Schoonmaakbedrijf De Meern

Het krachtigste schoonmaakbedrijf in De Meern!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in De Meern? Dan bent u bij All Clean aan het juiste adres. All Clean is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in schoonmaakwerkzaamheden voor zowel zakelijke als particulieren. Wij beschouwen als schoonmaakbedrijf De Meern als één van de belangrijkste steden waar we onze schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Kortom, bent u op zoek naar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf bij u in de buurt, neem dan direct contact op met All Clean. Bel direct 030 228 13 25 voor een afspraak!

Schoonmaak De Meern

Schoonmaakbedrijf All Clean kan ingezet worden voor verschillende werkzaamheden. Naast het schoonmaken van kantoren, scholen, gymzalen en bedrijven voeren wij ook opdrachten uit voor woningcorporaties en vereniging van eigenaren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende specialistische onderhoudswerkzaamheden zoals:

Heeft u voor een goed schoonmaakbedrijf De Meern helemaal afgezocht? Bent u specifiek op zoek naar een glazenwasser? Dan kunt ook contact opnemen met All Clean. Wij voeren bovenstaande schoonmaakwerkzaamheden zowel éénmalig als periodiek uit.

Onze Vakmensen

Schoonmaken is een vak. All Clean werkt om die reden alleen met vakkundige professionals die schoonmaken in serieus nemen. Onze medewerkers zijn betrouwbare en gekwalificeerde schoonmakers die met veel enthousiasme en toewijding uw kantoor, school of woning onder handen nemen. Daarnaast maken wij gebruik van rayonmanagers die op regelmatige basis bij u langskomen om zo een gezonde en stabiele werkrelatie te onderhouden. Onze rayonmanagers zijn uw eerste aanspreekpunt als er vragen of onduidelijkheden zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Al jaren richt schoonmaakbedrijf All Clean zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de schoonmaakbranche. All Clean richten zich op een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Wij maken bij iedere bedrijfsbeslissing de afweging tussen de economische en maatschappelijke effecten. Wij gebruiken om die reden alleen maar schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.

Schoonmaakbedrijf De Meern

All Clean heeft als schoonmaakbedrijf De Meern opgenomen in haar werkgebied. De voornaamste reden hiervoor is dat wij snel ter plaatse kunnen zijn mochten er onverwachte schoonmaakklussen zijn. Met onze hoofdvestiging in Den Dolder en schoonmakers in de gehele provincie Utrecht is er altijd wel een schoonmaker in de buurt.

Heeft u voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf De Meern afgezocht en bent u terecht gekomen bij All Clean? Dan hebt u uw partner in schoonmaakwerkzaamheden gevonden! Bel direct 030 228 13 25 voor een afspraak en wij komen snel bij uw langs voor een introductiegesprek.

Werkgebied schoonmaakbedrijf All Clean

All Clean richt zich als schoonmaakbedrijf voornamelijk op de steden en dorpen in de provincie Utrecht. Inmiddels hebben we tevreden klanten in onder andere AmersfoortUtrechtWoerdenHilversumDoornZeist, en Nieuwegein. Zit uw bedrijf in één van deze steden of bent u ergens in de provincie Utrecht op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met All Clean.