Tapijtreiniging Hilversum

Tapijtreiniging Hilversum

Tapijtreiniging Hilversum

Tapijt geeft warmte en sfeer in uw huis, kantoor of winkel. Wel is het lastig om dit soort vloerbedekking schoon te houden. Na verloop van tijd ontstaan er donkere plekken, vooral waar er veel gelopen wordt. Ook een glas rode wijn of koffie die over uw tapijt heen gaat kan lastige vlekken veroorzaken. In zulke gevallen heeft u professionele tapijtreiniging nodig. Hiervoor hoeft u niet verder te zoeken. Voor een goede tapijtreiniger in Hilversum en omgeving bent u bij All Clean aan het goede adres. Al ruim 27 jaar lang verzorgen wij als schoonmaakbedrijf allerlei schoonmaakwerkzaamheden in Hilversum en andere steden in Nederland.

Alle tapijtsoorten

Bij All Clean kunt u terecht als particulier, maar ook bij uw bedrijf of school komen we graag het tapijt grondig reinigen. Voor alle soorten vuil hebben wij de juiste schoonmaakmiddelen tot ons beschikking. Om uw tapijt grondig te reinigen wordt het eerst geshamponeerd. Er komt dan een laagje schuim op te liggen dat even in moet trekken om al het vuil op te kunnen nemen. Het schuim met het vuil wordt hierna opgezogen, waarna u direct weer over het tapijt kunt lopen.

Een andere manier om uw tapijt te reinigen, is door middel van bonnetspray. Dit is een speciaal schoonmaakmiddel dat op het tapijt gespoten wordt en vervolgens afgespoeld. Met deze twee methodes kan ieder soort tapijt of vloerbedekking gereinigd worden. We zullen ervoor zorgen dat uw tapijt niet beschadigd en er weer uitziet als nieuw.

Diverse vloersoorten

Bij All Clean Hilversum kunt u niet alleen terecht voor het laten reinigen van uw tapijt. We zijn gespecialiseerd in het reinigen van verschillende vloersoorten. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook uw houten vloer of natuurstenen vloer behandelen. Daarnaast reinigen we linoleum vloeren en kunt u bij ons terecht voor het onderhouden van uw marmoleum vloer.

All Clean service

Ook andere schoonmaakwerkzaamheden behoren tot ons vakgebied. Van glasbewassing tot gevelonderhoud en dakreiniging, wij staan graag voor u klaar. Ons schoonmaakteam beschikt over alle kennis en ervaring om iedere schoonmaakklus tot in de puntjes uit te voeren. Zelfs voor bouwschoonmaak zit u goed bij All Clean. Bouwplaatsen of terreinen vergen veel opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Hierbij moet extra rekening gehouden worden met de veiligheid, dus dit vergt een specialistische aanpak. Bij All Clean kunt u rekenen op onze vakkundigheid op dit gebied. Neem voor meer informatie over onze werkzaamheden gerust eens contact met ons op.