Glazenwasser Utrecht

glazenwasser Utrecht

Heeft u voor een glazenwasser Utrecht geheel afgezocht? Dan gaat u zeker slagen bij schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean. Één van de grootste ergernissen zijn vuile ramen. Voor een totale glasbewassing oplossing bent u bij All Clean aan het juiste adres. Wij hebben in de provincie Utrecht glazenwassers in dienst die uw ramen schoonmaken weer laten schijnen.

Bij particuliere woningen zal er pas vanaf 100 m2 glaswerk een prijsopgave c.q. offerte worden gemaakt!

Glazenwasser met moderne technieken

All Clean heeft als glazenwasser Utrecht uitgekozen als hét gebied waar zij haar activiteiten met plezier en inzet uitvoert. Het uitvoeren van glasbewassing is een vanzelfsprekendheid voor ons, hetgeen binnen het totaalpakket van All Clean valt.
Rekening houdend dat voor particuliere woningen pas vanaf 100 m2 glaswerk een prijsopgave c.q. offerte wordt opgemaakt.
De glazenwasser kan in Utrecht op verschillende wijze uw glaswerkonderhoud van u of een andere partij overnemen. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze, te weten met een ladder tot de hoogte bepaald door de Arbo-wet, op de traditionele wijze met hoogwerker of middels een telewash methode.

Glazenwassen met Traditioneel ladderwerk

Tot een hoogte van maximaal 9,5 meter is traditioneel ladderwerk voor glazenwassers in Utrecht toegestaan, wel moet de plek waar de ladder staat aan bepaalde eisen voldoen. Deze voorwaarde kunnen wij u telefonisch aan u uitleggen.

Glazenwasser Utrecht? Ook met de Telewash Methode

Telewash systeem vindt plaats met mineraalvrij water dat een optimale reiniging en
(na droging) streeploos oppervlak oplevert.

De voordelen van het telewash systeem zijn:

  • Milieuvriendelijk ramen wassen: geen reinigingsmiddelen
  • Minder snelle herbevuiling
  • Vlek- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht
  • Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting en fonteinen, bij koepels, glazen overkappingen (serres, winkelpromenades)
  • Ramen wassen met veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden

Glaswerk met inzet van hoogwerker

Wij hebben als glazenwasser Utrecht uitgekozen als ons primaire werkgebied. Wanneer het glaswerk in de omgeving Utrecht hoger reikt dan maximaal is toegestaan of wanneer het glaswerk niet goed of veilig bereikbaar is middels ladder en/of telewash methode, kan All Clean hiervoor een hoogwerker inzetten afgestemd op het object.

Voor de professionele glazenwasser in Utrecht geldt dat veiligheid voorop staat. Hiervoor hebben onze glazenwassers speciale opleidingen afgerond en zijn ze op de hoogte van arbowet- en regelgeving en de wetgeving van de provincie Utrecht.

Prijzen Glazenwasser Utrecht?

Kortom, als u voor een glazenwasser Utrecht geheel heeft afgezocht en u bent bij All Clean terecht gekomen dan zijn uw ramen in goede handen. Wij zorgen er voor dat uw kantoor of woning periodieke wordt schoongemaakt. Neem contact met ons op en vraag naar de prijzen.