Gevels wrappen Utrecht

Professioneel wrappen van gevels en kozijnen in Utrecht

Gevels en kozijnen wrappen Utrecht

Gevels en kozijnen hebben altijd onderhoud nodig. Schilderen is een bekende renovatietechniek, maar er is ook een andere optie: het wrappen van gevels en kozijnen. All Clean is gespecialiseerd in het renoveren van gevels en kozijnen met behulp van hoogwaardige gevelfolie, ofwel wrappen. Gevelfolie biedt betere bescherming dan verf, heeft een mooie afwerking en verkleurt niet door de UV-werende werking. Bovendien is het relatief voordelig. Het resultaat? Een verweerd pand ziet er weer als nieuw uit. Bij All Clean is bijna elke kleur mogelijk, zodat de gevel perfect bij uw bedrijf past.

Let op: deze dienst is momenteel alleen beschikbaar voor zakelijke klanten. Particulieren kunnen hier nog geen gebruik van maken.

Wat is wrappen?

Gevels wrappen, ook wel building wrapping genoemd, is het aanbrengen van hoogwaardig folie op kozijnwerk en beplatingen. Het kan worden vergeleken met het wrappen van auto’s, waarbij dun folie wordt aangebracht, vaak voor commerciële doeleinden. Gevelfolie is dikker en van hogere kwaliteit, waardoor het optimale bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Gevels en kozijnen wrappen gebeurt steeds vaker, zowel preventief om schilderwerk te vermijden als bij renovatieprojecten. Het is ideaal als regulier onderhoud, zoals schilderen, niet voldoende blijkt om de gevel te renoveren. Wrapfolie kan worden toegepast op vrijwel alle gevels en kozijnen.

Voordelen van gevelfolie

  • Superglad resultaat
  • Optimale bescherming door sterk folie
  • UV-werend
  • Weinig onderhoud nodig
  • Tot 10 jaar garantie
  • Uiteenlopende mogelijkheden qua kleur, prints en tekst

Gevels wrappen: zo gaan wij te werk

Bij gevelrenovatie met folie en kozijn renovatie doorlopen wij de volgende stappen:

  1. Inspecteren van de gevels en kozijnen. Voor een lange levensduur is het belangrijk dat het folie goed hecht en dus moet de ondergrond schoon en glad zijn.
  2. Eventuele gevelreiniging door de gevelreinigers van All Clean.
  3. Aanbrengen van (gevel)folie door onze experts. Hiervoor gebruiken zij hoogwaardig Avery Dennison wrapfolie in de door uw gekozen kleur, eventueel met print.
  4. Bepalen met welke regelmaat gevelreiniging hierna zal plaatsvinden. Wrapfolie heeft maar weinig onderhoud nodig en het is zo gedaan. Hierover kunnen wij goed adviseren en een volgende afspraak kan direct gepland worden.

Kosten kozijnen en gevels wrappen

De kosten van het wrappen van kozijnen en gevels variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Naast de grootte speelt ook het type ondergrond een rol bij het bepalen van de prijs. Soms is het noodzakelijk om voorafgaand aan het wrappen reinigingswerkzaamheden uit te voeren om een optimale hechting te garanderen. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u contact met ons opnemen via 030-2281325 of het contactformulier gebruiken. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u een indicatie te geven van de kosten. Als u twijfelt over de kleur of afwerking van uw kozijn of gevel, kunt u altijd een vrijblijvend proefstukje aanvragen. Goed om te weten: op de wrapfolie bieden wij een garantie van maar liefst 10 jaar. Zo bent u verzekerd van een langdurig mooie kleur en optimale hechting.

Building wrapping door All Clean

Wanneer u de keuze heeft tussen het reinigen en poetsen van uw gevels en kozijnen elke 3 jaar, of slechts eens in de 10 jaar wrapfolie aan te brengen, is het begrijpelijk dat veel mensen de voorkeur geven aan de laatste optie. Gevels wrappen, ook wel bekend als building wrapping, heeft zich bewezen als de perfecte vervanger van het traditionele schilderwerk. Het biedt een innovatieve en duurzame oplossing die uw gebouw niet alleen beschermt, maar ook een nieuwe en aantrekkelijke uitstraling geeft.

Bent u nieuwgierig naar de mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op of bel 030 – 228 13 25.