Gevels wrappen Utrecht

Professioneel wrappen van gevels en kozijnen in Utrecht

Gevels en kozijnen wrappen Utrecht

Gevels en kozijnen hebben altijd onderhoud nodig. Hiervoor is schilderen de welbekende renovatietechniek, maar het kan ook anders. All Clean renoveert gevels en kozijnen met behulp van folie, ofwel wrappen. Wrapfolie biedt een betere bescherming dan verf, de afwerking is mooier, het verkleurt niet door de UV-werende werking en is relatief goedkoper. Het resultaat? Een verweerd pand ziet er weer uit als nieuw. Bovendien is qua kleur vrijwel alles mogelijk. Zo maakt All Clean een gevel die perfect past bij uw bedrijf.

Let op: deze dienst is alleen voor de zakelijk markt beschikbaar. Voor particulieren is deze dienst nog niet beschikbaar.

Wat is wrappen?

Gevels wrappen, ook wel building wrapping genoemd, is het aanbrengen van hoogwaardig folie op kozijnwerk en beplatingen. U kunt het vergelijken met het wrappen van auto’s waarbij dun folie wordt aangebracht, vaak met een commercieel doel. Wrapfolie voor gevels is dikker en van hogere kwaliteit zodat het optimale bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Gevels en kozijnen wrappen gebeurt steeds vaker. Preventief om geen schilderwerk te hoeven verrichten, maar ook als oplossing bij renovatieprojecten. Het is ideaal als regulier onderhoud zoals schilderen niet voldoende blijkt om de gevel te renoveren. Wrapfolie is toepasbaar op vrijwel alle gevels en kozijnen.

Voordelen van wrapfolie

  • Superglad resultaat
  • Optimale bescherming door sterk folie
  • UV-werend
  • Weinig onderhoud nodig
  • Tot 10 jaar garantie
  • Uiteenlopende mogelijkheden qua kleur, prints en tekst

Gevels wrappen: zo gaan wij te werk

Bij gevelrenovatie met folie doorlopen wij de volgende stappen:

  1. Inspecteren van de gevels en kozijnen. Voor een lange levensduur is het belangrijk dat het folie goed hecht en dus moet de ondergrond schoon en glad zijn.
  2. Eventuele gevelreiniging door de gevelreinigers van All Clean.
  3. Aanbrengen van folie door de experts. Hiervoor gebruiken zij hoogwaardig Avery Dennison wrapfolie in de door uw gekozen kleur, eventueel met print.
  4. Bepalen met welke regelmaat gevelreiniging hierna zal plaatsvinden. Wrapfolie heeft maar weinig onderhoud nodig en het is zo gedaan. Hierover kunnen wij goed adviseren en een volgende afspraak kan direct gepland worden.

Kosten gevels wrappen

Wat kozijnen en gevels wrappen kost hangt af van de grote van het project. Omdat de ondergrond schoon moet zijn, is het soms nodig om vooraf reinigingswerk te verrichten. De prijs is daarom op aanvraag. Als u graag een indicatie ontvangt kunt u contact met ons opnemen via 030-2281325 of het contactformulier gebruiken. Vraag gerust een vrijblijvend proefstukje aan, wij kijken graag of dit mogelijk is. Goed om te weten: op het wrapfolie krijgt u tot 10 jaar garantie. Zo weet u zeker dat de kleur mooi blijft en de hechting optimaal is.

Building wrapping door All Clean

Wat klinkt beter: iedere 3 jaar uw gevels en kozijnen reinigen en poetsen, of eens in de 10 jaar wrapfolie later aanbrengen? Veel mensen kiezen voor het laatste. Gevels wrappen (building wrapping) is de ideale vervanger van het welbekende schilderwerk. Bent u nieuwgierig naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op of bel 030 – 228 13 25.