tegen vuil en vocht. Was voor uw houten vloer gebruikt om deze de dekken met een mooie

Uw houten vloer in de olie laten zetten

Een geoliede houten vloer heeft een natuurlijke look. Wanneer deze aan onderhoud toe is en weer opnieuw in de olie gezet moet worden kunt u dit laten doen door schoonmaakbedrijf All Clean.
Wij helpen u ook met het onderhouden van houten vloeren die geolied moeten worden. Ook bij houten vloeren in de olie zetten zijn diverse mogelijkheden waarbij wij uw graag adviseren wat in uw geval het beste voor uw houten vloer.

Tweede/derde laklaag (indien gewenst)

Voor extra bescherming kunnen wij indien gewenst nog een tweede of derde laklaag op de vloer verwerken.

Houten vloer reinigen Utrecht

Houten vloer reinigen in de provincie Utrecht? Geen probleem, All Clean maakt schoon in heel de provincie Utrecht. Wij zijn o.a. werkzaam in UtrechtHilversum of Soest. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het reinigen van uw houten vloer in de provincie Utrecht, dan bent u bij het juiste adres!

Onderhoud Houten Vloer door schoonmaakbedrijf All Clean

Kortom, bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat het onderhoud van uw houten vloer graag op zich neemt? Dan bent u bij het juiste adres. Laat uw houten vloer opknappen door schoonmaakbedrijf All Clean. Neem contact op via het telefoonnummer 030 – 228 1325 of neem contact op via het contactformulier. Laat All Clean uw houten vloer behandelen en u vloer ziet er weer in no time prachtig uit!