Schoonmaak vacature Utrecht

Schoonmaakwerk

Schoonmaak vacature provincie Utrecht

Ben jij een ervaren schoonmaker en ben jij op zoek naar schoonmaakwerk in de provincie Utrecht? Vanwege uitbreiding van werkzaamheden is All Clean op zoek naar ervaren schoonmakers. Wij zijn op zoek naar enthousiaste gemotiveerde onderaannemers (m/v) voor schoonmaakwerk in de regio Utrecht.
Voor de schoonmaak vacature geldt dat onze voorkeur uitgaat naar onderaannemers zonder personeel. Verdere eisen betreft de schoonmaak vacature:

  • Wonend in de provincie Utrecht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij zijn ook specifiek op zoek naar:

Schoonmaakwerk in Amersfoort

Ben jij wonend in de stad Amersfoort en ben jij op zoek naar specifiek schoonmaakwerk Amersfoort? All Clean heeft op dit moment ook een vacature open staan voor schoonmaakwerk in Amersfoort.

Schoonmaak van hotels

Wegens uitbreiding van werkzaamheden is All Clean ook op zoek naar schoonmakers voor het schoonmaken van hotelkamers in het weekend. Indien je hier interesse in hebt, graag doorgeven bij de sollicitatie.

Schoonmaakwerk in de vakantie

In de vakantieperiode 2017 is All Clean op zoek naar ervaren schoonmakers (minimale leeftijd 21 jaar). Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in de provincie Utrecht als schoonmaker? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in deze schoonmaak vacature ?

Indien je geïnteresseerd bent in één van bovenstaande schoonmaakwerk vacatures, bel dan met ons kantoor (Schoonmaakbedrijf All Clean) op 030-2281325 tussen 9:00 en 16:00 en vraag naar Fred Sprong betreft de schoonmaakwerk vacature Utrecht.

Of vul het (open) sollicitatieformulier in door op de link te klikken.

Over schoonmaakbedrijf All Clean

Wij verrichten schoonmaakwerk in onder andere kantoren, scholen, trappenhuizen en gezondheidsinstellingen. Voor schoonmaakwerk in Utrecht e.o. bent u als onderaannemer bij All Clean aan het goede adres. All Clean heeft in de loop de jaren veel kennis ontwikkeld met onderaannemers en kan u adviseren om als onderaannemer bij All Clean te werken.

Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean bestaat reeds sinds 1988 en is groot geworden door het uitvoeren van schoonmaakonderhoud van objecten in al hun diversiteit in de provincie Utrecht.

Wat doet All Clean aan MVO en het milieu?
All Clean richt de aandacht op MVO in al haar diversiteit. Hierbij worden bij de inkoop en het gebruik van schoonmaakmiddelen -en materialen altijd strenge, ecologisch verantwoorde en milieubewuste keuzes gemaakt. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
– Bedrijfsauto’s zijn en worden geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en zuinigheid
– Gevelreiniging en graffitiverwijdering wordt met weinig of zonder chemie uitgevoerd
– Vloer- en schoonmaakonderhoud wordt met water, droog of met stoom cleanen uitgevoerd
– Nauwlettende en constante verbeteringen in ARBO- en veiligheidsmaterialen

Tags:
Schoonmaak vacature
Vacature schoonmaak
Schoonmaakwerk