Huismeester Utrecht? Conciërges inhuren via All Clean!

Schoonmaakbedrijf Utrecht All Clean telt vele diensten. Zelfs het op contract of op afroep inhuren van een conciërge of huismeester behoort tot de mogelijkheden. Dit kan tevens voorkomen wanneer uw eigen huismeester om een bepaalde reden (tijdelijk) afwezig is door bijvoorbeeld ziekte of vakantie.

Huismeester Utrecht e.o. en Randstad

Met name in de provincie Utrecht en de Randstad kan Schoonmaakbedrijf All Clean op flexibele wijze de verantwoordelijkheden van uw bedrijf overnemen. Vanwege de uitgebreide en kritische werving en selectie, kan All Clean een juiste keuze maken in een medewerker die het beste bij uw wensen past. All Clean neemt uw zorg uit handen en u profiteert van het gemak.

Verantwoordelijkheden Conciërge of Huismeester

Als huismeester is men verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van een gebouw. De taken en verantwoordelijkheden lopen zeer uiteen en kunnen met gemak worden afgestemd op de wensen van klant. Om een huismeester te selecteren, worden de functie-eisen aandachtig bekeken. Een Bewijs van Goed Gedrag, Basis SVS-certificaat en een rijbewijs zijn voorbeelden van de benodigde papieren die een medewerker in zijn/haar bezit dient te hebben. Tevens is het van belang dat een huismeester een flexibele instelling heeft, service gericht werkt naar de klant en collega’s en sociaal en communicatief werkt.

Werkzaamheden op afroep of op contractbasis

De werkzaamheden van een huismeester lopen zeer uiteen. Om deze reden is het van belang dat de huismeester vakkundig is, initiatief kan tonen en een flexibele werkinstelling heeft. Een huismeester verzorgt zelf de schoonmaakwerkzaamheden of begeleid deze eventueel in de vorm van een voormansfunctie. Ook het sleutelbeheer van uw pand kan bij een huismeester neergelegd worden. Hierbij kunt u tevens denken aan procedures met betrekking tot de veiligheid van uw bedrijf door de huismeester de contacten te laten onderhouden met de meldkamer in verband met eventueel alarm. Poststukken of bestellingen zijn tevens voorbeelden wat aan een huismeester overhandigd kan worden en het eventueel sorteren en opruimen hiervan. Schoonmaakbedrijf All Clean zorgt voor benodigde materialen waardoor een huismeester kleine onderhoudswerkzaamheden of reparaties kan verrichten in uw bedrijf. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan lampen vervangen of dingen vastzetten of juist loshalen.

Meer weten?

Schoonmaakbedrijf All Clean Utrecht kan u vrijblijvend informeren over de huismeester Utrecht dienstverlening. All Clean staat u graag te woord om de werkwijze en voordelen voor u op een rij te zetten. Neem contact op tijdens kantooruren op 030 – 228 13 25 en informeer naar de voordelen!